Lounas käynnissä

Ravintola EViN

kebab-pizzeria
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (50)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ehdottomasti yksi Tampereen parhaista kebabbiloista. Ruoka tehdään avokeittiössä asiakkaan näköpiirissä eikä haeta mistään takahuoneesta. Palvelu aina ensiluokkaista eikä asiakas tunne olevansa mörkö, joka pilasi päivän astuessaan sisään. Annoskoot ovat riittäviä, ruoka on hyvää eikä hinnoissakaan ole haukkumista vaikka ovatkin ehkä hitusen kalliimmat kuin joissain paikoissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2016
Arvosana: 0

Opiskelijoiden suosikki. Paikallisissa opiskelijapiireissä tiedetään, että paikan kebab on loistavaa. Saattaa olla. Pizza ei ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.05.2016
Arvosana: 0

Tampereen paras kebab mesta.
Kauempaakin jaksaa lähteä hakemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2016
Arvosana: 0

Henkilökunta ollut todella kohteliasta ja asiallista molemmilla kerroilla asioidessani, siitä suuri plussa. Kebabin kastike ei valitettavasti ole minun makuuni sopivaa, muutoin ihan maukasta, perus tavaraa. Lisäksi kebabannosten salaatti on aika ankea. Pizzoja sen sijaan voin suositella, mielestäni keskitason paremmalla puolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 0

Tampereen parhaat kebabit, pizzat pienehköjä mutta maku loistava.
Rullakebab oli ennen todella suuri, nykyään n. 30% entisen koosta. Nälkäisenä ei tule edes kunnolla täyteen, vaikka hinnasta voisi niin olettaa.
Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: -2

Kebupizzerian perussynnit, liikaa juustoa halpojen täytteiden päällä, niin että koko lätty on paksu ja lössö. Varsinkin kinkku syömäkelvotonta moskaa. Kebapit sitä sama kuin missä tahansa muualla. Mutta kunhan on isot mätöt niin kelpaavat junteille. Hinnat liian korkeat laatuun nähden. Joskus 10 vuotta sitten välttävä. Ei todellakaan enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Testasin falafelrullan ja mozzarellapizzan viikolla. 10,50 euron rulla on ylihintainen ja melko kuiva täytteiltään. Mozzarellapizzan kinkku muistutti enemmänkin halpaa makkaraa. Kyllä 9,50 eurolla pitäisi saada enemmän laatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2015
Arvosana: 0

Luin aamulla musertavan arvostelun Evinistä. Taisi kaverilla olla huono päivä - olisikohan saanut ylinopeussakot samana päivänä. Pitääköhän katsoa peiliin?

Kävin vaimon kanssa syömässä rullakebapin puoliksi. Annos oli suuri ja maittava. molemmilla maha täynnä.

Löysin Evinin sattumalta muutama vuosi sitten. Käyn kerran-kaksi kuukaudessa Tampereella asioidessani hakemassa noutopitsan. Koskaan en ole pettynyt laatuun enkä palveluun. Rullakebappeja on syöty jo monta. En usko, että olen ainoa, jolle vallmisteteen runsas annos. Tänäänkin ( su 28.6.2015 ) oli vilskettä.

Suosittelen muillekin

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: -1

Perushöttö rullakebab lounasaikaan 10 euroa, mukaan. Wtf? Kassamuija tuijotti tuppisuuna niin kauan, että tajusin sen odottavan tilaustani. Härskistä hinnastaan huolimatta tilasin rullan, joka tulikin melko pian. Siitä propsit. Kebab itse oli juuri, niinkuin toisessakin arvostelussa, eli keskellä pläjäys täytettä, muuten vettynyttä pitaleipää, vai mitä tää on. Kastike muistuttaa geneeristä salaatinkostuketta. Eli, jos et ole nälkäkuoleman partaalla, etkä tuore lottovoittaja, en pysty keksimään syytä mennä tuonne. Nuhjuinen sisustus, töykeähkö palvelu (mikä palvelu?), heikko vastine rahalle. Ei toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: -1

. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: -1


Sijainti

Sammonkatu 26, 33540 Tampere - Reitti
(03) 255 7124
http://www.evin.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita