Kitchen is open

Villisika

theme restaurant
Rating 4.2 / 5

The Villisika menu has many strong meat dishes and schnitzels, but we haven't forgotten those who want lighter fare or vegetarian dining.
From ribs to schnitzels, salmon to escargots, boar to a variety of salads – the menu has something for everyone who appreciates good food.
On weekdays, Villisika also serves a lunch of home cooking from 11 AM to 2 PM.
Live music every Saturday until the small hours!
Villisika encourages you to eat, drink and have fun. There are approximately 90 seats in our restaurant.


Customer experience

Child friendly

Reviews (51)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka oli todella hyvää. Salaattipöytä hyvä ja leipä tuoretta.
Hinta liian korkea, taisi ruokajuomana olla pelkkä vesi. Tuohon hintaan joku jälkiruoka olisi hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.01.2018
Rating: 0

Lounasruuan laadussa tuntuu vaihteeksi taas pientä parannusta, valmiseineen tunne ei enää vaivaa kuten jokin aika sitten. Salaattipöytä on edelleen ihan hyvä ja leipä tuoretta. Ruokajuomaksi ei saa kotikaljaa tai mehua eikä lounaaseen kuulu varsinaista jälkiruokaa, keksi sentään yleensä kahvin kanssa. Tarjontaan ja tasoon nähden hinta alkaa olla yläkantissa.

Illalla kokeiltuna "Mansen parhaat ribsit" (24 e) olivat todella pehmeät, ylikypsät ja maukkaat. Eivät ehkä perinteisessä mielessä juuri oikeanlaiset, mutta niita kyllä syö mielellään uudestaankin. Tosin lisukkeina toimi nyt pelkkä aioli ja ranskalaiset, jotain mielenkiintoisempaakin lautaselle voisi lisäksi eksyä eikä pieni salaattikaan haittaisi. Seuralaisen tilaama salaattiannos oli myös onnistunut. A la carte:lle ruuan laatu voisi siis antaa ainakin tähden lisää lounaaseen verrattuna.

Palvelussa ei valittamista, paitsi sama pieni asiakkaan unohtaminen pääruuan jälkeen kuin niin monessa muussakin ravintolassa - eikä paikka ollut läheskään täynnä. Ruokailun lopettaminen pitäisi kyllä näkyä selvästi tarjoilijalle, jos tämä viitsii ja muistaa sitä yhtään tarkkailla. Vaikkei turhaa odotusaika olisi kuin viisi minuuttia, siinä tulee jo tunne, ettei ehkä enää viitsi jälkiruokaa tilata, kun kerran noin kauan kestää pelkkä tarjoilijan paikalle tulo - kauanko sitten jälkiruokaa saisi vielä odottaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.06.2017
Rating: 3

Tarjoilijaa sai odotella turhan kauan, ei käynyt kertaakaan kysymässä miten pöydässä menee, otettaisiinko lisää juomista ja laskunkin saamiseen meni kohtuuttomasti aikaa. Juomavalikoima oli myös hyvin rajallinen, kahteen perusjuomatilaukseen vastauksena tuli "ei oota" esim. päärynäsiideriä löytyy vain lightina. Ruoka oli ok, mutta annos olisi voinut olla hieman isompi eli nälkä jäi ja lisäksi se minkä palautteen voisi antaa kaikille ravintoloille, kasvisten/salaatin määrä aterioissa on ihan onneton, vaikka annokseen piti kuulua talon kasvikset - niitä ei ollut nimeksikään

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.04.2017
Rating: 0

Usein olen käynyt lounaalla. Runsas salaattipöytä.Tuoretta ananasta ja hedelmäsalaattia ja n. 15 muuta tuotetta salaattipöydässä.Tuoretta ruisleipää ja vaaleaa leipää .
Tosi hyvä muusi ja lohi.
Ennen oli myös maukkaita keittoja lounaalla.
Jälkkärina kahvi /tee ja pikkuleivät.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.12.2015
Rating: -1

Kahden hengen illallinen lauantaina onnistui hyvin. Pöytävaraus oli ja hyvä niin, koska saapumisemme jälkeen alkoi väkeä tulemaan enemmänkin. Olisin ottanut Possun potkaa, mutta sitä olisi joutunut odottamaan kauemmin kuin muita ruokia, koska oli vielä muhimassa. Otin siis aurajuustoleikkeen ja kumppani tilasi maksaa. Leike oli todella iso ja maultaan ihan ok. Ilman aurajuustoa se olisi ollut keskivertoleike. Maksa kuulemma maistui hyvältä, mutta parempaakin on syöty. Samoin maksa-annos olisi saanut olla suurempi. Pakko myöntää, että odotin ehkä vähän enemmän ruokien kuvausten perusteella makua ja "äijäilyä". Ravintolana Villisika on viihtyisä ja mukavasti sisustettu. Tilaa on hyvin pöytien ympärillä. Palvelu perinteistä. Possun potka - annos on joskus pakko vielä päästä testaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.05.2015
Rating: 0

Kävin mieheni kanssa lounaalla Villisiassa ja en voi suositella ikävä kyllä. Lounas oli harmaata mössöä. Odotin paljon enemmän tältä paikalta! Meille sattui liisteröityä perunamuusia ja mauttomia lihapullia, toinen vaihtoehto oli plössöt ja mauttomat kanankoivet. Vaihtoehtoja oli vain vähän ja salaattipöytäkään ei mikään ihmeellinen. Paljon olisi kehitettävää vielä. Ikävää oli myös se, että pahimpaan ruuhka aikaan tiskin takana oli vaan yksi työntekijä joka myös yritti kerätä astioita pois, kertoi olevansa yksin töissä. Kaikki pöydät notkui likasia astioita. En mee uudestaan ennenkun saadaan maistuvampaa ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.05.2015
Rating: 0

Tilasin villisikaa kermaperunoiden kera. Liha oli mureaa ja ihan hyvää. Perunat sen sijaan olivat jääneet raa'oiksi sekä minulta että seuralaiseltani. Olisin myös toivonut, että tarjoilija olisi osannut kertoa hieman juomalistan punaviineistä mikä niistä olisi ollut täyteläisin vaihtoehto. Viini jäi siis tilaamatta. Ravintola oli ihan mukavasti sisustettu, mutta kokemukseni jäi valitettavasti hieman keskinkertaiseksi palvelun ja raakojen perunoiden vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 26.12.2014
Rating: -1

Äijämäista ja täyttävää ruokaa, joka ei laadulla pröstyäile. Tunnelma hieman kolkko ja yökerho tekee siitä vielä rauhattoman.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.11.2014
Rating: -1

Söimme ravintolassa lehtipihvit. Liha oli ok mutta lisukkeenä tarjottuja ranskalaisia ja uunikasviksia oli erittäin pieni määrä, ilmeisesti raaka-aineet olivat loppuneet kesken.. Lisäksi perunat ja kasvikset lilluivat rasvassa. Huoltoasemaltakin saa usein laadukkaamman lehtipihviannoksen..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.10.2014
Rating: 0

Kohtuullisen monipuolinen buffet, bonusta keskivertoa paremmalle salaattipöydälle. Muutama lämminruokavaihtoehto jotka pääsääntöisesti ovat varsin ok lounasruuaksi. Henkilökunta on toisinaan kadoksissa eikä aina oikein huolehdi astioiden riittävyydestä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.09.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Verkatehtaankatu 3, 33100 Tampere - Route
010 4233 243
http://www.ravintola.fi/villisika_tampere

Options