Closed now

Soppakeittiö Tapaste

soppar
Betyg 2.8 / 5

Recensioner (49)

Lounaskeittoa. Pinaattia ja parsaa, seassa taisi olla hieman papujakin.

Hyvä soppa, riittoisa annos, joskin oli aika liemipainotteinen, eli sattumia ei ylenpalttisesti seassa ollut. Tuoretta, tai ainakin tuoreehkoa leipää sekä sille yrttiöljyä.

Kiva lounaskokemus Hakiksen hallin väistötilassa, samalla pystyi silmäilemään viereisen myyntikojun astiastoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

I like the idea: tasty bread with filling soups in an informal surrounding. Partly it works, BUT the soups are too salty, so salty it is difficult to taste what you´re eating.

I wish they would stop calling their fish soup a bouillabaisse cause it is just not a bouillabaisse.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.08.2017
Betyg: 0

Bouillabaissea a'la soppakeittiö pitäisi myydä oikeasti nimellä "mummon pakaste-meriantimien soppa". Safkan ulkomuoto ja maku on kyl yhtä kaukana oikeasta ranskalaisesta bouillabaissesta kuin Helsingin tapainen ankea tuppukylä Pariisista.

Vähän kuin vertaisi laatu Roquefort juustoa ja kumi edam kuvotusta keskenää, you know?

Plussat: myyjä vosu osasi sanoa keiton nimen oikein.

Ps. Safkasta tuli vähän fucked up fiilis ja kirjoitin palautteen vahingossa vanhan kauppahallin liikkeen arvioon, pahoittelut sille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: 0

Usein tulee Soppakeittiöön tultua. Välillä otan mukaan, välillä syön paikan päällä. Tilaa toki on vähän, mutta pikaisesti lounaskeiton siinä hörppäisee. Mukaanotettuna ruoka pakataan kyllä hyvin mukaan. Siitä kiitoksia!! Bouillabaise, jota on aina saatavilla, on hyvää. Muiden keittojen taso vähän vaihtelee ja välillä on todettava, että olisin itse tehnyt parempaa. Henkilökunta voisi olla piirun verran lämpöisempää. Hymy kohdatessa ja äänensävy inasen ylöspäin, niin aina vaan paremmalta vaikuttaisi. Kuitenkin kiitän monipuolisia keittoja ja lupaan vierailla vastakin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0

Ihanat, maukkaat keitot joka päivä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.07.2015
Betyg: 0

Reinin lihan kyljessä porisee keitto! Tänne siis kun keittohammasta (lue: ruoka) kolottaa. Valitsit sitten minkä keiton tahansa, on se todennäköisesti maukas ja mukavasti maustettu. Keiton kylkiäisenä tuoretta leipää ja yrttiöljyä. Väkijoukon sekaan siis, ja keittoa ryystämään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 08.01.2014
Betyg: 0

Bouillabaisse on ollut tähän mennessä aina varma valinta, ja runsaudellaan vie isommankin nälän. Mukaan saa tuoretta leipää yrttiöljyllä. Kaverit otti kesäkurpitsakeittoa, joka oli kermaisaa ja pehmeää. Kehuivat kovasti :)

Joskus voi olla haasteita istumapaikan kanssa, varsinkin jos haluaa lounastaa isommalla porukalla pahimpaan lounasaikaan, mutta yleensä sopu sijaa antaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.01.2014
Betyg: 0

Soppapystis kauppahallissa.

Täällä tulee aina välillä käytyä joten pistänpä arvostelua, kun oltiin kolmen porukalla ja tuli vedettyä koko päivän lista läpi.

+ Tämän paikan Bouillabaisse on ihan oma ravintoaineryhmänsä. Valkosipulia niin, että joutuu seuraavan yönä sohvalle nukkumaan.

+ Tyttöystävän kanakeitto mukavan kermainen ja pehmeä.

+ Vaimon parsasosekeitto sileää ja kiiltävävää. Hyvä parsan maku. Kumiankka ei näistä yleensä piittaa, mutta tätä olisin voinut itsekin syödä.

Paikkahan on ihan kaoottinen, mutta täällä keittolautaseen onnistuu uppotumaan sellaisella intensiteetillä, ettei ympäristö paljon kiusaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.11.2013
Betyg: -1

Bouillabaisse on aina vaan mainio. Keitossa on runsaasti täytettä, eikä siis pelkästään vihanneksia. Valkosipuli aioli on myös erinomainen. Tällä keitolla nälkä todellakin lähtee!

Harmi vaan että menee niin aikaisin viikolla kiinni, ettei ehdi töiden jälkeen kotimatkalla hakea keittoa. Paikka on pieni, kuten Hallissa kaikki ovat, mutta koska asun naapurissa en ole ikinä edes pyrkinyt istumaan vaan ottanut aina keiton mukaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.07.2013
Betyg: -1

Kasvissosekeitossa oli maut kohdillaan ja koostumus juuri oikeanlainen. Annos oli todella iso. Nopea palvelu. Hälyisässä ahtaassa kauppahallissa ruokailu vaatii omanlaisensa asenteen. Kertakokemuksen pohjalta palaan soppalautasen ääreen toistenkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.04.2013
Betyg: 1


Läge

Hakaniemen torikatu 4, 00500 Helsingfors - Route
(09) 323 2070
http://www.hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/soppakeittio.htm

Options