Avautuu 11:00

Huviretki Koskikatu Tampere

ruokaravintola
Arvosana 2.9 / 5

Huviretkessä ruuan perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (18)

Otin Kanaherkkuleivän. Vettyneen Aittaleivän päällä lepäsi purkillinen säilykeananasta ja paistettua broileria. Edellinen combo olikin sitten uitettu jossain keltaisessa kastikkeessa (bernaisekastike?). Näiden päälle oli vielä tujautettu aimo annos sweet chili soosia. Kaiken tämän makusinfonian kukkuraksi päälle oli ripoteltu sinihomejuustorouhetta.
Lapseni sai nakkeja ja ranskalaisia. Naikit näyttivät hotellin aamiaispöydästä ylijääneiltä mikrossa lämmitetyiltä kurttuisilta prinssinakeilta.

Palvelu oli asiallista, ystävällistä, mutta hitaahkoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 03.09.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme herkkulautasen kahdelle, á 49. 5e. Mukana tuli neljää eri lihaa, pari palaa kutakin, paljon valkosipuliperunaa, kolmea eri dippikastiketta, sipulirenkaita, maissia, sekä vihannespaistosta. Lihoista naudan sisäfile oli perinteisen mehukasta juuri sopivalla suolauksella, possun ylikypsä kasler oli suorastaan suussa sulavaa ja chorizomakkara grillissä paistetun raakamakkaran veroista. En tiedä johtuiko siitä, että broileri jäi viimeiseksi, mutta ainoastaan se oli tavallista ja tylsää, hieman jopa kuivaa. Muuten ruoka oli hintaisekseen ja kokoon nähden erinomaista.

Palvelu oli asiallista, joskaan ei erityisen nopeaa. Tunnelma on hyvä, joskin istumapaikasta riippuen viereisen baarin meteli saattaa kuulua äänekkäästikin ilta-aikaan.

En oikein odottanut mitään, johon nähden ateria yllätti positiivisesti. Ei tämä mikään fine-dining paikka ole, mutta hyvän hinta-määrä-laatusuhteen vuoksi tulemme syömään tänne uudelleenkin.
Alkoholisekoitukset tuntuivat olevan hieman kaupungin keskivertoa kalliimpia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Ohikulkiessa kävimme iltapäivällä syömässä pikkunälkään burger-ateriat.
Oli niin positiivinen kokemus, varsinkin ruoan maun suhteen että käsitys ankeasta E-kaupan ketjuravintolasta muuttui tyystin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: -1

Järkyttävän heikkoa ruokaa. Pizza ui juustossa, pohja raaka, valittuja täytteitä saa etsiä luupilla. Isännän leike täysi vitsi: Leike oli pelkkää kuorta, lisukkeet nahistunutta kamaa. Tarjoilu ja laskutus sentään toimivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Yllätti minut positiivisesti. Tarjoilija otti heti vastaan ovella. Ystävänikin tykkäsi omasta ruuastaan. Annos oli sopivankokoinen ja maukas. Ja olen yleensä aika nirso. Tulen toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.10.2014
Arvosana: -1

Ylihinnoiteltu mutta ruuan suhteen keskitasoa oleva ravintola. Tarjoilu ei kuulu maailman ripeimpiin, mikä tuntuu olevan ketjuravintoloiden tavaramerkki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -2

Melko ylihinnoiteltu ketjuravintola. Kana-annokseni lillui makeassa paholaisenkastikkeessa, hintaan nähden kurja esitys. Parempiakin ravintoloita on nähty!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Hiljaisena aikana (torstai-ilta klo 21. 30) jouduimme odottamaan kaikkea aika kauan. Alkuruokani, antipasto, oli nautinnollinen. Pääruoka, jossa oli sekä härkää että kanaa oli aika vaisu, varsinkin härkäpihvi oli olematon ja mausteeton. Jälkiruoaksi tilasimme creme bruleen ja suklaafondant-annoksen. Suklaafondant oli naurettavan pieni nökkönen ja sen jakaminen kahdelle oli surkuhupaisaa. Creme brulee oli selkeä suoraan pakkasesta mikron kautta pöytään -suoritus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 08.03.2013
Arvosana: 0

Tämä 13. 9.2011 kirjoittanut tuntematon ei tainnut olla aivan selvä mennessään ravintolaan, koska Huviretki ei ole s-ryhmän paikka. Mun mielestä oli hyvä kokemus ja kaikkia huomioiva palvelu. Makuasioista ei tälläkään sivustolla kannata kiistellä, koska kaikilla on oikeus mielipiteeseensä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.11.2012
Arvosana: -1

la 6. 10. klo.20.00. Meidät ohjattiin pöytään jonka jälkeen saimme odottaa yli 15 min, ennen kuin tarjoilija tuli. syy oli kuulemma se , että me katselimme ruokalistaa ja sitå ei saisi ottaa itse??
Pöytää ei pyyhitty edellisten asiakkaiden jäjiltä.Se oli törkyinen. Viini oli kelvollista, vaikka tarjoilija läikytti sitä liinalle, eikä putsannut sitäkään. Grilli - listalta tilattu annos oli kallis, koska kaikki lisukkeet maksoivat erikseen ja kaiken lisäksi annos oli kylmä, hinta-laatu ei todellakaan ollut kohdallaan, Meille ei myöskään yli puolentunnin odottelun aikana tuotu leipäkoria, joka käsittääkseni kuuluu kaikille ruokailijoille, vai? Syötyämme piti pyytää tarjoilijaa hakemaan lautaset ja samalla tuomaan jälkiruokalista, koska kukaan ei reagoinut ruokailumme päättymiseen. Istuimme oven vieressä ja ikkunan vieressä, joten olimme melko näkyvällä paikalla. Jälkiruokien tuloon (jäätelöannokset) kului niin paljon aikaa, että niitäkin piti erikseen kysyä? Näin olematonta palvelua en ole missään saanut. edessämme istui 11 henkeä ulkomaalaisia miehiä syömässä ja heitä palveli 3 tarjoilijaa. On erikoista, että muut on vara unohtaa. Meidänkin 2 hlön lasku oli kuitenkin n.100€. Huviretki on kyllä jatkossa viimeinen valinta ruokapaikaksi. Viiniä voi tulla nauttimaan, jos sattuu olemaan rutkasti aikaa, eikä välitä siitä onko tarjoilijoilla mitään ammattitaitoa tai edes yritystä!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.10.2012
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskikatu 5, 33100 Tampere - Reitti
03-2424 111
http://www.huviretki.fi/ravintolat/tampere_koskikatu/fi_FI/tampere_koskikatu/

Vaihtoehtoisia ravintoloita