fluxion

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Kasvissyöjille varoituksen sana Treffin uudesta vegeburgerista: luokaton esitys, syökää muualla. Maukasta nyhtöhernettä oli onnettoman vähän ja pääosaa näytteli järjettömän paksu fetajuustosiivu. Aivan päätön köntti. Burgerissa maistui ainoastaan se ja hieman savuaromi. Pakastimesta tulleet bataattiranskalaiset olivat myös masentavan lötköjä. Harmi, Herttoniemi kaipaisi kipeästi bistroruokaa vegeillekin. Pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 17.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Sunkosi nepalese

Ylistävien arvioiden johdosta kokeilin paikan kasvisthalian, eli neljä erilaista vegeruokaa. Ruoka oli kieltämättä perusnepalilaista maukkaampaa ja annoksen söi ilolla vaikka en varsinainen alueen ruoan fani olekkaan. Makuja löytyi.

Palvelu oli ikävä kyllä kohmeisen etäistä ja aiemmat kehut hyvästä asiakaspalvelusta ihmetyttää. Huono päivä? En tiedä, mutta verotti kokemuksesta aika paljon. Harmi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 02.04.2017
Rating: -1

Restaurant: Roji

Kuulin ennen visiittiä muutamasta suunnasta kommenttia, että Roji olisi nyt Kallion paras sushiravintola. Käynnin jälkeen voin allekirjoittaa väitteen. Freesit maut, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja ihanan seesteinen aitojapanilainen tunnelma. Minimalistisen sisustuksen skandinaavisuus ja kauneus lämmitti. Ilo huomata että ovat auki sunnuntaina iltakasiin. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 07.09.2016
Rating: 3

Restaurant: Nuur Ravintola

Huomio kasvissyöjät: Nuurista saa laadukasta falafelia tolkuttoman hyvällä hinta-laatusuhteella! 7,5 eurolla saa maukkaan falafel-annoksen riisillä (syyrialaiseen tyyliin, suosittelen!) tai ranskalaisilla, herkullisen linssikeiton, muutaman palan tuoretta leipää ja dippailulautasen (munakoisotahna, hummus, majoneesi). Ja pullollisen ayrania. Hyvää on ja ei taatusti jää nälkä. Ystävällinen tunnelma, siisti ravintola. Jostain syystä paikassa ei ole koskaan ollut ruuhkaa kun ollaan käyty, sääli! Ruoka on ollut sen verran hyvää että salin sietäisi olla jatkuvasti täynnä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Just Vege

Olen kokeillut Just Vegestä falafelburgeria ja feta-munakoisofalafelia. Jälkimmäinen on jäänyt tavaksi.

Falafelburgeri jäi aikanaan hieman kuivaksi ja vajaaksi kokemukseksi, olisi kaivannut vielä yhtä mehevöittävää komponenttia. Ei huono, mutta ei hyväkään. Tylsähkö. En ole ottanut toiste.

Feta-munakoisofalafel on oma vakioni Fafasissa, joten vertailua syntyy väkisinkin. Molemmissa paikoissa tapahtuu katuruoalle tyypillistä laadunvaihtelua, mutta Just Vegen versiosta voisi sanoa keskiarvoisesti: pita on tuhdimpi, vegesafkaksi jopa "mättö", falafelit ovat rasvaisempia ja annos ei ole ihan niin "hienostunut" kuin Fafasissa. Välillä aioli, marinoitu munakoiso, feta ja falafelit ovat hienossa tasapainossa, välillä pitan sisus on mätömpi kokonaisuus josta komponentit eivät erotu niin selkeästi. Huono tämä annos ei ole ollut koskaan ja olen suositellut sitä useasti eteenpäin. Hyvää vege-katuruokaa joka on jäänyt itselle viikottaiseksi traditioksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Just Vege
     
     
     
Experience: À la carte Price: 880€ Added: 28.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Just Vege
     
     
     
Experience: À la carte Price: 880€ Added: 28.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Live Laugh Love sushi bar kahvila

Kirppukokoinen, 9-paikkainen (terassilla kaksi lisää) Live Laugh Love on oikein tervetullut lisä Alppiharjun ja yleisemmin Kallion yllättävän heikkoon sushitarjontaan.

Erinomainen, sydämellinen palvelu ja kuten mainittua, annoksissa kestää tovin mutta sushit edustavat keskivertoa parempaa, hyvää laatuluokkaa. 15-palainen "Gourmet" -setti täytti hyvin ja hinta-laatusuhde miellytti.

Tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 09.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Monte Etna

Tämäpä yllätti positiivisesti! Todella viihtyisä ja siisti italialainen.. Kurvissa, vau. Uunissa gratinoidut canellonit olivat herkullisia ja jälkiruoka-latte oli hyvä. Menen varmasti uudestaankin. Laskun saamisessa kesti hieman, mutta silloin tuli kyllä ruuhkaakin. Hieno löytää Kurvista näin asiallinen ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.08.2010
Rating: 0


Followers