Keittiö auki

Itsudemo

japanilaista
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (8)

Ravintola on kyllä hyvä ja erittäin hyvää ruokaa, hieno jälkkäri, mutta se, että on kamalasti asiakkaita, ei pääse kunnolla kulkee, jonotin jtn 20 minuuttia vähintään, että pääsisin pöytään. Ympärillä oli 4 perhettä, jossa oli pieniä lapsia, jotka itki koko ajan vuorollaan, eli itkua sai kuunnella aikas paljon. Ajattelen, että 18 euron buffetilla saisin nyt syödä rauhassa. Kamala meteli ja hyvän ruoan nauttiminen meni hukkaan. Ajattelen, että tämmöisillä ravintoloilla pitäisi olla joku ikäraja, edes 3+, koska ei jaksa kuunnella itkua ja äitejä, jotka ovat vaunujen kanssa koittamassa rauhoittaa sitä lasta.
Muuten oli tosi hyvä palvelu. Kamalassa metelissä henkilökunta on ehtinyt siivota pöydän ja ruoka on ehtinyt tulla ajoissa, jos oli loppunut.
Itse siis antaisin 3/5 vaan sen takia, että oli itkeviä lapsia ja ei päässyt kulkemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.09.2018
Arvosana: 0

Erittäin hyvä buffet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.07.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin kattava buffet. Menee heittämällä Tampereen ykköseksi. Valikoima ruuissa on vertaansa vailla. Osa susheista todella työlään näköisiä valmistaa. Buffettiin kuuluu paljon muutakin ja juomatkin sisältyvät hintaan mm. Pepsi max

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2017 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Ravintola vaikuttaa olevan hyvin suosittu, sillä siellä on aina vain muutama pöytä vapaana ja joskus joutuu jopa jonottamaan pöydän saantia, joka ei tietystikään lounasaikaan toimi.

Sushi- ja kiinalaisen ruoan lounasbuffet on tässä suhteellisen uudessa ravintolassa monipuolinen ja hintansa väärtti. Itse söin vain sushia ja japanilaisia lisukkeita. Nigirivaihtoehtoja voisi olla enemmän. Ottaen huomioon lounaan hinnan, on vaihtoehtoja kokonaisuudessaan oikein hyvin.

Erikoista on jäätelöjälkiruoka sekä ohratee. Jäätelö sushin jälkeen on vähän kummallista ja sen ottaminen on hieman vastenmielistä, koska kauha lilluu jäätelönsekaisessa vedessä. Ohratee on kokeilemisen arvoinen erikoisuus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

En ymmärrä oikeasti mitään sushien hienouksista, joten arviointini perustuu vain vertailuun muihin vastaaviin sushi- ja sushia tarjoaviin aasialaispaikkoihin. Paikan ruuassa en näillä eväin osannut huomata oikeastaan mitään erikoista. Riisi on yhtä hyvää muttei sen parempaa kuin useimmilla muillakin, samoin tarjonnan monipuolisuus. Muu ruoka kuin sushi melko keskivertotasoa.

Lounaaksi korkeahkoa hintaa kompensoi annokseen sisältyvä jäätelöbuffet ja virvoitusjuoma, joka ei kyllä omaan makuuni sopinut lainkaan sushiruokaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 31.05.2017
Arvosana: 0

Foodoran kautta tilasin, erittäin monipuolinen lajitelma ja meni ehdottomasti suosikiksi! Kävin joskus myös buffetissa, laadukkaan oloinen paikka ja ruoka oli myös silloin erinomaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.05.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.03.2017
Arvosana: 0

Japanilainen buffetravintola, jossa hyvin laaja tarjonta sushia ja muutamia lämpimiä ruokia. En ole juuri sushia aiemmin syönyt, joten kun tällainen ravintola aukesi naapuriin oli pakko käydä kokemassa. Hyvä että kävin.

Kuten sanottua, kattaus oli laaja ja maut olivat todella hyviä. Kuuteen ensimmäiseen aukiolopäivään mennessä olin kerennyt kolme kertaa siellä syömään. Harvoin jaksoin hirveästi keskittyä lämpiin ruokiin, koska napa paukkui jo pelkästä sushista, mutta nekin olivat maukkaita ja valmistettu tuoreista raaka-aineista. Myös joitain dumblings-tyyppisiä ruokia oli tarjolla, mitkä maistuivat. Samoin kevätkääryleet ja friteeratut kanat.

PALJON keskiverto aasialaista ravintolaa parempi ja vielä buffet niin muuta ei sitten tarvita.

Hintaan kuuluivat lisäksi hanalimut ja jälkkärijätskit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 08.03.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallituskatu 20, 33200 Tampere - Reitti
045 2117177
http://itsudemo.fi/tampere/

Vaihtoehtoisia ravintoloita