UnkleT

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Telakka monikulttuurinen
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.09.2016
Arvosana: 0

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Vuodesta toiseen Tampereen paras intialainen ravintola. Pahimmat puutteet on ollut lähinnä asiakaspalvelussa, mutta nekin taitavat olla jo korjattu. Ruoat ovat järjestäen todella hyviä ja laadukkaita ja hintalaatusuhdekin on kohdallaan. 9,5/10 :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Pancho Villa tex mex

Aito ja alkuperäinen Pancho Villa. Täällä on tullut käytyä kohta jo 10 vuotta tasaisin väliajoin ja ruoka on aina hyvää. Tämä on Pancho Villoista viihtyisin. Burgerit ovat todella hyviä, mutta kannattaa testailla myös muita ruokia kuten Macho Mexicanoa. Palvelu on todella sujuvaa ja ruokaa ei joudu odottamaan ikinä kauaa vaikka ravintola on lähes aina täynnä. Tämä on ns. varma valinta! Ainoa miinus tulee tasaisesti vuosien mittaan nousseista hinnoista. Jos burgereiden takia täällä käy, suosittelen tsekkaamaan Zarillon tarjonnan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalilainen

Melko hyvää ruokaa, mutta mitään suurempia fiiliksiä ei paikka herättänyt. Paikka on myös melko kolkko verrattuna esim. tunnelmalliseen Nanda Deviin. Soveltunee paremmin lounasruokailuun kuin illanviettoon. Ei huono, mutta ei toisaalta myöskään mikään erikoinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Zarillo tex mex

Perushyvä burgeripaikka. Sopii erityisen hyvin nimenomaan krapulapäiville sillä ruoka on melko suolaista. Hinnat kohdillaan ja isot annokset - ei sovellu pubiympäristönä hienompaan illanviettoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Jalla Jalla egyptiläinen ruokapaikka

Tässä ravintolassa kannattaa testata pizzan ja kebabin sijaan juuri etnoruokia. Varsinkin munakoisoruoka on todella hyvä ja 6 euron hintaan saa vielä salaattipöydän ja vaalean leivän joten hinta enemmän kun kohdallaan. Erinomainen lounaspaikkana - ei sovellu niinkään hienompaan illalliseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Soi Soi kasvisruokaravintola

Olen syönyt useampaan kertaan paikassa ja ruoka on aina todella maukasta. Allekirjoitan joidenkin kommentit asiakaspalvelun hienoisesta puutteellisuudesta, mutta kokonaisuutena tämän hetken suosikkiraflani jos etsin maukasta kasvisburgeria. Mielikuvituksellisia raaka-aineita, hyvänkokoiset annokset, mukavat lisukkeet, hyvät juomavalikoimat (porkkana-inkiväärijuoma on huikeata!) yms. Vahva suositus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat