Lunch på gång

Krog Roba

nordic
Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (7)

BRGR MADNESS hauska idea, hyvää vaihtelua ja innovatiivisia hampurilaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.02.2017
Betyg: 0

Perjantai-illan päätteeksi pistäydyimme, varaus sujui letkeästi, samoin vastaanotto, söimme vege-menyyt, ruoka oli oikein hyvää, alun kurkkugazpacho tarvitsi suolla (ja vegeä on vaikea tehdä). Viinisuositukset olivat ok, eivät ainakaan huonoja. Jos jostain täytyy moittia: alkudrinkit olivat vielä juomatta, kun ruoka ja viini tuli, ja koska olimme ilalla myöhään, henkilökunta järjesteli tilan aamiaista varten. Sisustus oli moderin ja kodikas, mustaa, kultaa, kuvioita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 16.08.2016
Betyg: 0

Joskus Helsingissä oli aika, jolloin hotellien ravintolat edustivat ylimmän keittotaidon tyyssijaa. Sittemmin ajat muuttuivat ja parhaimmat ravintolat löytyivät varmasti muualta kuin hotellien yhteydestä. Pikku Roballe loppukesästä 2015 auenneen Lilla Roberts -hotellin ravintola Krog Roba yrittää jälleen muutosta omalla panoksellaan. Paikkahan saattaa olla joillekin tuttu entuudestaan, sillä se toimi aiemmin poliisilaitoksena. Pikku Roban ympäristö on muutoinkin kokenut miellyttävän, ja tarpeellisen, face liftin viime aikoina. Uusia ravintoloita on syntynyt jopa ruuhkaksi asti.

Kävin Krog Robassa pariin otteeseen lounaalla. Valittavana lounasaikaan on normaalit viikoittain vaihtuvat annokset tai sitten kolmen ruokalajin menu tai ns. all day -annokset. Otin molemmilla kerroilla yksittäisen lounasannoksen: ensimmäisellä kerralla karitsaa ja toisella siikaa ja parsaa. Täytyy sanoa, että annokset edustivat tämän vuoden ensimmäisen puolikkaan ehdotonta kärkikastia Pennyn ja Oxin kanssa. Annokset olivat muhkean elegantteja, tyylipuhtaita täysosumia. Karitsa suli suuhun ja lisukkeet täydensivät sitä oivallisesti (14,90 €). Hiillostettu siika beurre blanc -kastikkeella oli ajassa kiinni oleva annos ja raikkaudessaan miellyttävän muistijäljen loppupäivään (14,90 €). Alkuun tuotu leipäkori herätteli kivasti ruokahalua. Jälkkäriäkin olisi ollut tarjolla, mutta kympin hinta herätti epäilyksiä. Tosin hinnan ymmärtää, jos sama linja jatkuu myös jälkiruoissa.

Krog Roban ruoka todettiin ensiluokkaiseksi, mutta sisustus ei kalpene sille yhtään. Se on onnistunut yhdistelmä skandinaavisuutta ja jonkinlaista vanhanajan siirtomaameininkiä(!). Tyylikkäitä yksityiskohtia on paljon. Erilaiset valaisimet, voimakkaat värit ja mosaiikkikuvioinen lattia mainittakoon tässä yhteydessä. Visuaalista ilotulitusta parhaimmillaan! Miljööstä tulee vähän mieleen Bronda eli nyt ollaan tekemisissä yhden Helsingin tyylikkäimmän sisustuksen kanssa.

Porukkaa riitti lounasaikana, joten suuremmalla iskuryhmällä varaus on ehdottoman suositeltava lähestymistapa. Palvelu oli huoliteltua lounaan kiireessäkin, mutta ensimmäisellä kerralla pienen laskutusepäselvyyden päätteeksi tajusin maksaneeni lounaastani euron ylimääräistä. Harmitti.

Kun ruoka ansaitsi täydet pisteet ja ravintolan miljöö on yksi Helsingin upeimmista, ei voi kuin suositella käyntiä Krog Robaan. Itse ajattelin testata seuraavaksi all day brekkiksen (klo 12.30–16, 29 €) tai ihan vain kehutun drinkkitarjonnan baarin puolella.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 15.06.2016
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Maukkaat ruoat, mutta melko hidasta. .. Lounasmenu valittiin ja ruokailu kesti melkein 2 tuntia

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 26.05.2016
Betyg: 0

Pari kertaa tullut koitettua kyseistä ravintolaa. Ruoassa ei valittamista (erityisesti burgeria voi suositella), mutta asiakaspalvelussa paljon parantamisen varaa. Ei tarvitse mennä käymään uudelleen ennen kuin sillä saralla ryhdistäydytty. Samalla hinnalla saa yhtä hyvää ruokaa ja takuuvarmasti parempaa asiakaspalvelua jostain muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.02.2016
Betyg: 0

Hidas ja huono palvelu, ruoka oli kohtalaista mutta ei lähellekkään odotuksia vastaava. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 21.11.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Pieni Robertinkatu 1-3, 00130 Helsingfors - Route
09 6899880
http://www.lillaroberts.com/