Keittiö auki

Panimoravintola Plevna

panimoravintola
Arvosana 2.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (112)

Ruoka on keskinkertaista, palvelussa parasta puvustus. Juomapuoli ja sijainti taitaa olla suurimmat syyt miksi tänne ollaan tultu niin usein. Plevnan oma sima on todella maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.03.2017
Arvosana: 0

Ei kannata enää käydä plevnassa lihapullilla. Ennen varsin jepa annos on vaihtunut einespullin oloisiin kumisiin lihapulliin, eikä annoksen mukana saa nykyään edes leipää. Syömättä jäi, 0/5

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 31.10.2016
Arvosana: 0

Plevna ratsastaa puitteilla ja olutmaineellaan mutta joka kerta joutuu pettymään ruokaan. Sanoin itselleni että on virhe mennä mutta seurue halusi.
Hampurilainen oli syömäkelvottoman pahaa, maistavatko kokit koskaan ruokiaan?
Edellisellä kerralla mainitsin että sienikeitto on todella suolaista ja iso poika tokaisi että "Olet ensimmäinen joka valittaa tänään asiasta"
Irish Coffee maksaa 10€, siis 10€??
Tänne ei enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.08.2016
Arvosana: 5

Perjantai-ilta, paljon porukkaa. Tilattiin maksa-annos ja kellarimestarin pannu sekä panimon omat oluet. Isot oluet oli jätetty ihan himpun verran vajaiksi täytöltään mikä ihmetytti meitä. Miksi ihmeessä ärsyttää asiakkaita tällä tavalla? Seuraavaksi meille tuotiin leipäkori. OK. Otettiin kosketus leipiin ja yhtäkkiä tarjoilija kysyi: "tilasittehan leipää?"... Ei tilattu. Melkein saatiin naapuripöydän leivät. Koska koskettiin niihin, tarjoilija vei ne pois ja vei uuden korin naapuripöytään. Hei haloo! Mitähän leiville tapahtui? Saatiin annokset - näyttivät hyviltä. Hetkonen. Sinappia ja ketsuppia! Lähden hakemaan pumppuautomaateilta. Tarjoilija tulee väliin ja sanoo: "annas kun minä". En kai osaa itse? Pippurisirotin ei muuten toimi. Liian pienet reiät. Aika usein tullaan ruokailun aikana kysymään jotakin. Esim. miltä maistuu tai onko kaikki ok tai haluatteko lisää juotavaa. Plevnassa ei kysytä! Ruuat maistuivat hyvälle kovaan nälkään. Maksa ei ollut ihan naapureiden (Ohranjyvä, Ukkometso, Pulteri!) tasoa mutta hyvää. Kellarimestarin pannu oli myös maistuva. Makkarat ja lihapalat oli kypsennetty hyvin (nauta overdone) mutta kokonaisuus ehdottomasti plussan puolella. Eli summa summarum: ruoka ok, palvelu ja "oheissählinki" miinukselle. Hintataso kalliimpi kuin naapureissa mutta vielä siedettävä. Ei välttämättä jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 1

Pari kertaa olen käynyt syömässä muutaman kuukauden välein. Kumpaakin kertaa varjosti yllättävän nihkeä palvelu. Se vaihteli perusasiallisesta kylmään ja ulkokohtaiseen. Riippuen henkilökunnan edustajasta.

Ruoassa ei valittamista. Perustasokasta. Muttei erityisesti makuhermoja hivelevää. Hinnan ja laadun suhde on kuitenkin kohdillaan.

Oluttarjonta laaja, ja ne ovatkin erinomaisia.

Molemmilla kerroilla ravintola erittäin täysi. Tilava paikkana, ei ahdasta tunnelmaa. Ruokailla sai seuran kanssa rauhaisissa tunnelmissa.

Palvelun taso on puute. Eikä se perusvarma ruoka vielä riitä. Testataan tulevaisuudessa, olisiko palveluun tullut parannusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2016
Arvosana: 1

Söin pääruokana salaatin "paistettu vuohenjuusto hunajalla", hintaa tuli 16. 90e.
Olen melko pienikokoinen, mutta ensimmäistä kertaa ravintolasta lähtiessäni jäi nälkä. Piti mennä kaupan kautta seuraavaan tapaamiseen.

Naurettavan kokoinen annos ja siinä oli pelkkää salaatinlehteä vähän, hiukan kurkkua ja yksi viipale paistettua vuohenjuustoa.

Palvelu oli myös todella töykeää. Keski-ikäinen tanttamaria komenteli meidän seuruetta ja kovaan ääneen komotti että "kuka juo ja mitä".
Aika älytöntä palvelua. Kun menin maksamaan salaattini ja veteni, kysyin tarjoilijalta että oliko tämä tosiaan pääruoaksi tarkoitettu salaatti ja että annos oli todella pieni. Tarjoilija katsoi hetken ja sanoi että "voit mennä tonne kokille sanomaan!".

Eikö tarjoilijan tehtävä ole välittää palaute keittiöön. Kun katselin seurueessani olevien muiden annoksia niin sellaisia uppopaistettuja rasvaklönttejähän ne oli. Vähän mitään tuoretta ja laadukasta. Ei tänne enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: 0

Sinappinen pyttipannu yksi parhaista ja todella reilun kokoinen. Palvelu aina hyvää, myös ilman ruokailua... :P

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 12.04.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Plevna on vuosikaudet ollut ehdoton ruokapaikka vieraidemme kanssa muutaman kerran vuodessa. Ehkä ei ole enää syyt: yhden kerran vieraamme sai poltetut paistinperunat. Se hyvitettiin jälkiruolla. Seuraavan kerran menin naisporukalla. Tilasin paistetut silakat sain palaneet silakat Palanut korppujauho ei ole maukasta. Paistajallekin tulee vahinkoja, mutta saliin asti niitä tuloksia ei kannata tuoda. Totuuden mukaan tarjoilijamme oli tosi ystavällinen. Olen pahoillani, etten sanonut tätä ajallaan, mutta meillä oli niin mukava tapaaminen, etten viitsinyt sitä pilata valittamalla. Oma mokani. Sen opin, etten tähän ravintolaan todennäköisesti enää sovi ruokailutapaamisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Palvelu oli tympeää: ensimmäiseltä tarjoilijalta kysyttäessä vapaita pöytiä, käski hän vain katsomaan, onko tyhjää pöytää. Toinen tarjoilija ohjasi meidät kuitenkin pöytään, jossa varaus vasta useamman tunnin päähän. Muutoinkin ei paljon hymyä tarjoilijoilta irronnut ja tarjoilija myös vaihtui tiuhaan. Annokset ei millään tavalla erikoisia, ja aivan ylihinnoiteltuja. Lisäksi annoksesta puuttui siihen kuuluva hillotettu sipuli, pyydettäessä sen sain, mutta hinnassa ei mokaa huomioitu. Pidän miljööstä kovasti, palvelusta ja ruuasta en.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2015
Arvosana: 0

Hyvä ruoka,hyvät oluet,ok palvelu. Todella suolaiset hinnat!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: -1


Sijainti

Itäinenkatu 8, 33210 Tampere - Reitti
(03) 260 1200
http://www.plevna.fi/