Okänd

Coco grill

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (14)

Erinomainen kokemus. Vanhentuneesta nettisivusta huolimatta tuli lähdettyä Vallillaan kokemaan venezuelalaisen keittiön ihmeitä. Olen käynyt Venezuelassa ja sanoisin, että Coco Grillin ruoan taso on jopa parempi kuin siellä (tämä saattaa herättää vastaväitteitä, mutta näin sen koin).

Parilla Mixta, jossa mukana chorizo, lampaanfile ja kana. Tomaattiperunat, pieni salaatinpoikanen ja erillinen kastike mukana. Annos ei ollut pienimmästä päästä, vaan ähkyä vastaan sai lopussa melkein taistella.

Chorizo ja lammas olivat kerrassaan erinomaisia ja mainio kastike säesti upeasti. Tomaattiperunat toimivat hyvin pienenä lisukkeena. Ainoastaan kana oli hieman tylsän makuista, mutta kastikkeen kanssa sekin nousi arvoonsa.

Ravintolan pienistä tiloista ei mitään valitettavaa, hyvin siellä viihtyi ja tunnelma oli ravintolamainen, eikä mikään rasvaisen pikaruokamainen, mitä ehkä ennalta odotin. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa.

Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 26.02.2017
Betyg: 0

Aika kolkko kokemus, hyvistä puolista huolimatta.
Ruokalista täällä on virkistävän lyhyt ja yksinkertainen. Aivan kuin ei yritettäisi liikaa. Ja silti useimmat pääruuista olivat ainakin itselleni hyvältä kuulostavia vaihtoehtoja.
Otimme kumppanimme kanssa molemmat päivän kalaa (lohta) valkoviinikastikkeessa. Kala oli hyvin paistettua, ja kastike maukasta. Esillepano oli hyvä, siistin yksinkertainen. Lisukesalaatti oli aika olematon. Kaikki vaikutti tuoreelta. Maniokkilisuketta ei ollut saatavilla, mutta tomaattiperunat olivat sentään hyvin maustetut. Hintaan ja keskivertoihmisen nälkään nähden annoskoko oli aivan liian pieni. Tämän takia tuskin tulee pian mentyä uudelleen tai suositeltua paikkaa.
Palvelu oli ystävällistä, ja ruoka tuli melko nopeasti. Asiakkaitakaan ei ollut paljon, joten muuta en odottaisikaan.
Paikan sisustus oli aika lailla väritön ja hengetön, melkein kuin keskeneräinen, ja hyvin hämärä. Pakkaspäivänä ravintolassa oli myös selvästi turhan kylmä.
Huomauttaisin myös, että ainakin silloin kun kävimme, olivat ravintolan verkkosivut vanhentuneet. Osoitetiedot liittyivät edelliseen sijaintiin, ja vaikka ruokalista taisi olla muuten sama, oli annosten hintoja nostettu parilla-muutamalla eurolla, monissa tapauksissa siis huomattavasti.
Ravintolat heikkoudet ovat harmillisia, sillä kaiken perusta eli kokkaustaito vaikuttaa olevan hallussa. Mutta jos annokset eivät kasva, on vaikea suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 08.02.2017
Betyg: 0

Nyt vallilassa. Kaikki oli ihan ok, lisää toisen käyntikerran jälkeen..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.12.2016
Betyg: -1

Pika-arvostelu: hyvä kokemus kaikinpuolin. Erinomaisesti grillattu liha. Sympaattinen, pieni perheravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.12.2015
Betyg: 0

Hyväää oli! reilut annokset paljon lihaa vielä kun vähän omatakeisempaa marinaadia ni hyvä tuleee. harmitti vietävästi kun ei ollut maniokkia kyseisenä päivänä. kannattaa mennä ehdottomasti

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.12.2015
Betyg: 0

Mauton annos

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 14.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tuli tänne mentyä ihan varta vasten kaupunkilehden jutun tähden, näytti olevan muutama muukin, sillä Keskiviikkona seiskan maissa ravinteli melkeinpä täysi, ja tilaa vain ulkosalla.

Eipä siinä vielä kun aurinko hetken paistoi. Terde itsessään oli kiva, joskin sekalaisella kalustuksella varustettu hiekkakenttä, josta pystyi seuraamaan Roihiksen kylänraitin menoa.

Ruoaksi mixed grill friteeratulla maniokilla. Annos saapui kohtuullisessa ajassa, meiniki siinä oli vähän kun olisi ollut kotipihalla grillailemassa. Yritystä toki oli ja lammaskin oli kivasti kypsennetty, mutta annos jotenkin vähän tylsä, jotain twistiä olisi kaivannut, etenkin kun juuri mitään kastiketta ei annoksessa ollut, lisäksi maniokki on melko mitäänsanomattoman makuinen.

Paikka ja henkilökunta ihan sympaattisia, mutta vaikutti vähän siltä, että kiireen johdosta alkoi pakka hieman hajoamaan.

Kuitenkin, kunhan kyseinen ravintola hieman skarppaa meininkiään ammattimaisempaan suuntaan kiireenkin keskellä, on paikka ehdottomasti matkan arvoinen, etenkin kuin hintataso on melko maltillinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 1

Loistava hinta-laatu -suhde. Ravintola sijaitsee lähellä kotiani ja siellä tulee vierailtua kohtuullisen usein. Kertaakaan ei ole tullut pettymystä. Myös lounas on aivan erinomainen ja edullinen: joka päivä kolme hyvää vaihtoehtoa (yksi on aina salaatti), hinta 8 €! Uskaltaisin väittää, että tällä hinnalla ei Helsingistä kovin montaa parempaa lounasta löydy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Jälkiruoka, kookosmangojuustokakku, oli aivan täydellisen runsas jäätelön, kermavaahdon ja mangokastikkeen kera. Palvelu oli ystävällistä ja välitöntä heti vastaanotosta alkaen. Tunsimme olomme tervetulleiksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

Tonnikala-avokado alkuruoka oli erinomainen. Lihat hyvin kypsennetty, erityisesti lammas. Annokset sopivakokoisia. Päivän herkkuna juustokakku, joka vastasi odotuksia. Palvelu oli ystävällistä. Tänne tulemme uudestaan !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.05.2015
Betyg: 2

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mäkelänkatu 27, 00550 Helsingfors - Route
+358 41 3681084
http://restaurantecocogrill.com/