Opens at 12:00

Ravintola Sagarmatha

Betyg 4.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (113)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka hyvää, palvelu ei niinkään. Ja sekin lakkasi siihen että saimme annokset eteemme. Kantisten pöydässä vierailtiin turhaankin. Medium hot = suomalaiselle (extra?) hot. Jälkkäri jäi ottamatta, kun en ensikertalaisena ollut varma siitä, kuuluuko se hintaan eikä sitä kukaan varsinaisesti kehoittanut ottamaankaan. Maksu kassalle, pöydästä oli turha koittaa elehtiä kellekään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.04.2017
Betyg: 0

Laatu on hyvää ja tasavahvaa, suht' samalla tasolla Helsingin keskustan nepalilaisten kanssa. Hinnat vastaavat myös keskustan tasoa, mikä on pieni miinus. Palvelu ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 01.06.2016
Betyg: 0

Laatu ei ole pettänyt kertaakaan, vaikka käyty useasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.02.2016
Betyg: -2

Muutaman kerran käyneenä voin todeta, että ruoka on todella hyvää. Vähän ehkä hintavaa, mutta ei ikinä ole jäänyt paha mieli kun ruoka on kuitenkin maistunut hyvin. Lounaalla en ole käynyt, mutta listalta ueampaa annosta on tullut testattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 30.11.2015
Betyg: 0

Ihan ensimmäistä kertaa Tikkurilassa. Ruoka oikein hyvää, kuumaa ja niin sopivan mediumi tulista. Naanleipä kuumaa ja maistuvaa. Erittäin hyvää minttukastikettä ja jälkiruoaksi maistuvat nepalilainen tee ja kahvi. Paikka sopivan pieni ja kodikkaan "nuhruinen".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: -1

Olen käynyt useasti lounaalla. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ruoka aina hyvää. Paras lounas Tikkurilassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: -1

Ruoka ok. Ravintola laadukas ja hyvät sisätilat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 09.08.2015
Betyg: 0

Huippuhyvät ruoat, tulisuuttakin saa pyynnöstä lisää. Palvelu on keskivertoa, mutta ystävällistä. Annetaan ruokarauha syöjille, mutta palvelua saa nopeasti jos jotain tarvitsee.
Useassa Nepalilaisessa ravintolassa käyneenä, tämä on minun ehdoton suosikkini.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 15.04.2015
Betyg: 0

Ruoka oli herkullista ja jokainen ruokalaji maistui erilaiselta. Hyvä! Joskus kun tuntuu että nepalilaisissa on käytetty samaa kastikepohjaa useampaan ruokalajiin.

Palvelu oli hieman hidasta ja sääli ettei täälläkään annoksiin kuulunut linssi-/papulisuketta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.04.2015
Betyg: 0

Himalajan juuret.
Vähän nuhjuisempi nepalilainen, yleismeininki on aavistuksen pubimainen. Pitkään on pitänyt käydä, kun niin moni on kehunut. Nyt sekin päivä koitti. Parivaljakkomme nappaa kahden pääruuan mixin, kanaa, kalaa ja kasvista all together.

Palvelu on alkuun aavistuksen etäistä ja jopa kolkkoa, laskua maksaessa taas mennään huumorilla ja valmisvitseillä, pienellä ylenkatsovalla asenteella.

Salaattipöytä on normihommaa, kanakeittoakin olisi lounaan mukana tarjolla. Jätetään se nyt väliin. Ja hyvä niin. Annokset ovat perinteisen kokoiset, iso lounas.

Kalanmaku on kadonnut soosiin. Soosi on melko monipuolisesti maustettu, muttei millään tasolla säväytä. Kana on kuulemma pettymys, soosissa on tulisuutta, muttei juuri sielua. Kasvispallerot ovat täysin mauttomat, tomaattikerma selkeä pettymys. Samoin tarjoilulämpötila. Naan keskiverto. Raita inhottavan tahmea. Papu-daali ei toimi lainkaan. Luvattu minttu-chutney loistaa poissaolollaan.

Olemme juuri käyneet läpi yhden heikoimmista nepalilaislounaskokemuksistamme. Kumppani ilmoitti pitävänsä pitkän tauon koko ruokakulttuurista tämän jälkeen.

Mangolassi (yhden lasin rajoitus, naurettavaa prkl) on lounassetin ylivertaisesti paras osuus. Never again.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 13.03.2015
Betyg: 1


Läge

Peltolantie 2, 01300 Vanda - Route
09-8733109
http://www.sagarmatha.fi/

Options