Closed now

Roji

Betyg 4.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig

Recensioner (18)

Fantastic sushi every time. Nice quiet atmosphere. Daily menu is a great deal. Good tea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.02.2019
Betyg: 0

En ole missään saanut näin hyvää sushia! Tämän jälkeen on vaikea enää muualla syödä sushia. Palvelu on rauhallisen ystävällistä. Maksaisin annoksesta enemmänkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.01.2019
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erittäin hyvää ja taidokkaasti tehtyä sushia. Annokset valmistetaan tilaukseen ja lounasseteissä kivaa vaihtelua. Huomaa, että ei ole mikään ketjupaikka. Sushit sopivan kokoisia (ei ylisuuria missä liika riisi dominoi kuten useissa muissa paikoissa). Jos on nälkäisempi niin 10e lounassettiin (keitto ja kahvi tulee mukana) kannattaa lisätä muutama lisäsushi tai vaikka wakame-salaatti

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.02.2018
Betyg: 0

Erinomainen ruoka, todella viehättävä tila, ja superystävälliset tyypit. Vahva ostosuositus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.09.2017
Betyg: 1

Maittava sushi-lounas!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.06.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Mielestäni muut arvostelut ei anna todellista kuvaa sushin ja paikan tasosta. Ravintolaan sisään astuessa paikka oli täysin tyhjä mikä herätti jo alkuun hieman epäilyksiä. Päätimme kuitenkin antaa mahdollisuuden.
Otimme lounassetit. Sushit olivat todella pieniä ja eivätkä pysyneet ollenkaan kasassa. Valtaosa oli kasvissusheja. Itse kalaa oli vain muutamassa. Vaikka hinta oli vain 10 eur, setti oli niin pieni ja onneton ettei se ollut edes hintansa väärti. Sushisetti olisi voinut pikemminkin olla kasvissetti kalan poissaolon vuoksi. Parempiakin sushipaikkoja löytyy Kallion ja Hakaniemen alueelta. Odotukset olivat korkealla muiden ylistävien kommenttien vuoksi, mutta sai pettyä valtavasti. Kokonaisuudessaan suoritus oli todella heikko, enpä usko, että tulee toisten käytyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.05.2017
Betyg: -4

Mukava mesta. Ei ole tavallisilla kulkureiteillä ja jäänyt kokematta. Nyt kävin hakemassa kotiin satsit ja futomakin. Paikka pyörii pienellä henkilökunnalla, joten odottelemaan joutuu, mutta ei haittaa kun teetä saa odotellessa ja tykkään tällaisista pikkuravintoloista muutenkin.

Kiire ehkä vaikuttaa siihen että sushit eivät ole kovin huolellisesti tehtyjä. Riisi, se sushin tärkein perusasia, on täkäläisittäin harvinaisen hyvää, vaikka itse käytän hiukan enemmän etikkaa. Annoksessa on lohta ja siikaa, molemmat tuoreen oloisia (vaikka lauantai), mutta aika epätasaisesti leikattu. Harvassa sushiravintolassa tosin pääsee arvostelussa edes tähän asti.

Kalavalikoima on suppea ja esimerkiksi kuha loistaa poissaolollaan - sen sijaan näyttäisi olevan muikkua. Kysyin ovatko käyttäneet silakkaa, mutta joko eivät ymmärrä kysymystä tai en ymmärrä vastausta, mutta käsitin että lounasannoksissa on (ti,to?). Olisi erinomaista jos olisi. Katkarapu, josta en pahemmin välitä, on kuitenkin iso ja mehevä eikä tavallinen pieni pakastekuivattu. Toivottavasti MSC-sertifioitu, mutta en kehdannut kysyä, vaikka aina pitäisi.

Munakas (tamago) näyttää itse tehdyltä, mutta en ole täysin varma - keittiön seinällä kuitenkin roikkuu japanilainen neliskanttinen munakaspannu. Itse tehtyyn törmää todella harvassa paikassa, yleensä se on teollista pakastekamaa.

Futomaki on todella maukas ja siinä on joukossa japanilaisia hiukan makeita marinoituja sieniä. Joissain rullissa saattaa olla myös marinoitua kampyota (kurpitsankuori). Maku niin samanlainen että pienestä määrästä vaikea erottaa. En ole muissa sushipaikoissa nähnyt käytettävän.

Kallion paras sushimesta ei vielä tarkoita sitä että laatu olisi huippuhyvä - Rojilla on siihen vielä matkaa. Mutta kyllä tämä kriittiselle sushiharrastajalle ja 日曜板前lle hyvin kelpaa toisenkin kerran.

PS ろじ (roji) = kuja

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 23.04.2017
Betyg: 0

Huippuhyvää sushia! Tuoretta, maukasta ja maistuvaa. Iloinen ja ystävällinen palvelu. Hinnat kohdillaan! Suuret suosittelut!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.03.2017
Betyg: 2

Loistava ruoka ja erittäin ystävälliset omistajat. Olemme käyneet jo useamman kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 22.02.2017
Betyg: 2

Erittäin positiivinen yllätys! Ulospäin vaatimattoman näköinen paikka, jossa lisäkseni vain yksi pöydällinen asiakkaita.

Sushit laadukkaita, tuoreita, mahtavan makusia! Riisin koostumus & maku erittäin hyvä. Isoja paloja.

Ystävällinen palvelu ja kaunis miljöö! Mukaan ottaessani sain odotellessani juoda hyvin haudutettua vihreää teetä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 31.10.2016
Betyg: 2

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kolmas Linja 16, 00530 Helsingfors - Route
+358 10 3158111

Options