Cavetroll

25 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Huviretki Koskikatu Tampere ruokaravintola

Ylihinnoiteltu mutta ruuan suhteen keskitasoa oleva ravintola. Tarjoilu ei kuulu maailman ripeimpiin, mikä tuntuu olevan ketjuravintoloiden tavaramerkki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Ravintola Borneo malesialaista

Erittäin maukasta itämaista ruokaa josta löytyy selkeästi enemmän makua kuin useimmista. Lounas on monipuolinen ja laatuunsa nähden varsin edullinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Neljä Vuodenaikaa suomalaista/ranskalaista

Todella maukkaita annoksia toisinaan yllättävistäkin aineksista. Helppo poiketa, ystävällinen palvelu ja syödessä voi seurata kauppahallin menoa. Ruuhka-aikaan saattaa olla ahdasta mutta sopu sijaa antaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2014
Arvosana: 3

Ravintola: Pizza-Kebab 14

Kebabit aivan Tampereen parhaimmistoa, pitsat eivät yllä aivan samalle tasolle. Paikka on varsin viihtyisä kebabravintolaksi. Henkilökunta on ystävällistä ja palveluhenkistä. Hintataso jonkin verran keskiverron yläpuolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola EViN kebab-pizzeria

Erinomaiset kebabit ja pitsat iloisella ja ystävällisellä palvelulla. Hintataso on keskiverto kebabpaikkaa korkeampi mutta niin on ruuan laatukin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Luotettavan laadukasta intialaista. Sekä lounasbuffettia että lista-annoksia on tullut kokeiltua useasti enkä ole koskaan pettynyt. Miljöö on miellyttävä mutta tarjoilun ystävällisyys tuntuu riippuvan tarjoilijasta turhan paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Panimoravintola Plevna panimoravintola

Maukasta makkara- tai lihapohjaista ruokaa joka on suunniteltu oluen kera nautittavaksi. Oma suosikkini on currywursti jota on tullut syötyä monesti. Tunnelma ja miljöö ovat erinomaiset, tarjoilu taas ei niinkään. Hintataso on turhan korkea ruokaan nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Myllärit skandinaavinen keittiö

Ruoka pääsääntöisesti perusmaukasta lounasruokaa. Miljöö on viihtyisä vanha tiilirakennus ja palvelu on miellyttävää. Lounaan hintaan kuuluu myös jälkiruoka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Bodega Salud espanjalaista

Salud on aina takuuvarma valinta kunnon pihville. Lisukkeita ja kastiketta saa lisää mikäli alkuperäinen määrä ei tunnu riittävän, näin kommenttina joillekin asiasta kommenteissaan valittaneille. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Ehdottomasti vakiopaikkoja kun haluaa viettää hyvän ravintolaillan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Pizzeria Napoli italialaista

Todennäköisesti Tampereen parhaat pitsat. Kokoa on riittävästi, salaattipöytä ei ole mikään ihmeellinen mutta päihittää silti rivipitserioiden vastaavat. Jonottamaan joutuu ikävän usein suosiosta johtuen. Palvelu on hivenen vaihtelevaa, toisinaan toimii erinomaisesti, toisinaan tarjoilijat jättävät lähes täysin huomiotta. Varsinkin lounasaikaan hinnoittelu on todella lompakkoa mielyttävää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit