Keittiö auki

Maka Sushi

sushi
Arvosana 4.2 / 5

Kolmen nuoren yrittäjän perustama ravintola Tampereen ydinkeskustassa Näsilinnankadulla. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaidolla tehtyä sushia, mistään tinkimättä. Teemme ruoat käsityönä alusta asti itse, tervetuloa. Mahdollisuus syödä paikanpäällä tai ottaa mukaan.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Noin viiden käynnin perusteella voin suositella Makan ruokia. Hyvät ja tuoreet raaka-aineet ja maut kohdillaan.
Paikka on pieni, mutta välitön tunnelma toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2017
Arvosana: 0

Kävin ystäväni kanssa viime torstaina kokeilemassa Maka Sushia ensimmäistä kertaa.

Tilasimme yhdessä yhden 12 palan lajitelman ja kaksi kasvislajitelmaa. Aloitimme aterian misokeitolla, johon sai itse lisätä lisukkeita. Keitto oli liian suolaista omaan makuuni. Sushit olivat tuoreita ja keskivertoa hieman parempia. Ainoana miinuksena oli se, ettei riisi ollut tarpeeksi hyvin maustettua, tämän seikan huomasi etenkin makeissa.

Ravintola oli pieni ja viihtyisä. Itse pidin kovasti ravintolan yksinkertaisesta sisustuksesta ja hiljaisesta sijainnista. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tunnelma oli rento. Annan plussaa myös siitä, että meille tuotiin automaattisesti omat lautaset koska tilasimme yhteisiä annoksia.

Päivitys: Em. ensimmäisen kerran jälkeen olen muutaman kerran tilannut Woltista. Sushit ovat olleet hyviä ja raaka-aineet tuoreita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 1

Ensimmäistä kertaa kun kävin täällä, oli sushi ehdottomasti kaupungin parhaimpia. Pitkästä aikaa nyt käydessäni huomasin tason valitettavasti laskeneen. Etikkaisuus puski riisistä läpi liiankin voimakkaasti, miso-keitto oli aikaisemmasta poiketen ylenpalttisen suolaista ja soijassa oli omituinen sivumaku ihan kuin siihen olisi sekoitettu kalakastiketta. Osa nigirien riisistä jäi valitettavasti kiinni puisiin lautasiin. Koostumus ja täytteet ovat kuitenkin mainiot joten on valitettavaa että puutteita on muissa osa-alueissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.09.2016
Arvosana: 0

Hain 12 sushin lajitelman mukaan. Sain extra-soijat ja inkiväärit kun vähän vaan vihjasin. Todella hyvät, tuoreet ja maukkaat raaka-aineet. Wasabikin juuri oikeanlaista, ei liian ärtsyä mutta silti poltetta löytyi. Todella hyvä kokemus, haen taatusti uudelleen. Hinta normi sushi hinta eli aavistuksen kova mutta ekaa kertaa tunsin saaneeni rahoilleni vastinetta niin että olen valmis maksamaan uudelleenkin eikä jäänyt harmittamaan. Kertakaikkisen hyvä kokemus. Ainoa miinus liiketilan pienuusesta, ei tehnyt mieli jäädä yksin syömään ahtaaseen tilaan ja tuntui että jonottaessani vuoroani tuntui että olen kiusallisen lähellä ruokailijoita. Ja seurueen kanssa ei olisi istumaan mahtunut. Takeawayna ei tietysti haitannut mitään. Ja näytti olevan suosittu paikka, ovi kävi koko ajan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: 0

Hyvää ja tuoretta sushia, monipuolinen valikoima. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Palvelu ok ja nopea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.06.2016
Arvosana: 0

Kekseliäitä susheja, aina huippu palvelu, raikas & tuore! Mansen paras sushipaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.05.2016
Arvosana: -1

Todella laadukasta ja kekseliästä sushia. Raaka-aineet tuoreita, riisi autenttista ja palvelu ihanan rentoa. Kuola valuen muistelen erityisesti Dragon Rolleja, todella veikeän makuinen yhdistelmä. Nousi kyllä heittämällä Marusekin edelle omissa sushisuosikkimestoissa.

Ainoa miinuspuoli on tila, joka on todella pieni ja avara. Ei valitettavasti sovellu samalla tavalla rennoksi jutustelupaikaksi kuten esimerkiksi Maruseki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: -1

Tasaisen laadukasta. Useamman kerran hakenut take-away annoksia mukaan. Tuoreet ja hyvät raaka-aineet ja taidolla tehdyt ja maukkaat annokset. Hintaan kuuluvasta miso-keitosta plussaa. Nopeata ja ystäväliistä palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: -1

Ehdottomasti kaupungin paras kasvissushilajitelma. Raikkaat ja pehmeät, jopa rohkeat, maut.

Maka Sushissa on selvästi ymmärretty, mitä kuluttajat haluavat: puhtaita ja yllätyksellisiä makuja tuoreista raaka-aineista itsetehtynä.

Hinta-laatusuhde täydellinen. 10 kasvispalaa 10 euroa, lounaalla 8. Ainoa miinus tulee ravintolan pienestä koosta, koska paikka on aina lähes täynnä. Hyvähän se tosin yrittäjille on :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: 0

Herkullista ruokaa ja loistavaa palvelua. Ainoat miinukset suolainen misokeitto ja melko pienet riisipallerot nigireissä.

Ravintola sai uudet vakiasiakkaat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Näsilinnankatu 30, 33200 Tampere - Reitti
+358401306855
http://www.makasushi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita