Zerro

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Itsudemo japanilaista

Japanilainen buffetravintola, jossa hyvin laaja tarjonta sushia ja muutamia lämpimiä ruokia. En ole juuri sushia aiemmin syönyt, joten kun tällainen ravintola aukesi naapuriin oli pakko käydä kokemassa. Hyvä että kävin.

Kuten sanottua, kattaus oli laaja ja maut olivat todella hyviä. Kuuteen ensimmäiseen aukiolopäivään mennessä olin kerennyt kolme kertaa siellä syömään. Harvoin jaksoin hirveästi keskittyä lämpiin ruokiin, koska napa paukkui jo pelkästä sushista, mutta nekin olivat maukkaita ja valmistettu tuoreista raaka-aineista. Myös joitain dumblings-tyyppisiä ruokia oli tarjolla, mitkä maistuivat. Samoin kevätkääryleet ja friteeratut kanat.

PALJON keskiverto aasialaista ravintolaa parempi ja vielä buffet niin muuta ei sitten tarvita.

Hintaan kuuluivat lisäksi hanalimut ja jälkkärijätskit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 08.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Friends & Brgrs hampurilaisia

En ole ennen ketjun ravintoloissa käynyt, mutta luettuani Helsingin ravintolan kokemuksia odotukseni olivat melko korkealla.

Tilaus tehtiin kassalla pikaruokatyyliin ja noudettiin sen valmistuttua kassan vierestä. Tämä ei tullut yllätyksenä, koska paikka kuitenkin on "vähän parempi pikaruokapaikka". Burgeri oli mehevä ja sopivan rasvainen eli mitään diet-purilaista on turha odotella. Omani tilasin lisäksi tuplapihvillä, jotka oli hyvin paistettu. Maku oli loistava, ei mikään erikoinen tai kikkaileva, mutta erittäin hyvänmakuinen perusburgeri. Kastiketta oli sopivasti eikä se peittänyt kaikkea muuta makua alleen.

Ranskalaiset olivat kotikutoisen oloisia. Eivät ehkä yltäneet burgerin tasolle, mutta hyviä silti. Yhdestä dipistä riitti kahdelle ja ainakin valitsemamme Aioli oli hyvää.

Annokset ovat kalliimpia kuin Mäkin ja Hesen vastaavat, mutta raaka-aineet vaikuttavat huomattavasti paremmilta ja burgerissa maistuu muukin kuin Big Macin supersalainen kastike. Sanoisin, että annokset ovat hintansa ansainneet, mutta ovat pikaruoaksi toki hintavia.

Nuorekas henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu jäi muutenkin mieleen reippaana ja miellyttävänä. Varmasti tulen käymään jatkossakin, jos taso on tämä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 28.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sticky Wingers wings, amerikkalaista

Tilasimme ruoat 6 hengen seurueessa lähes tyhjässä ravintolassa. Odotimme kauan ja se mitä eteeni sain ei ollut odotukseni arvoista. Tilasin kanalajitelman (Chicken Box) ja koko annos lillui todella rasvaisessa texas pete- sekoituksessa. Suurin osa kanapaloista oli ns. löysiä paloja. Ei rapeutta nähnytkään. Ihan kuin annos olisi ensin friteerattu ja sitten keitetty. Dippejä oli kolme (?). En tiedä miksi. Ehkä sillä yritettiin peittää annoksen huonous. Dipeissä sinänsä ei moitittavaa.

En syönyt ranskalaisten lisäksi juuri mitään. Palvelu oli todella hidasta, mutta ystävällistä. Puitteet halvan oloiset, mutta varmaan rekkamies/juntti/hockey- genrestä tykkäävälle ihan OK.

Jos luet tätä ja mietit mihin menisit siiville, mene Hooksiin tai Siipiweikoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 26.11.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola New York amerikkalaista

Tunnelma oli hyvä ja meidät otettiin hyvin huomioon henkilökunnan puolesta. Tarjoilijamme olikin osaltaan suuressa osassa positiivisen kokemuksen luomisessa. Ripeää ja erittäin ystävällistä ja rentoa palvelua.

Ruoaksi minulla oli chilifestareiden kunniaksi Triple Chili Burger, jossa tosin makuuni olisi saanut olla enemmän chiliä, mutta tarjoilija toi kysymättä kaksi extra chilikastiketta tarjolle, jos tulisuutta tahtoi lisää.

Seuralainen kehui myös tilaamaansa Mansikka Margariittaa erinomaiseksi, eli juomapuolikin lienee kunnossa.

Varmasti tulee käytyä toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 24.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit