iravihma

43 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (43)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Krog Roba nordic

Krog Roballa joskus aika katastrofaalisenkin lounaan kokeneena hetken tauko on tehnyt ihan hyvää. Tunnelma on kiva, penkit/sohvat sopivan mukavia ja tarjoilu ainakin innokasta.

Söin lounaaksi lämminsavulohisalaatin (18 €). Salaatissa oli kyllä paljon lohta, mutta muuten kokonaisuus oli todella perinteinen ja ehkä hieman tylsäkin omaan makuuni - voi olla, että valitsin vain väärän annoksen. Olisin kuitenkin kaivannut salaattisekoituksen, kananmunan, kirsikkatomaattien ja kurkun lisäksi jotain annoksen upgreidaavaa elementtiä 18 euron tasolle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 02.01.2018
Betyg: 0

Hyvät ja suuret sopat! Klassikko Bouillabaisse on todella hyvää. Oma yrttiöljy ja leipä on kiva lisä sopan kylkeen. Palvelu on yleensä oikein ystävällistä.

Yläkerran ikkunapaikoilla saa aikaan jopa lomamaisen fiiliksen, joka on ehdoton plussa. Saa tehtyä myös töitä rauhassa, jos haluaa jatkaa hommia lounaan päälle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Rulla

Rulla on ihana - vanha kantalounaspaikkani. Täällä saa vatsan juuri sopivasti täyteen nautiskellen hyvää ja freesiä ruokaa. Dipit ovat ihan parhaita! Rulla + salaatti -kombo toimii todella hyvin, saa maistella vähän kaikkea.

Pienenä miinuspuolena tulee paikan kompaktius - vaikka olen pienikokoinen, istumapaikkojen tiheys hieman ahdistaa ja tuntuu, että paikkaan mahtuu juuri ja juuri istumaan. Ehkä tästä syystä lounaalla on useimmiten naisvalta...?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Perjantain burgerbuffet oli todella kova. Pihvien kypsyys ja maku kohdillaan, kaikki tarvittavat lisukkeet löytyivät. Ranskalaiset olivat sopivan rapeita, vaikka noutopöydässä hetken odottelivatkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0
Restaurangen svarar:

Hei iravihma ja kiitos paljon arvostelustasi! Mukavaa, että tykkäsit käydä meillä burgerilla! Tervetuloa syömään vielä uudestaan! :) Hanna/Treffi Pun & Bistro


Restaurant: Soil Wine Room

Soil Wine Room ei koskaan jätä kylmäksi. Hinta-laatusuhde on todella kohdillaan, paikka tunnelmallinen ja palvelu hyvää. Hyvät viinit.

Joka visiitillä olemme seuralaisten kanssa tilanneet hieman kaikkea. Yleensä täältä on lähtenyt erittäin täydellä vatsalla, vaikka olisikin tilannut ruokaa hieman alakanttiin. Lempiherkkuni listalta on Bikini - rasvainen, mutta ah-niin-ihana uppopaistettu pikku toast.     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Coco grill

Lounaalla seuralaiseni söivät buffetruuan ja itse tilasin päivän annoksen, lohen. Lohimedaljonki oli maukas, todella suuri ja ihanan rapeaksi paistettu. Rasvan määrästä päätellen ei kaloreita laskeville ;)

Seuralaiseni eivät olleet kovin vakuuttuneita itse buffetista, sivustaseuraajalle se vaikutti melko keskinkertaiselta.

Ruuan saapumisessa meni verrattain kauan ja seuralaiseni ehtivät syömään ruokansa jo ennen kuin oma ruokani saapui. Paikkana ei ole kovin viihtyisä, mutta potentiaalia olisi! Palvelu oli mukiinmenevää ja iloista, taustalla soivat latinorytmit saivat hyvälle mielelle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 26.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Kitch

Kitch on vanha kantapaikkani johon palasin useamman vuoden tauon jälkeen illalliselle. En ole varma oliko aika kullannut muistot vai omat makunystyräni kehittyneet vaativimmiksi vuosien aikana, mutta tämä kerta jätti ruuan osalta hieman hampaankoloon. Tunnelma paikassa on kuitenkin kiva ja ehkä hieman Kalliolainen.

Kitch burger vuohenjuustolla oli päässyt kypsäksi. En jaksanut mainita asiasta keittiölle, sillä ehdimme odotella ruokiamme jonkin aikaa, enkä halunnut odottaa uudelleen. Majoneesi oli kuitenkin hyvää ja burgerissa oli muut täytteet balanssissa. Ensi kerralla tilaisin painottaen medium miinuksena. Lohkoperunoissa oli hieman paksu kuori minun makuuni, mutta muuten maku oli ihan jees. Paikassa on kuitenkin kohtuulliset hinnat ja hämärässä on mukava istuskella. Palvelu oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: #citypie

Tämä toimi hyvänä yhdistettynä lounas + työntekopaikkana. Feta-Quinoa -salaatti oli freesi ja terveellisen tuntuinen annos parsakaalineen ja lehtikaalineen. Mehu oli myös ihan jees, omaan makuun (ja sillä hinnalla) olisi voinut olla hieman tymäkämpikin.

Rauhallinen paikka, jossa sai helposti työt hoidettua Wifin siivittämänä. Palvelu oli hyvää ja sain kaipaamiani suositteluja lounasvaihtoehdoista, ajatuksia ja ehdotuksia löytyi paljon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Werner

Mistä aloittaisin. Lähdimme liikkeelle maistelumenulla ja sanotaanko, että pitää olla aika kova syömään jos kaikki saa syötyä ilman pahoja vatsanpuruja. Ongelmaksi muodostui, että kaikki oli niin pirun hyvää, että lautaselle oli vaikea jättää mitään. Kävimme syömässä keväällä/kesällä 2017, mutta kokemus on yhä kirkkaana mielessäni.

Päällimmäiseksi jäi mieleen: perunarieska (?) - se oli niin herkullista, että sovimme palaavamme paikan päälle syömään pelkästään leipää joku kerta. Granaattiomenasalaatti valutetulla jogurtilla oli äärimmäisen hyvää. Pääruuista pihvissä oli niin uskomaton maku, että se on pakko käydä testaamassa erikseen isolla nälällä - se oli nimittäin valtava.

Palvelu toimi mutkattomasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Yes Yes Yes

Yes yes yes oli mukava kokemus. Porukkaa käännytettiin ovelta pois melko paljon, sillä paikka oli niin laitoja myöten täynnä. Tuli fiilis, että on etuoikeutettu kun mahtui pöytään. Tunnelma oli hyvä ja tarjoilu rentoa. Tarjoilijamme jopa himmensi valoja pyynnöstämme, valaistus oli ehkä tunnelmaan nähden hieman kirkas tästä huolimatta.

Yksinkertaiset ruuat twistillä saivat 3 ruokailijaa varsin tyytyväiseksi. Söimme vähemmän kuin ajattelin, tilasimme ensin muutamia ruokia tarkoituksenamme tilata matkan varrella lisää, mutta oikeastaan unohdimme koko asian, kun hitaan ruokailun jälkeen olimmekin jo vähästä täynnä.

Suomalaista oman tilan käsitettä ei tuntunut olevan, sen verran tiiviisti saatiin istua. Mutta se on oikein hyvää vaihtelua ja sopi jaettavan ruuan kanssa hyvin ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2017
Betyg: 2


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites