Lounas käynnissä

Nanda Devi

intialaista
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (142)

Aivan mahtava oli viime kerran vindaloo! Tuli intianmatkan muistot mieleen, kun hiki valui syödessä otsalta. Tosin porsaanlihaa paikassa ei käytetä, joten pieni tinkiminen aitoudesta pitänee hyväksyä.

Nykyään Nandassa tulee käytyä vain silloin tällöin lounaalla ja illalla, koska sijainti ei ole itselle kovinkaan optimaalinen (ex-sisarravintola Swagathissa kävin useammin). Omalla kohdalla palvelu on aina ollut hyvää tai vähintään asiallista. Tulisuusskaalakin on sopiva, joskin tulisin vaihtoehto on kieltämättä joskus jo turhankin tulista, mediumissa maut tulevat paremmat esiin. Myös lapset ovat tuolla käyneet syömässä alle kouluikäisesti asti, joten en voi allekirjoittaa joidenkin kommentteja liiasta tulisuudesta. Tietysti tarjoilijan kuuluisi varoittaa, ettei keskivahvaakaan kannata tilata herkälle vatsalle tai pienille lapsille. Ja lassijuoma kannattaa tilata poltetta taittamaan, jos kokki on sattunut olemaan mausteiden suhteen reilulla tuulella.

Kokonaisuutena en kyllä itse ole missään Suomessa saanut parempaa intialaista, eikä paikka mielestäni häviä esim. Lontoon "curry roadin" (Brick Lane) maineikkaillekaan ravintoloille. Mutta ehkä joku pieni makumaailman samankaltaisuus eri ruokien välillä häiritsee joskus hieman ja aiheuttaa sen, että Nandassa ei viitsisi käydä ihan joka viikko, vaan välillä suuntaa suosiolla muihin Tampereen intialaisiin tai nepalilaisiin hakemaan vaihtelua.

Hintataso lounaalla on halpa tarjontaan nähden, illalla hinnat tuntuvat jopa hieman arvokkailta. Viikonloppuisinkin on tarjolla buffet-lounas, jonka hinta on hyvinkin siedettävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 1

Olen käynyt muutaman kerran lounas-ja juhlabuffetissa. Lähes kaikki ruoat ovat olleet gluteenittomia ja maidottomia, ja on ilahduttavaa että buffetin ruoista on tehty kartta jossa kerrotaan mitä mikäkin on. Itse olen aina saanut miellyttävää palvelua. Ruoat ovat todella maukkaita ja buffet monipuolinen. Tykkään myös sisustuksesta ja ilmapiiristä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 31.03.2017
Arvosana: 0

Käytännössä kaikesta joutuu maksamaan erikseen; raita, naan, papadam, mitään ei kuulu ruuan hintaan. 46€ sai kaksi pääruokaa, naan-leipää ja lassia.
Henkilökunnan kielitaito on heikko, ja ymmärrys allergioiden suhteen käytännössä nolla. Selitin moneen kertaan ja monella tavalla, että olen allerginen yhdelle hedelmälle ja paprikalle. Ruuan sisältöä tarkastettiin keittiössä moneen kertaan, ja silti sain annokseeni paprikaa. Kun mainitsin asiasta tarjoilijalle, vastaus oli, että on kasvisruoka, siihe tule paprika. Kiva, kiitos. Ei enää ikinä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 22.12.2016
Arvosana: 1

Ehdottomasti Tampereen parasta intialaista! Täällä on tullut käytyä useasti sekä lounaalla, että illalla. Harmi, että asiakaspalvelu ei ole ihan huippuluokkaa.... Melkein joka kerralla on ollut hieman "epätervetullut" olo, mutta viimeisin käynti oli kyllä kaiken huippu. Olimme 3 hengen porukalla lounastamassa; olemme kaikki kasvissyöjiä ja käyneet Nanda Devissä useasti aiemminkin. Tunnemme siis buffetpöydän päällä olevan "kartan" ja osaamme sitä käyttää. Ensimmäisenä löysin itse lauseltani huomattavan kokoisen kananpalan, jota hieman ihmettelin ja mietin mistäköhän oli sinne päätynyt. Hetken kuluttua myös toinen meistä löysi lautaseltaan kanaa! Tarjolla oli kyllä hyvinkin samankaltaista kastiketta myös kanaversiona, mutta voimme olla varmoja, että otimme omamme kasvispuolelta. Huomautimme ystävällisesti tarjoilijalle, että ottamassamme kasviskastikkeessa oli kanaa, johon hän vastasi, että ei ole, se on kasvis. Toistimme vielä asian mutta koska vastaus oli sama, sanoimme, että voi tulla katsomaan kananpaloja lautasellemme. Tarjoilija tuli, ja koska paloista ei oikein voinut erehtyäkään, hän mutisi jotain tyyliin "no asiakkaat voivat joskus sekoittaa ottimet ja kastiketta voi joutua väärään astiaan tms...." Ei pahoitellut asiaa. Itsellä meni sen verran maku ettei tehnyt mieli enää käydä kokeilemassa onneaan ja olisihan ollut tarjoililtakin fiksua tarkistaa, ettei kastiketta ole keittiön puolesta kaadettu väärään astiaan. Ja huomautuksena vielä, että lounas oli juuri alkanut, joten en usko että kukaan asiakas olisi voinut niitä niin pahasti sekoitella :) Kävisin ko. paikassa varmasti useammin, jos asiakaspalvelu olisi toista luokkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Ehdoton suosikkini lounaspaikoista keskustan lähettyviltä. Paikka on aina ollut aivan täynnä, mutta se ei lopulta ole edes ihme. Ruoka on hyvää ja palvelu kohteliasta. Pitäisi päästä käymään useamminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2016
Arvosana: -2

Ruoka on monipuolista ja kunnolla maustettua. Sisustukseltaan paikka on viihtyisä, joskin hieman ahtaan oloinen. Valitettavasti Nanda Devin omistajat ovat ilmeisesti sitä mieltä, että kun ravintola on saanut riittävän hyvän maineen ruokansa ansiosta, palvelusta ei tarvitse enää välittää. Kuten moni muukin kirjoittaja, en muista saaneeni Tampereella missään muussa ravintolassa niin tympeää kohtelua. Ei joka kerran, mutta turhan usein. Ilmeisesti ko. ravintolan konseptiin kuuluu ajatus "ei tarvi tulla uudelleen jos ei kiinnosta". Taatusti en enää menekään. :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.04.2016
Arvosana: 3

Lounaalle työporukan kanssa. Pidin kovasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.02.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Etnisten lounasbuffetien ongelmana kautta maan on se, että ruoka on sovitettu johonkin mystiseen "suomalaiseen makuun". Lopputuloksena on kokoelma tylsiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät ja maistuvat toisiltaan.

Nanda Devissä tätä pulmaa ei ole. Buffetpöydän ruokalajien maut ovat selkeitä ja voimakkaita, vaikka toki miedompiakin vaihtoehtoja on tarjolla. Laadullisesti ravintola hakkaa kaikki kaupungin kilpailijansa ja olisi buffetkärkeä Helsingissäkin. Lisäpisteet mainiosta naanleivästä!

Lounasaikaan ravintolassa on välillä tukalan täyttä, mikä tosin on vain merkki suuresta suosiosta. Viikonlopun seisovan pöydän hinta on tarjontaan nähden hieman yläkanttiin - samoin virvoitusjuomien hinnoittelu. Joissakin arvioissa parjatusta palvelusta ei ole ikinä ollut napisemista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.01.2016
Arvosana: 1

Hei! Olemme lukeneet viimeisimmät arvostelut, jotka koskevat ruuan tulisuutta. Haluamme vastata näihin, jotta ei jäisi epäselvyyksiä. :) Tulisuus-asteikkomme on intialainen ja keskivahvassa tuntuu poltetta jo hyvin. Reseptiikka on jokaisella ravintolalla oma ja suurin osa asiakaskunnastamme syö keskivahvana ruuan. Buffetpöydässä (lounas ja vkloppu) löytyy 4 medium kastiketta ja 3 mietoa kastiketta. Buffetpöydän päällä löytyy kartta josta näkee kastikkeiden tulisuudet. Jos on herkkä vahvalle ruualle suosittelemme ottamaan ruuan mietona.
Lounasbuffetin hinnasto lukee myös pöydän päällä. Alle 10 v on 6,50. Koska on kyse buffetista hinta on sekä aikuisille että lapsille kiinteä. - Nanda Devi

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: -3

Nelihenkinen seurue, joista jokainen on tottunut intialaiseen ruokaan, ei kyennyt syömään kuin naan-leipää irvistelemättä. Ruuan tulisuus aiheutti kahdelle vatsavaivoja jälkikäteen. Mukana ollut 2-vuotias lapsi söi riisiä ja naan -leipää. Hinta siitä oli 6.50€ ! Omistaja ? kassalla oli äärimmäisen tyly ja epäkohtelias, kannattaisi vaihtaa paikalle joku asiakaspalvelusta kiinnostunut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Näsilinnankatu 17, 33210 Tampere - Reitti
(03) 213 0935
http://www.nandadevi.fi/