Idhren

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Lotus Garden kiinalaista

Olen käynyt tässä paikassa lukuisia kertoja, ja aina olemme saaneet seuralaisteni kanssa erittäin ystävällistä ja tehokasta palvelua. Ruoka on listalta aina ollut makuuni erinomaista ja annokset isoja, ei moitittavaa. Kuitenkin aika tyypillinen kiinalainen, ei mitään tajunnanräjäyttävää kokemusta ruuan tai tunnelman suhteen, mutta ainahan sellaista ei tarvitakaan. Palaan tänne kuitenkin varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Shanghai Chinese Restaurant kiinalaista, kiinalainen

Ystävällinen ja sujuva palvelu, ravintola oli iltapäivällä aivan täynnä, mutta palvelu toimi silti. Itse ravintola valoisa ja viihtyisä. Hintataso pikaruokalaluokkaa. Annoksemme olivat ihan valtavia ja maistuvia, ruokalistalla paljon vaihtoehtoja, mutta ei alkoholijuomia. Olisin tosin toivonut, että siltä löytyisi paremmin myös ei-tofua kasvisversiota. Pekingn kanassani olisi voinut olla vähän vähemmän soijaa, makuhifistelijät varmaan löytäisivät loputtomasti nakerrettavaa. Mielestäni kuitenkin hinta-laatu-suhteeltaan ihan huippuluokkaa. Tänne tulee tultua toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Lotus Garden kiinalaista

Loistavat ruuat ja mieleenjäävä, erittäin ystävällinen palvelu! Hinnat ovat palveluun ja ruuan laatuun nähden enemmän kuin kohtuulliset. Ei mitään pahaa sanottavaa, tänne on aina ilo tulla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat