Suljettu nyt

Jack The Rooster

Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (36)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokemusta ravintolasta on vuosien perusteella. Esimerkkinä 14.5€-16€ burgeriateriasta on Tampereen alueella yläkanttia. Ruoka itsessään välillä erinomaista välillä keskivertoa. Laatu mielestäni heittelee liikaa, samoin kuten annoskoko. Menua vaihdettu 1000 kertaa, vaikka jo vuosia sitten menu/ruoka oli täydellistä ja omalaatuista. Vuosien saatossa tultu ainoastaan alaspäin siitä mistä lähettiin. Hinta/laatusuhde on mielestäni hieman enemmän kalliihkon puolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Tampereen reissulla tuli käytyä kahdesti Roosterissa, toisella kerralla söin kana caesar-salaatin ja toisena päivänä cheese mc coyn. Salaatti muuten ihan ok, mutta aivan liikaa kastiketta joka maistui lähes vain etikalle. Burgeri omaan suuhun liian tulinen vaikkei missään ollut muuta mainintaa tulisuudsesta kuin chili-cheddar majoneesi, pihviinkin oli laitettu melko runsaasti pippuria! Annos muuten oikein hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Roosterin ruoka ei ole mitään erityisen kehuttavaa muttei pahakaan. Kyllä hampuraisannoksen mielellään syö, mutta hinta on mielestäni yläkanttiin. Palvelu puolestaan on aivan omaa luokkaansa. Kävi paikassa sitten syömässä tai iltaa viettämässä, henkilökunta on kuin sitruunaa haukanneita. Hymyjä ja iloista asennetta on turha odottaa. Harmi sillä Roosteri tuntuu olevan jonkinlaisessa kulttimaineessa ja henkilökuntakin on huomannut sen? Paikka pyörii vaikka palveluun ei panostettaisi. Kun asiakaspalvelua parannettaisiin, ruokaa villattaisiin kuntoon, Roosterissa kävisi mielellään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.06.2015
Arvosana: 0

Rokkimiljöö ja hyvät ruokaisat annokset. Juomavalikoimaan saisi ehkä hieman panostaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: -1

Halusimme mennä terassille, josta saa sekä virvokkeita että ruokaa joten menimme Jack the Roosteriin. Porukkaa oli reippaasti, mutta saimme silti ruoat nopeasti. Söimme hampurilaiset, itse otin habaneromajoneesilla maustetun hampparin. Omaan makuuni tulisuutta olisi voinut olla enemmänkin. Hampurilaisannokseksi aika peruskauraa, plussaa itsetehdystä sämpylästä. Pihvi oli melko ohut ja ranskalaiset suoraan pakasteesta. Kuitenkin hyvää perusmättöä, kun haluaa syödä terassilla virvokkeen ohessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0

Oma suosikkini on paikan pasta. Hamppareihin en ole koskenutkaan kun niitä tuppaa saamaan joka paikasta. Parin otteeseen olen syönyt täällä Twisted Dixie pastan joka on habanerolla ja naga morichilla maustettu kana-vuohenjuustopasta ja rakastuin siihen välittömästi. Pastan saa myös ilman chiliä mikä on plussaa. Palvelu ystävällistä ja ympäristö rento missä safka ja musiikki yhdistyvät moitteettomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0

Loistavat burgerit, plussana itsetehdyt kastikkeet. Ruokaa ei tarvinnut odottaa kauaa ja iloinen tarjoilija piti meistä huolta koko ajan. Leppoisa rock-mesta, josta saa juurikin tarkoitukseen sopivaa safkaa ("mättöö") hyvällä tarjoilulla. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.03.2014
Arvosana: 0

Pastat ja purilaiset olleet ihan ok, sopiva tulisuus erottaa ne monista hyvin samantapaisten ruokalistojen ravintoloista. Death burgerin kilpasyönti on oikeasti sairasta:), mutta yllättävän maukas se on pienissä määrin - sopii hyvin tilattavaksi muutaman hengen porukalle kauhisteltavaksi.

Ehkä Tampereen parhaaksi terassiksi valitulla paikalla voisi olla hieman laajempikin olutlista?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Kolme kertaa paikassa syöneenä valitettavasti täytyy todeta, ettei hinta-laatusuhde ole kohdillaan. Aurahamppari ja sepullturkey sandwich ainakin niin kuivaa, että tukehtuu. Asiakaspalvelua ei voi odottaa. Keikkapaikkana mainio!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: -1

Terassi on erittäin mukava ruokapaikka kesällä! Maukasta salaattia, hyvänkokoisia annoksia, mutkaton fiilis. Yksi Tampereen parhaista terasseista mielestäni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere - Reitti
(03) 225 5420
http://jacktherooster.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita