Keittiö auki

Shanghai Chinese Restaurant

kiinalaista, kiinalainen
Arvosana 3.7 / 5

Hyvää kiinalaista ruokaa. Annokset mukaan alkaen 6.50 euroa! Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (54)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Takeaway chilikana. Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Riittävästi chiliä. Turhan paahteinen ja soijalta maistuva kastike tällä kertaa. Kasviksina enimmäkseen sipulia. Currykana parasta ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.11.2017
Arvosana: 0

Kaupungin parasta Currykanaa! Annoksesta syö kaksi kertaa. Parempi silti ottaa mukaan, kun paikka on aika kolkko eikä palvelu ole erikoisen hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0

Kaupungin parasta Currykanaa saa täältä. Kermainen currykana on mielettömän hyvää, annoksesta riittää sopivasti vaikka kahdelle. Hintakaan ei ole paha, mukaanotettaessa euron halvempi. Paikalla on myös mukava omistaja, joka todella tietää mitä tekee. Nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Pikkukinkin mummulla oli puhelin kiinni, joten soitinpa Shanghaihin. Olen täällä käynyt ainoastaan kerran aikaisemmin ennen imagouudistusta eli vuosia sitten. Kääg-kana lähti mukaan eikä ollut pöllömpää, casheweita vähän pihdattu. Chilipurkkia oli heiluteltu juuri sopivasti, se kun tuppaa luomaan aina hienoisen jännitysmomentin näissä käägeissä. Muutoin soosi aikalailla identtinen Nguyenin vastaavaan, ehkä vähän paksumpaa. Myyjä ystävällinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.05.2016
Arvosana: -1

Takeaway annoksia tullut haettua useaan otteeseen. Ruoka ollut aina maukasta ja sopivasti potkua.Hinta kohdillaan.Pieni miinus palvelun hitaudesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 21.01.2016
Arvosana: -1

Chilikanasta puuttuivat kokonaan mausteet. Kysyttäessä intettiin ensin vastaan, jonka jälkeen huikattiin kasuaalisti, että kokki unohti laittaa chilit. Ei pahoittelu, ei korvauksia.

En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Hyvää halvalla. Tämä kiinalainen olikin ihan positiivinen yllätys. Ensinnäkin paikkaa ei ole pilattu buffet pöydällä niinkuin niin monet kiinalaiset nykyään. Annokset tilattiin ja ruoka tuli pöytään suht nopeasti. Annoskoko iso, maku hyvä ja vain hinta 8,50e. Joten hinta laatu on kohdillaan. Kanaa mustapapukastikkeessa oli muihin kiinalaisiin verrattuna todella tulinen. Kanaa ja pähkinöitä hyvän makuinen.
Niinkuin joku muukin tuossa on kommentoinut niin menee kyllä Tampereen parhaimpiin ruuan puolesta ei ravintolan yleisilmeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 0

Annoksista riittää kahdelle. Yleensä hyvin tehtyjä ja palvelu pelaa riittävän hyvin. Ruoka on tyypillistä "pika-Kiinalaista".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Kokista riippuen käägissä chiliä on melkein ei ollenkaan - ihan kunnolla akselilla.

Jos tämän kohdan saisi kuntoon olisi tähtiä enemmän.

Käyty 5+ (melkein aina tofu kääg)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: -1

Mielestäni Tampereen kiinalaisten kärkikastia. Erityisesti kääg kanalla tai tofulla on aivan erityisen hyvää ja varmasti jotain, mitä ei muualta saa. Hinnat ok, ja palvelu ystävällistä. Shanghaita voi suositella erityisesti take-awayn hakupaikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.01.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Tuomiokirkonkatu 21, 33100 Tampere - Reitti
0452010411
http://www.shanghai.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita