Köket är öppet

Rulla

Betyg 4.6 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (28)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Rulla on ihana - vanha kantalounaspaikkani. Täällä saa vatsan juuri sopivasti täyteen nautiskellen hyvää ja freesiä ruokaa. Dipit ovat ihan parhaita! Rulla + salaatti -kombo toimii todella hyvin, saa maistella vähän kaikkea.

Pienenä miinuspuolena tulee paikan kompaktius - vaikka olen pienikokoinen, istumapaikkojen tiheys hieman ahdistaa ja tuntuu, että paikkaan mahtuu juuri ja juuri istumaan. Ehkä tästä syystä lounaalla on useimmiten naisvalta...?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.09.2016
Betyg: 0

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Innovatiivisia ja hyvänmakuisia rullia. Kastikkeet hyviä. Salaatti ei mikään erityinen, mutta ihan ok. Kevyttä syötävää. Ei isoon nälkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.07.2016
Betyg: 0

Raikasta, herkullista, kevyttä, mukavassa ympäristössä. Hinta kuitenkin turhan korkea ainakin omaan arkiruokailuuni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 20.03.2016
Betyg: 0

Herkullista, raikasta, kevyttä ruokaa ja mukava palvelu. Valitettavasti hinnat sellaisia, ettei kovin usein raaski käydä lounastamassa. 4 rullaa ja salaatti 14,50 euroa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.09.2015
Betyg: 0

Herkullisia ja tuoreita makuja. Jos vietnamilaiset kevätrullat maistuu, niin tuonne kannattaa suunnata. Kivasti kasvisvaihtoehtoja, ja lounassalaatti rullien kaverina on ollut maukas ja täyttävä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0

Kevyttä, raikasta ja maistuvaa! Laadukkaat raaka-aineet selkeästi käytössä ja iso peukku siitä. Rullien kanssa tarjottavat kastikkeet ovat taivaallisia. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja mukavaa. Viineissäkään en ole joutunut pettymään. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Aivan ihania tuore rullia. Tilasimme molemmat kasvisrullia ja mukana tuli kaksi vegekastiketta. Raaka-aineet olivat raikkaita ja tuoreit. Mahtava maku.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Kevyttä ja raikasta ruokaa. Lounaaseen sai valita haluamansa määrän "rullia" ja niiden kanssa joko salaatin tai keiton. Vitriinissä oli neljää eri kasvisvaihtoehtoa ja saman verran lihaversioita. Otin 3 kasvisrullaa ja kvinoa-salaatin. Rullat olivat ehkä vähän mauttomia, mutta raaka-aineet todella raikkaita ja tuoreita, joten sen vahvempia makuja ei ehkä olisi kaivannutkaan. Mukaan tuli kahta kastiketta, paksumpi pähkinäsoosi ja ohuempi soijakastike (pyynnöstä soija, muuten kalakastike). Niihin dippailemalla sai rulliin lisää makua. Käytin kastikkeita myös salaatissani, joka ilman niitä olisi ollut aika perus salde ilman suurempia yllätyksiä.

Suosittelen kokeilemaan jos ei kaipaa kovin raskasta ja täyttävää ateriaa. Jaksaapahan tämän jälkeen vielä jälkkärit jossain muualla. ;)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.02.2015
Betyg: 0


Läge

Yrjönkatu 30, 00100 Helsingfors - Route
040 653 1866
http://www.rulla.fi

Options