Opens at 08:00

Hakaniemen Hallikahvilat ky, 1. krs

Rating 3.8 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää kotiruokaa, terassi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.08.2015
Rating: 0

Allaoleva on jo lähes tyhjentävä kuvaus. Basaaritunnelmaa. Tarjolla valittavaksi herkullisia kotiruokia, mutta hintatasoltaan juhlaruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 04.12.2011
Rating: 0

Painosi mukaan.
Hakaniemen kauppahallin torinpuoleisen sisäänkäynnin tuulikaapissa sijaitseva kioski-kahvila tuuttaa lounasruokaa hyvällä volyymilla. Kymmenkunta erilaista perinneruokaa ja niiden eri yhdistelmät irtoavat puntarihinnalla. Kilo safkaa maksaa 13-22 euroa. Normi-ihmisen grammamäärät huomioiden, annoksen hinta sijoittuu viiden ja kahdeksan välimaastoon. Silakkapihvien ja lihamurekkeiden väliin osuu kala- ja kanasettejäkin. Lista elää päivien välillä. Annos lämmitetään mikrossa, joka aiheuttaa toki omat ongelmansa. Moni ottaa mukaan kylmänä. Muoviottimet, pahviset take away -astiat toimivat lautasina. Festarimeininki.

Kahvilan baarijakkarat ovat läpikulkukäytävän toisella puolella, omalla tavallaan tunnelmallisessa ja sympaattisessa nurkkauksessa. Ohikulkuliikenne on kuitenkin vauhdikasta, meteli hurja, ja paikka tuulinen. Siihen on tosin varauduttu. Palvelu on riittävää, hommat selvitetään asiallisesti. Saniteettitilat sijaitsevat vieressä.

Nauttimamme italianpata ei ollut samaa italianpataa, jota kaupat tarjoavat. Gnocchi-kermakastikepohjainen, pizzamaustettu, jauheliha- ja kinkku-täytteinen vuokaruoka oli äärimmäisen valkosipulinen, järisyttävän maukas. Kinkku oli varmaankin läheisistä myymälöistä hankittua, niin freshiä sika oli. Femman setillä lähti pieni nälkä helposti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2011
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hakaniemen kauppahalli 75, 00530 Helsinki - Route
(09) 715 657
http://www.hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/hallikahvilat.htm

Options