Stängd

Picnic Forum - Kukontori

Betyg 1.4 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Runebergintorttu kahvin kanssa. Torttu on auttamatta aivan kuivunut, milloin lienee tehty. Tuon tason tuotteita ei kahviloissa pitäisi olla myynnissä.

Itse tässä Picnicin paikassa pääsee mkavasti sivuun Forumin hälinästä, mutta sen perusteella nyt ei voi hyviä arvosanoja antaa tuon ala-arvoisen tortun vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0

Tilasin toastin gluteenittomana. Minulle ilmoitettiin että ei ole. Kysyin että no mitä on gluteenittomana. Todettiin ettei mitään paitsi salaatti ja uuniperuna. Jos olisin halunnut salaatin niin olisin tilannut sellaisen. Otin siis vain kahvin ja nälkä jäi. Miksi ihmeessä mainostetaan valotaululla tuotetta mitä ei sitten saakaan? Itse myyntialan ammattilaisena ja yrittäjänä en mainosta mitään mihin ei tarjonta todellisuudessa riitäkään. Mainokset niin että ne voidaan myös poistaa jos tuotekin on tilapäisesti loppu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.12.2014
Betyg: 0

Sujuvahko palvelu ja kahvilaksi aika erilainen lista, oma juttu. Plussaa mm. Pulled beefistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.05.2014
Betyg: 0

meta-ruoka, tai siltä maistuu. kallista. sisustus ihan hirveä, kulmikas, moderni.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 11.08.2013
Betyg: 1

En oikein tajua näitä uusia patonkeja. Pienempiä, eikä juuri parempia. Huono hinta/laatu-suhde. Palvelu hyvin mekaanista. Sijainti ihan kiva, mutta olisi mukavampaa, jos sisätiloista pidettäisiin parempaa huolta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.03.2012
Betyg: 1

First of all "ibane", the Picnic chain is not a normal cafeteria chain. It's actually positioned as a "smart casual" chain. Secondly, the coffee is much better there compared to many other places. Especially the special coffees such as espresso, cappuccino, latte etc. are better. The products are of high class, better than many other places. I do agree that some of the places are not clean all the time, but the food has usually been decent.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.11.2011
Betyg: -1

ahdasta ja sotkuista, usein käydessäni joku
tuote listalta loppu..."palvelu" vaihtelee suuresti...hymyä näkee harvoin...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.05.2011
Betyg: 1

I wonder what keeps these Cafes Picnics alive and running. Nothing there is good. Coffee is bad, sandwiches are awfully tasteless and disgraceful. Service is sad and depressing. Disappearing and replace them by real cafes would make a favor to the city.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.05.2010
Betyg: -1

Menin hakemaan täytettyä uuniperunaa kiihkeimpään lounasaikaan, jolloin minulle ilmoitettiin perunoiden olevan loppu! !! Käsittämätöntä. En ole syönyt muita tuotteita kuin uuniperunoita, joiden kastikkeen määrä vaihtelee huomattavasti (ilmeisesti kokista riippuen). Näinhän ei todellakaan saisi olla kun kyseessä on pikaruokaketju, ja tuotteita tehdään ns. liukuhihnalla. Hinnat ovat myös liian kalliita tuotteiden kokoon/laatuun nähden, jonka vuoksi käynkin ko. ketjun kahviloissa vain kun saan jostain tarjouskuponkeja (-50% hinnasta). Kahviloiden siisteydessä on toivomisen varaa, siksi en koskaan syö paikanpäällä vaan otan ruuan mukaani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.02.2010
Betyg: -1

Kohtuullinen kokemus Kukontorilla. Ihan suloinen pieni kahvila, josta tarjoushintainen kinkkupatonki oli hintaansa nähden maukas. Vesi ja tee melko arvokkaita. Tiskin takana palveli palvelualtis henkilö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.01.2010
Betyg: 2

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mannerheimintie 20, 00100 Helsingfors - Route
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=5