Emmie

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Villisika

Viihtyisä, tunnelmallisesti sisustettu paikka. Tarjoilijapoika hieman liiankin vitsikäs mutta osasi suositella ruokia ja viinejä hyvin. Hinta-laatusuhde hyvä, arkena klo 17-21 pihviannoksisia 10e hintaan mikä on todella kohdallaan. Omassa lehtipihvissä kaikki muut maistui erinomaisesti paitsi "vanhanajan maalaisperunat" olivat vain tavallisia pakasteranuja.. Ja annoksen hinta kuitenkin 18e. Suosittelen iltapäiväklä/alkuillasta käymään sillä vieressä sijaitseva yökerho/baari voi pilata tinnelman.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 15.04.2014
Betyg: 0

Kävimme arki-iltana syömässä joten asiakkaita ei ollut lisäksemme montaa ja palvelu tämän ansiosta nopeaa ja mutkatonta. Ruoka oli hyvää ja herkullista mutta ehkä hieman ylihinnoiteltu.. Kuitenkin mukava ja vatsantäyttävä kokemus :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 22.02.2014
Betyg: 0

Kyllä vatsa tuli täyteen mutta ylihinnoiteltu annos. Pihvi kohtalainen (plussaa että saa valita oman pihvinsä grammamäärän) mutta lisukkeet surkeat; kaalisalaattia yhdellä kurkkuviipaleella ja tomaatinpuolikkaalla höystettynä sekä ranskalaiset maistui eilisiltä. Ok ruokapaikka kun päivänpihvi edullinen (9,90).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 02.01.2014
Betyg: 1

Restaurant: Amarillo Flamingo

Lauantai-ilta ja ravintola tupaten täynnä, saimme kaksin pienen pöydän nurkasta joka vedetty erilleen neljän hengenpöydästä joka ihan ok mutta ruoka oli melkoinen pettymys. Annokset tuli melko nopeasti mutta ei oltu nähty vaivaa vaan heitty tavarat lautaselle ja tuntui siltä ettei annos kuvastanut listan kuvausta. Huonoin Amarillo-kokemukseni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.11.2013
Betyg: 0

Restaurant: Chico's Tikkurila

Hyvä ja asiallinen palvelu, mutta ruoka oli pettymys. Pienehköt annokset, ylihinnoiteltua ja kokilla hieman liian innokas maustekäsi chilin kanssa.. Poikaystäväni lautaseltq puuttuivat kasvikset ja annoksemme olivat haaleita..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 06.11.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers