Krouste

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Maka Sushi sushi

Ensimmäistä kertaa kun kävin täällä, oli sushi ehdottomasti kaupungin parhaimpia. Pitkästä aikaa nyt käydessäni huomasin tason valitettavasti laskeneen. Etikkaisuus puski riisistä läpi liiankin voimakkaasti, miso-keitto oli aikaisemmasta poiketen ylenpalttisen suolaista ja soijassa oli omituinen sivumaku ihan kuin siihen olisi sekoitettu kalakastiketta. Osa nigirien riisistä jäi valitettavasti kiinni puisiin lautasiin. Koostumus ja täytteet ovat kuitenkin mainiot joten on valitettavaa että puutteita on muissa osa-alueissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tivoli Smörrebröd & Öl tanskalaista

Maukas kanavuohenjuustoleipä. Annosta kuitenkin vaivasi sama ongelma minkä olen kohdannut tähän asti aina vuohenjuustoleivissä, juustoa on niin paljon että melkein puolet siitä saa kaapia lautasen reunalle että voi maistaa muutakin. "Leipä" on hieman harhaanjohtava nimi annokselle jossa vuohenjuuston, kanan ja salaatin alta löytyy lähes huomaamaton paahtoleipäviipale. Ehkäpä vuohenjuustokana salaattipedillä kuvailisi annosta paremmin.
Kaikki ainekset kuitenkin maukkaita ja hyvin yhteensopivia ja annoksen koko hyvä. Seuralaiseni kampelaleipä myös maukas ja hyvin kypsennetty. Hintalaatusuhde kohdallaan ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.07.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Borneo malesialaista

Ensimmäinen makukokemus oli Kari Laksa. Nuudelikeitto kanalla, tofulla, iduilla ja katkaravuilla. Kokonaisuus erittäin maukas ja käytetyt raaka-aineet laadukkaita ja hyvin kypsennettyjä. Liemen mausteet erottuivat hyvin vaikka eivät olleet yhtä voimakkaita kuin muissa aasialaisissa mestoissa, mutta se onkin malesialaisen keittiön ominaisuus. Ainoana miinuksena: proteiinia olisi voinut olla keitossa enemmänkin, nälkä tuli pian uudelleen.
Toisella kertaa täältä haettu takeawayna wontoneja (porsas/katkaraputäytteellä) ja Rendang (naudanlihapataa kookoskermassa). Wontonit olivat rapeita ja sisus maukasta, Rendang oli täyttävää ja kermaista, inkiväärin maku tuli hyvin esiin. Mukana tullut kurkuma-riisi oli herkullista. Moremmilla kerroilla paikan asiakaspalvelu ollut ystävällistä ja nopeaa, sellaista mistä monet muut ravintolat saisivat tässä kaupungissa ottaa mallia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Maruseki japanilaista, sushi

Täällä käymme usein porukalla kun mieli tekee herkutella ja kyseessä on suosikkiravintolani tampereella. Viihtyisä sisustus, palvelu ystävällistä ja altista neuvomaan menun sisällössä.
Menu vaihtuu suhteellisen usein mikä tarjoaa uusia elämyksiä joka kerta.
Sushit ovat paikassa erinomaisia, ainekset tuoreita ja tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja. Useimmiten tilaamme myös herkullisia yakitoreja eli kanavartaita ja viime reissulla uudeksi suosikikseni tulivat myös suussa sulavat sashimi-annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Zhou's place kiinalaista

Lauantainen buffetlounas kokeiltu ja uudestaan ei tarvitse mennä. Lihat kastikkeineen, friteerattu kana ja nuudelit prikulleen samat kuin muissakin paikoissa mutta lämpötilaltaan haaleita ja mauttomia. Sushi oli kamalinta mitä olen missään tampereella syönyt. Vaikutti siltä että on valmistettu pitkään etukäteen ja pistetty jääkaappiin seisomaan sillä riisi oli kovettunutta ja täytteet nahistuneita. Osassa susheista täyte oli pelkkää epämääräistä majoneesimössöä. Miso-keiton pinnalla kellui öljykerros. Vatsaan olisi mahtunut enemmän ruokaa mutta mitään ei tehnyt enää mieli syödä. 15 euroa lähes syömäkelvottomasta ruoasta on aika paljon...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 02.11.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Umami mansestylesushibar

Tämä mesta kiilasi sushien laadussa jopa Marusekin ohi mikä on paljon sanottu. Kokki päättää sushien täytteet sen mukaan mitä päivittäin tuoreimpana saa ja sen kyllä huomasi. Sushipalat olivat muihin paikkoihin verrattuna pienempiä mutta täällä laatu merkitsee enemmän kuin määrä. Jokainen pala suli suuhun enkä tullut hurmoksessani edes kysyneeksi mitä kaikkea täytteitä annokseni sisälsi. Erinomainen paikka Kauppahallissa, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.10.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Ming Zhu Jiu Lou thai ravintola

Kävimme mieheni kanssa lounaalla täällä arkena klo 15 aikoihin. Lounasbuffetin laarit olivat jo hieman tyhjentyneet ja riisi vähän kuivahtanut mutta ruokaa oli meille riittävästi ja esim. friteerattuja kanoja tuotiin paikalle vielä lisää niiden loputtua.
Kanakastikeet olivat samantyylisiä kuin muissakin kiinalaisissa eivätkä räjäyttäneet tajuntaa, friteeratut kanapallerot ja wingsit sen sijaan olivat erinomaisia.
Eniten nautin paikassa sushista joka oli parempaa kuin useissa itsensä sushiravintoloiksi tunnistautuvissa paikoissa tampereella. Soija ja wasabi olivat myös herkullista ja palvelu ystävällistä. Tulen ehdottomasti lounastamaan täällä useammin, joskin hieman aikaisempaan ajankohtaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Edullista ja maukasta ruokaa. Alkuruoaksi tilasin tomaatti-pinaattikeiton joka oli juuri oikein maustettu, kermaista muttei liian tuhtia ja sopivan kokoinen alkupalaksi. Seuralaiseni otti alkuun öljyssä paistetun lampaan jauhelihapiiraan jossa piiraan kuori oli valitettavasti niin paksu ja kova että annos jäi kuivahkoksi.
Pääruoaksi valitsin itselleni kokin erikoisuuksista kanaa ja lammasta valkosipuli-inkivääri-minttu-kastikkeessa. Annos oli juuri sellainen kun olin toivonutkin, keskitulisena juuri sopiva polte ja eri maut erottuivat selvästi. Seuralaisen söi lammasta valkosipuli-inkiväärikastikkeessa, jogurttia ja naan-leipää. Omaani verrattuna tämä annos oli valjumpi ja yksitoikkoisempi maultaan. Ruokien saapuminen kesti koska puolitäyttä ravintolaa palveli vain yksi tarjoilija. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä ja asiallista ja kokonaiskuva jäi hyväksi. Tulen vierailemaan täällä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Itamae Sushi sushia

Olen lounastanut paikassa useastikin. Opiskelijaedulliset 12-14 sushipalan annokset (miso-keitto kuuluu hintaan) juuri sopivia kooltaan ja hintalaatu-suhde parempi kuin Watami- ja Sakura watamisushissa.
Lounaskiireeseen ei ole paikassa valmistauduttu hyvin ja kerran jouduin odottamaan annostani 40 minuuttia kun ravintola oli täynnä. Hiljaisempina hetkinä paikka toimii, sushi on täytteiltään tavanomaista mutta raaka-aineet laadukkaan makuisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Na Khon Restaurant thaimaalaista

Kolmas kerta syömässä a la carte-listalta, enkä edelleenkään pettynyt. Kerran olen hakenut paikan lounasbuffetista take awayta mikä oli yllättävän mautonta mutta muut ruoat maistuvat.
Aikaisempi suosikkini on ollut paikan tulinen Tom Yam äyriäiskeitto ja tällä kertaa kokeilin paistettuja nuudeleita ja merenäyriäisiä kasvisten ja chilin keran. Annoksen tulisuus oli juuri sopiva, mustekalan koostumus helposti pureskeltavaa, ei ollenkaan kumimaista. Myös jättikatkaravun pyrstöt ja simpukat olivat maukkaita ja hyvin kypsennettyjä. Jokaisen ainesosan maistoi selvästi ja kasvikset olivat tuoreita ja rapeita.
Tänne tulen taas uudestaankin, ehkä seuraavalla kerralla kokeilemaan paikan hot pot-uutuutta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat