Ei tietoa

Cumulus Airport

Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaksi aikuista ja lapsi syömässä. Aikuiset tilasivat alkuruuan ja pääruuan, lapselle pääruoka, ajatuksena että lapsi saa maistella alkuruokia aikuisilta. Hieman ihmettelyä herätti se, että alkuruokien kanssa yhtä aikaa tuotiin lapselle pääruoka. Kuusivuotiaalle jäi nälkä lasten lohi ja muusi-annoksen jälkeen, kävi kolme kertaa hakemassa leipää leipäpöydästä ja maisteli aikuisten annoksesta, eikä tyttö edes ole kovin isoruokainen. Pääruokina oli maksaa ja vuohenjuustokanaa. Maksa oli ihan perusmeininkiä. Vuohenjuustokanassa alkoi jopa vähän tökkimään juusto, koska sitä oli vähintään yhtä paljon kuin kanaakin. Plussana se, ettei kanaa ollut paistettu täysin kuivaksi. En välttämättä olisi kaivannut annokseen lautasen reunalle ketsuppia vaikka ranskalaiset siihen kuuluivatkin, punaviinikastikkeessa oli ihan tarpeeksi. Jälkiruuat oli ihan ok, juustokakkusiivu ois tietty hintaansa nähden voinut olla isompikin, lapsi haaveili kinuskikastikkeesta jätskipallonsa kylkeen, mutta se oli loppu, mansikkasoosi sai kelvata. Viereinen pöytä sai odottaa suhteettoman kauan että pääsivät tilaamaan, ja meilläkin tarjoilijan huomion kiinnittäminen laskua varten kesti ja kesti. Toki siitä ei välttämättä voi syyttää tarjoilijoita, heitä näytti olevan kaksi vaan la-iltana vuorossa ja jälkkäreitten aikana näytti tulevan iso ryhmä syömään joka sotki selkeästi tarjoilijoiden pasmoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Annokset tulivat nopeasti. Ruoka oli ihan ok, mutta ei mitenkään mieleenpainuvaa. Hinta oli turhan korkea kokemukseen nähden. Tarjoilijoilla oli liukuhihnameininki, palvelivat kyllä, mutta ei tullut "huomioitu" olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.05.2014
Arvosana: 0

Cumuluksen Huviretki tarjosi ankeahkon ketjuravintolakokemuksen. Annos oli omituisesti laadittu, ainekset eivät toimineet keskenään. Raaka-aineiden laatu ei päätä huimannut, erityisesti purkkiherkkusienet tökkivät.

Kokki oli kyllä tehnyt parhaansa ja pitkälti siitä syystä ruoka oli edes siedettävää, mutta narulla ei voi työntää. Olen kiitollinen myös siitä, että paikassa ei ollut Rosson tyyliin puistattavaa raastepöytää.

Ravintolasali on remontoitu halvalla ja huonosti, työn jälki on karmaisevaa. Tunnelmaa on turha hakea. Palvelu oli hieman yliolkaista.

Pöydissä on valkeat kankaiset lautasliinat ja hinta on sen mukainen. Sääli, ettei ruoka yllä millään samalle tasolle hinnan kanssa. Erityisesti lounasaikaan lähistöltä löytyy kyllä parempia ja halvempia vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.11.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Robert Huberintie 4, 01510 Vantaa - Reitti