Avautuu 10:00

Tammelan Pizzeria

Pizzeria
Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (1)

Kesähelteillä ruoanlaitto ei kiinnostanut ja teki jotain uutta pitseriaa mieli testata, suuntasimme Tammelan pitseriaan.
Paikka oli siisti ja sympaattinen. Kattotuulettimet ja kylmäkaapit hurisivat - perusmeininkiä siis. Meidät otettiin avopuolisoni kanssa erittäin ystävällisesti vastaan ja tilaus sujui nopeasti ja vaivatta, ruokalista oli selkeä.
Ruokaa sai jonkin verran odotella, mutta se oli sen pienen odottelun arvoinen!
Tilasin aurakebabrullan. Pitseriassa käytetyn kebabin tiedot ravintoarvoineen ja lihan alkuperineen oli seinällä luettavissa, erittäin iso peukku siitä! Rullassa oli reilusti kebabia, todennäköisesti oikeaa Aura-juustoa, eikä pötkön kokokaan jättänyt nälkäiseksi - kahteen syöntikertaan meni. Myöskin rullassa käytetty kastike oli mielestäni parempaa mitä yleisimmin Tampereen alueen pitserioissa, oma annokseni oli siis täydellinen positiivinen yllätys! Rullan taikina oli ihanasti paistettu päältä rapsakaksi, ja tuoreus maistui tässäkin.
Avopuolisoni tilasi sisäänleivotun pitsan, joka sai kehuja myös äärettömän paljon. Tuore, maukas taikina päältä rapeaksi paistettuna, tuoreet täytteet ja mukava kotitekoinen meininki vallitsi tässäkin annoksessa.
Kaiken kaikkiaan Tammelan pitseria on tästä lähin meidän go-to-pitseria, erittäin iso suositus! Paras pitseria hinta/laatu-suhteeltaan Tammela-kaleva-keskusta-akselilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.07.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalevan puistotie 11, 33500 Tampere - Reitti
03-2530057
https://www.tammelanpizzeria.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita