wipe

132 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (132)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: McDonald's pikaruokaa
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Monte Rosa
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Subway subeja
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Aivan mahtava oli viime kerran vindaloo! Tuli intianmatkan muistot mieleen, kun hiki valui syödessä otsalta. Tosin porsaanlihaa paikassa ei käytetä, joten pieni tinkiminen aitoudesta pitänee hyväksyä.

Nykyään Nandassa tulee käytyä vain silloin tällöin lounaalla ja illalla, koska sijainti ei ole itselle kovinkaan optimaalinen (ex-sisarravintola Swagathissa kävin useammin). Omalla kohdalla palvelu on aina ollut hyvää tai vähintään asiallista. Tulisuusskaalakin on sopiva, joskin tulisin vaihtoehto on kieltämättä joskus jo turhankin tulista, mediumissa maut tulevat paremmat esiin. Myös lapset ovat tuolla käyneet syömässä alle kouluikäisesti asti, joten en voi allekirjoittaa joidenkin kommentteja liiasta tulisuudesta. Tietysti tarjoilijan kuuluisi varoittaa, ettei keskivahvaakaan kannata tilata herkälle vatsalle tai pienille lapsille. Ja lassijuoma kannattaa tilata poltetta taittamaan, jos kokki on sattunut olemaan mausteiden suhteen reilulla tuulella.

Kokonaisuutena en kyllä itse ole missään Suomessa saanut parempaa intialaista, eikä paikka mielestäni häviä esim. Lontoon "curry roadin" (Brick Lane) maineikkaillekaan ravintoloille. Mutta ehkä joku pieni makumaailman samankaltaisuus eri ruokien välillä häiritsee joskus hieman ja aiheuttaa sen, että Nandassa ei viitsisi käydä ihan joka viikko, vaan välillä suuntaa suosiolla muihin Tampereen intialaisiin tai nepalilaisiin hakemaan vaihtelua.

Hintataso lounaalla on halpa tarjontaan nähden, illalla hinnat tuntuvat jopa hieman arvokkailta. Viikonloppuisinkin on tarjolla buffet-lounas, jonka hinta on hyvinkin siedettävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 1

Ravintola: Silk Coffee Shop thaimaalaista, suomalaist

En ihan voi uskoa paikan mainoslausetta maailman pohjoisimmasta thai-ravintolassa, koska juuri pari päivää aiemmin näin yhden Tromssassa, mutta aika kaukana Thaimaasta Muoniossakin kieltämättä jo ollaan.

Itse ruoka oli minusta melko tavanomaista suomi-thaita, aitoja thaimaan makuja ei oikein tavoitettu, eikä yksikään seurueen ruoka tuntunut vahingossakaan olevan turhan maustettua. Mutta ihan kelvollinen esitys, kyllä täällä kehtaa poiketa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Garam Masala Ravintola intialaista

Enpä muista yhtä ystävällistä palvelua saaneeni ravintolassa aikoihin! Kerrassaan miellyttävä käynti kokonaisuudessaan.

Vasta yhden kerran, mutta kolmea eri pääruokaa maistaen, pitäisin paikan ruokaa hyvänä mutten ihan täydellisenä. Erityisesti vindaloon mausta puuttui jotain tärkeää. Ja jos haluaa nipottaa, mango-lassi oli ehkä jo hieman liiankin makeaa. Mutta kokonaisuudessaan ruoka oli vähintäänkin hyvää.

En tiedä, johtuiko maanantai-illan viimeisistä hetkistä ja illan rauhallisuudesta, vai onko kyseessä talon tapa, mutta laskua maksaessa tarjoilija toi vielä "kokin tervehdyksen", eli pienen jälkiruuan, koko seurueellemme. Väkisinhän siitä jää vielä erityisen hyvä fiilis ja entistäkin suurempi halu tulla paikkaan uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Hai Long kiinalaista/yongshi

Yongshi-lounas, jossa asiakas saa itse koota haluamansa ruoka-aineet ja kastikkeet, jotka kokki sitten paistaa, oli taas kerran aivan mainio. Koko seurue oli erittäin tyytyväinen ruokaan.

Muu tarjonta, eli melko tavanomainen aasialainen seisovan pöydän buffet, ei sen sijaan erityisemmin vakuuttanut. Ruoka oli melko mautonta, vastaavaa tai parempaa saa lähes mistä vaan. Varsinkin sushi kannattaa kyllä hakea jostain muualta. Lounaan
hintaan kuuluu myös limu-buffet, josta erityisesti nuoriso piti. Ruokajuomaksi voi myös ottaa haudutettua teetä, joka tosin tällä kertaa oli aika kitkerää, varmaan vähän liian kuumassa haudutettua.

Palvelu on aina ollut asiallista ja tilaa voi mielestäni sanoa viihtyisäksi. Koska en muualla Suomessa ole törmännyt vastaavaan yongshiin, on Hai longista tullut lähes pakollinen vierailukohde Oulussa käydessäni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Aleksanterinpuisto lounaskahvila
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Sisu Buffet kotiruokaa
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Uma's Takeaway indian cuisine & kebab
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit