Avautuu 13:00

Ravintola Borneo

malesialaista
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (104)

Buffet hyvää ja onnistunut makujen puolesta. Paikka on hieman pieni mutta palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.03.2018
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounastarjonta monipuolinen ja laadukas. Lista toki vaihtuu harvakseen että ei ihan joka viikko tule käytyä... saattaa olla samat vaihtoehdot buffet pöydässä 6kk päästäkin. Rento lounas paikka ja erittäin suosittu joten usein tupaten täynnä 11 - 12 välillä

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.09.2017
Arvosana: 0

En ole eläessäni saanut niin huonoa palvelua kuin Borneossa.

Pöydässämme kävi ensimmäistä kertaa tarjoilija puolen tunnin odottamisen jälkeen. Tarjoilija ei tervehtinyt vaan tiuskaisi olemmeko valmiita jo tilaamaan. Omalla kohdallani tiedustelin annoksen sisällöstä kahteen (2) kertaan, ja oletin, että tämä tilaus meni oikein perille. Tunnin odottamisen jälkeen juomat paiskottiin pöydälle niin että juomat läikkyivät, myös alkuruoka heitettiin pöytään.

Minun tilaamani annos sisälsi ainesosia joita siinä ei tarjoilijan mukaan pitänyt olla. Ilman pahoitteluja väärä tilaus napattiin pöydältä ja meille kerrottiin, että se vaihdetaan "heti". Todellisuudessa tämä tarkoitti sitä, että minä jouduin odottamaan 20 minuuttia ennen kuin ilmoitimme, että annosta ei tarvitse tuoda ollenkaan. Odotin ruokaani siis yhteensä n. 1,5h ja edelleenkään en kuullut minkäänlaista pahoittelua. En tiedä olisinko saanut ruokaani ollenkaan vaikka olisin odottanut siinä koko illan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Erilaista hyvää verrattuna muihin etnisiin. Söin annokset "Ayam Madu Limau" ja "Rendang" eli lyhyesti kanaa ja naudanlihaa. Molemmat hyvänmakuisia ei mitenkään tulisia. Mukavaa vaihtelua muihin etnisiin makuihin. Hinta mielestäni hieman ylihinnoiteltu annoksiin nähden. Muuten ok. Käyn toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 1

Uusi lempparipaikka Tampereella! Sekä tofunuudeli että tamariinikana vallan loistavia ja maustettu uskottavasti. Paljon ihmisiä osti suoraan ulos, mutta annosten odotusaika oli kohtuullinen. Tänne uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.08.2016
Arvosana: 1

Ei ihan vakipaikka, mutta silloin tällöin tulee käytyä. Lounas omalaatuisuudessaan ok, muttei mitään tekoa malesialaisruoan kanssa. Jänniä virityksiä täkäläisistä raaka-aineista ('malesialainen' nakkimunakas oli koomisuudessaan herkullista), liharuoissa reilusti lihaa jne. Kandee käydä, jos ei osaa kaivata 'oikeita' makuja. Ja muutenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: -1

Sambal tumis ayam ratkaisi mereneläviä rakastavan ja toisaalta proteiinia lautaselleen kaipaavan urheilijan dilemman: Kana syleili katkaraputahnaa ja riisin sai pyydettäessä jättää pois. Tilalle oli ihanasti laitettu kurkkuja.

Myös vegaanivaihtoehto löytyi ja annoskoko oli vaikuttava. Claypot saapui tosin aika myöhään, joten ruokaiijoista täysi ravintola toimi hiukan kaoottisesti. Tunnelma oli tiivis ja musiikki lintuineen unohdutti ulkomaailman hetkeksi. Tiger kanlja li huurteinen ja aistejamme hemmoteltiin, joten mikään ei jäänyt hampaankoloon. Paitsi ehkä jonotusaika, ilmeisesti viisi henkeä oli jo paikalle liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.02.2016
Arvosana: 2

Lounas ehdottomasti yksi Tampereen parhaista hinta/laatu-suhteeltaan.

Voi suositella etnisistä/aasialaisista-ravintoloista pitäville. Poikkeaa omasta mielestäni selkeästi raaka-aineiltaan Tampereen muista aasialaisista ravintoloista.

Ainoa miinus ahtaista tiloista, jotka paikan suosion myötä ovat pari kertaa pakottaneet kiiressä lounasaikan kääntymään ovella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: 1

Palvelu on ystävällistä, tila on siisti ja toimiva, ruoka on hyvin laitettua ja maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Aina yhtä iloista ja asiakaslähtöistä palvelua, vielä ei ole tullut vastaan ruokaa jossai olisi sanomisen varaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: -1


Sijainti

Itsenäisyydenkatu 15, 33100 Tampere - Reitti
0453401722
http://www.ravintolaborneo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita