k_v

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Cumulus Airport

Kaksi aikuista ja lapsi syömässä. Aikuiset tilasivat alkuruuan ja pääruuan, lapselle pääruoka, ajatuksena että lapsi saa maistella alkuruokia aikuisilta. Hieman ihmettelyä herätti se, että alkuruokien kanssa yhtä aikaa tuotiin lapselle pääruoka. Kuusivuotiaalle jäi nälkä lasten lohi ja muusi-annoksen jälkeen, kävi kolme kertaa hakemassa leipää leipäpöydästä ja maisteli aikuisten annoksesta, eikä tyttö edes ole kovin isoruokainen. Pääruokina oli maksaa ja vuohenjuustokanaa. Maksa oli ihan perusmeininkiä. Vuohenjuustokanassa alkoi jopa vähän tökkimään juusto, koska sitä oli vähintään yhtä paljon kuin kanaakin. Plussana se, ettei kanaa ollut paistettu täysin kuivaksi. En välttämättä olisi kaivannut annokseen lautasen reunalle ketsuppia vaikka ranskalaiset siihen kuuluivatkin, punaviinikastikkeessa oli ihan tarpeeksi. Jälkiruuat oli ihan ok, juustokakkusiivu ois tietty hintaansa nähden voinut olla isompikin, lapsi haaveili kinuskikastikkeesta jätskipallonsa kylkeen, mutta se oli loppu, mansikkasoosi sai kelvata. Viereinen pöytä sai odottaa suhteettoman kauan että pääsivät tilaamaan, ja meilläkin tarjoilijan huomion kiinnittäminen laskua varten kesti ja kesti. Toki siitä ei välttämättä voi syyttää tarjoilijoita, heitä näytti olevan kaksi vaan la-iltana vuorossa ja jälkkäreitten aikana näytti tulevan iso ryhmä syömään joka sotki selkeästi tarjoilijoiden pasmoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Panimoravintola Plevna panimoravintola

Tulimme hyvissä ajoin ennen pöytävaraustamme, että ehtisimme juoda jotain ennen ruokailua. Tiskin päätyyn odottamaan, henkilökuntaa pyöri tiskin takana, kukaan ei eleelläkään osoittanut havainneensa meitä. Viisi minuuttia odottelimme turhaan, vaihdoimme tiskin keskivälille ja sieltä saimme muutaman minuutin päästä tarjoilijan huomion. Menimme piippuhyllyn sohville nauttimaan juomistamme, kaikki piippuhyllyn pöydät olivat aivan täynnä tyhjiä laseja. Etsimme itse pöytämme kurkkimalla nimeä pöydän reunoilla olevista varattu-lapuista.
Tarjoilija tuli suhteellisen hyvässä ajassa ottamaan tilauksemme. Kuudesta ruokailijasta hän kysyi viideltä vaan juomat, osalta toki sitten useampaan kertaan, ruokatilaukset sentään meni kerrasta oikein. Juomat tuli noin vartissa, näytti olevan aika sekalaista käytäntöä että kuuluuko leipäkori tulla ennen ruokia vai ei, aiemmilla käynneillä se on tullut, nyt näytti tulevan osaan pöydistä, osaan, kuten meille, ei. Ruokailuvälinekipossa ei ollut kuin kaksi servettiä, eikä niitä tullut missään vaiheessa lisää, reunimmainen kävi sitten omatoimisesti hakemassa viereisestä pöydästä lisää.
Parikymmentä minuuttia ruokien tuloon on ihan ok, tosin yksi seurueestamme odotteli viitisen minuuttia muiden saatua jo ruuat ennen kuin hänen annoksensa tuli. Siinä vaiheessa pöydässä oli jo yhdeltä juoma loppu, ei kysytty haluaako lisää eikä ehtinyt perään huudella kun vaan hame jo heilahti kulman takana. Ohi käveli kyllä useampikin tarjoilija useamman kerran, mutta heidän huomion saaminen oli täysin toivotonta. Muuten ruuat oli hyviä, mutta lohiannos oli erittäin kuiva ja pahahkon makuinen, makkarapannussa koristeena ollut paprikan kanta siemenineen olisi kuulunut biojätteeseen eikä lautaselle. Ruokailun loputtua ei varttiin kukaan tullut keräämään lautasia pois, eikä kysymyään haluammeko kenties vielä jotain. Yritiimme useamman kerran kiinnittää henkilökunnan huomiota saadaksemme laskun, lopulta se onnistui vaan ohijuoksevalle tarjoilijalle lujalla äänellä huikaten, vastaus oli "ihan pieni hetki". Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin päätimme mennä tiskille maksamaan, siellä vasta kolmas tarjoilija otti homman vastaan. Kiinnitimme myös huomiota siihen, että viereisissä pöydissä palvelu oli eräiltä osin heikkoa myös. Eräs pöytä odotti laskuaan reilut puoli tuntia, toinen taas koko ruokailumme ajan, kunnes menivät tiskille maksamaan.
Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun palvelu oli suorastaan heikkoa, mutta päätimme että tämä kerta oli viimeinen. Tästä lähtien syömme muualla, harmi sinällään kun paikan oluet ja ruuat ovat kuitenkin hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.10.2013
Arvosana: -1


Kuvat


Seuraajat