Avautuu 10:30

Heval

pizza-kebaberia
Arvosana 2.2 / 5

Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön

Arvostelut (39)

Peruskebapilaksi todella hyvä seisovapöytä. Käyty lähinnä sunnuntaisin. Monipuolinen valikoima ja ystävällinen henkilökunta. Seurasin ruokailun ajan, että kävivät useasti mittaamassa ruoan lämpötilaa tarjoilupöydässä. Hanajuomat kuuluvat hintaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 29.09.2019
Arvosana: 0

Aikamoinen ryöstö, Huono palvelu ja kebab mautonta. JOS ON JOTAIN ERITYISRUOKAVALIOITA ÄLKÄÄ TODELLAKAAN MENKÖ TÄNNE!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0

The worst restaurant I have ever visited. The service was very offensive and they got my order wrong 2 times and when i asked for a refund they refused and they didn't even make me a new order for the same price.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0

Heval on itselleni yksi ruokapaikoista, jossa pitää käydä lähistöllä ollessa- ja välillä matkalle lähdetään Hevalin tähden. Nyt kun Heval on tullut myös Ratinaan on siellä helpompi käydä, kun Hervanta on hieman kauempana. Omasta mielestäni paras pizza-kebab-paikka Tampereella, kastikkeet ovat maukkaita ja annokset runsaita, mutta ehkä liiankin runsaita itselleni. Hinta on kebab-pizzeria ravintolaksi hieman korkea, mutta mielestäni annosten koko ja maukkuus vastaa sitä. Asiakaspalvelunlaatu riippuu mielestäni vähän siitä kuka on palvelemassa, välillä se on todella hyvää ja välillä taas ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.07.2019
Arvosana: 0

Elämä halpa, Heval kallis. Hinta/laatu-suhde on surkea.. kebab ristikkoperunoilla lounasaikaan 12.90e ja tämä on olevinaan tarjous?!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 18.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paras rulla! Harvoin enää suussa mutta usein mielessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.03.2017
Arvosana: 0

Yliarvostettu ja hintava paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 0

Parhaat syömäni kebabit ja pizzatkin ovat oikein hyvät. Olen käynyt usein ja tulen käymään jatkossakin. Ruoka on aina ollut erittäin hyvää, eikä sen laatu tai koot ole ainakaan itsellä vaihdellut lainkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.12.2015
Arvosana: -1

Kebab on hyvää ja annokset isoja. Palvelu on useimmiten hyvää, yksi työntekijä on kyllä usein vähän väsyneen ja kyllästyneen oloinen.
Pizzat on maukkaita, lista on naurettavan pitkä eikä siltä pysty oikeasti etsimään mitään, toisaalta ei ole tarvettakaan kun voi vain valita haluamansa täytteet (kaikki pizzat on samanhintaisia) Juusto on valitettavasti kyllä aika laadutonta.
Kävisin usein, mutta hinnat alkavat karkaamaan aika korkealle, on yksi kalleimmista, ellei jopa kallein pizzeria missä olen käynyt. Nyt ovat nettisivujen mukaan jälleen nostamassa hintoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Ostamani (kinkku-ananas-herkkusieni) pitsa oli täynnä juustoa ja pahanmakuista kinkkua, tuli paha olo syötyäni pari palaa. Muuten mautonta höttöä, en tilaa täältä toiste. Miehen kebab ranskalaisilla oli kuulemma ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Arkkitehdinkatu 9-11, 33720 Tampere - Reitti
(03) 317 4600
http://www.heval.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita