Avautuu 10:30

Heval

pizza-kebaberia
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (35)

Elämä halpa, Heval kallis. Hinta/laatu-suhde on surkea.. kebab ristikkoperunoilla lounasaikaan 12.90e ja tämä on olevinaan tarjous?!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 18.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paras rulla! Harvoin enää suussa mutta usein mielessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.03.2017
Arvosana: 0

Yliarvostettu ja hintava paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 0

Parhaat syömäni kebabit ja pizzatkin ovat oikein hyvät. Olen käynyt usein ja tulen käymään jatkossakin. Ruoka on aina ollut erittäin hyvää, eikä sen laatu tai koot ole ainakaan itsellä vaihdellut lainkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.12.2015
Arvosana: -1

Kebab on hyvää ja annokset isoja. Palvelu on useimmiten hyvää, yksi työntekijä on kyllä usein vähän väsyneen ja kyllästyneen oloinen.
Pizzat on maukkaita, lista on naurettavan pitkä eikä siltä pysty oikeasti etsimään mitään, toisaalta ei ole tarvettakaan kun voi vain valita haluamansa täytteet (kaikki pizzat on samanhintaisia) Juusto on valitettavasti kyllä aika laadutonta.
Kävisin usein, mutta hinnat alkavat karkaamaan aika korkealle, on yksi kalleimmista, ellei jopa kallein pizzeria missä olen käynyt. Nyt ovat nettisivujen mukaan jälleen nostamassa hintoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Ostamani (kinkku-ananas-herkkusieni) pitsa oli täynnä juustoa ja pahanmakuista kinkkua, tuli paha olo syötyäni pari palaa. Muuten mautonta höttöä, en tilaa täältä toiste. Miehen kebab ranskalaisilla oli kuulemma ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: -1

Palvelu on hyvää ja ystävällistä, annosten koko on riittävä. Kebab kastikkeineen maistuu samalta kuin kaikissa muissakin vastaavissa paikoissa, mutta muiden annosten joukosta voi löytää jotain vähän persoonallisempaakin. Valtavan mittainen pizzalista on hivenen naurettava, eikö olisi vaan helpompi sanoa että valitse noista täytteistä haluamasi yhdistelmä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2015
Arvosana: 0

Paikka näytti samanlaiselta, kuten kaikki muutkin vastaavat. Palvelu oli hyvää, ei mitään moittimista. Kuittiakin taidetttiin tarjota. Tilattiin talon erikoiset ja pussukka tuntui melko painavalta. Heitin koko komeuden vaa'alle kotona ja painoa kahdella annoksella pakkauksineen oli 2,1 kiloa. Ikävä puoli tässä oli se, että sisältö oli todella pahan makuista. Ranskalaiset, riisi ja leipä olivat melko karmeaa tavaraa. Ranskalaiset maistuivat pari kertaa pakastetuille ja riisi oli tainnut kiehua hieman pitkäksi, sillä sen verran vetistä tavaraa se oli. "Salaatti" oli 90% jonkin sortin kaalia. Vaimo otti pari haarukallista ja heitti koko helahoidon roskikseen. Itse keräsin lihan ja "salaatin" ja vetelin pahimpaan nälkääni. Valitettavasti annoskoko ei korvaa heikkolaatuisia raaka-aineita. Eipä tule mentyä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Rankasti yliarvostettu ainakin pizzojen osalta. Listan pituudessa ei mitään järkeä. Kinkku sitä samaa teurasjätesuikaletta kuin muuallakin ja koko komeus kuorrutetaan liian paksulla kerroksella tukun halvinta juustoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: -1

Olen käynyt useasti kebabilla, rullakebab tai kokin ranskalaiset vievät todella nälän. Ainoastaan hämmästytttä tulinen kastike jonka olen usein pyytänyt, ei kovin tulista.
Nyt viimeksi hain koko perheelle pitsat 4 kpl yht 41 euroo, erinomaiset ja hintakin ok. Muistuttivat vielä että 1,5 l limsa kuuluu hintaan.
Palvelu on aina ystävällistä ja ripeää.
Vakipaikkojani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Arkkitehdinkatu 9-11, 33720 Tampere - Reitti
(03) 317 4600
http://www.heval.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita