Avautuu 10:45

Pizzeria Napoli

italialaista
Arvosana 3.4 / 5

Tampereen vanhin Pizzeria jo vuodesta 1978. kuuluisa 100:n pizzan lista. Pannupizzoja, pastoja ja salaatteja. A-oikeudet.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (131)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vaikea ymmärtää tämän paikan suosiota, mahtaneeko liittyä jättisuureen valikoimaan. On aina jono, paikka ei ole erityisen viihtyisä, eikä salaattipöytäkään saa riemastumaan. Plussa puolena on se, että salaatin saa heti ja maksaminen on mutkatonta. Olen täällä käynytkin muutamia kertoja, lähinnä ystävien pyynnöstä. Tällä kertaa valitsin testipitsaksi Margheritan, jonka sanotaan paljastavan pitserian todellisen tason. Se oli liki yhtä kuvottava kuin erään tunnetun ketjun Margherita-rasvalätty. Vaivoin sain syötyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Kehujen perusteella odotin ravintolalta päräyttävämpää kokemusta. Ruoka oli hyvää ja odotusaika maltillinen, vaikka ravintola oli täynnä. Salaattipöytä oli suppea ja palvelu olematonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.08.2017
Arvosana: 0

Ennen Napoli oli suosikkipizzeria, mutta vaihtoivat gluteenittoman pizzapohjan pienempään ja siitä jää nykyään vaan nälkä ja paha mieli, kuitenkin gluteenittomasta pohjasta täytyy maksaa 1.6 e extraakin eli hieman ylihinnoiteltu tällä hetkellä.

Henkilökunta on aina ollut todella ystävällistä ja salaattibuffet hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.03.2017
Arvosana: 0

Loistavat pizzat! Palvelu nopeaa ja ystävällistä, ruka tuli nopeasti vaikka paikka oli tapansa mukaan täynnä. Poropizzassa oli pihistelty lihan kanssa, mutta muuten täydellistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2016
Arvosana: 0

Jostain syystä pitsat ovat lähteneet pienenemään viime aikoina. Vielä nälkä lähtee mutta kannattaisi pienentää laatikoitakin kun pitsat lentelee laatikossa miten sattuu.:)

Aikaisemmin erittäin pätevä gluteeniton pizza olikin outoa ja kumista viime kerralla. Harmittaa vieläkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 1

Ihan ok pizzat, mutta kyllä liikaa hehkutetaan. Tilasimme miehen kanssa mukaan ja kun tulimme noutamaan, olivat he tyrineet minun pizzani jo kaksi kertaa (pohja revennyt). Odotimme kolmatta yritystä ja siihen oli sitten tullut mukaan väärä täyte. Olivat kovasti pahoillaan ja tarjosivat sitten kuponkileimoja, joilla saa sitten joskus ilmaisen aterian. Mutta ei se enää kauheasti piristänyt turhan odottelun jälkeen. Jäi siis kieltämättä huono maku koko paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.09.2016
Arvosana: 0

Harmittaa etten asu Tampereella. Harvoin tekee mieli itkeä kun ruoka on niin hyvää. Aivan mahtavaa, tulemme varmasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.06.2016
Arvosana: 0

Tuo nimetön joka tuossa Napolia parjaa oli sitten varmaan tilannut pasta putanescaa. Se on juuri tyypillinen näiden"poikaystävien" kanssa ravintoloissa luuhaavien neitosten valinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.06.2016
Arvosana: -3

En ymmärrä miksi ihmiset hehkuttavat Napolia. Pitsan eivät ole millään tavalla ihmeellisiä, melko mauttomiakin. Lisäksi lihasuikaleita sisältävien pitsojen liha ollut aina rutikuivaksi paistettua. Ei viitsi tuollaisen takia jonottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0

Napoli on tosiaan perinteinen pizzeria. Ei syyttä hyvässä maineessa, sillä homma on toiminut hyvin vuosikaudet, eikä suosio ole sokaissut. Eipä tuosta pahaa sanaa ole helppo keksiä, vaikkei paikassa tai sen ruuissa mitään mullistavaa olekaan. Jos pitsa ei maistu, listalla on myös pastoja. Tosin yksi kerta jäisiä lihapullia riitti siitä puolesta. Pitseria tämä on, ei italialainen ravintola.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 2


Sijainti

Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere - Reitti
(03) 223 8887
http://www.pizzerianapoli.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita