UnkleT

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Telakka multicultural
     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Taj Indian Restaurant indian
     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Nanda Devi indian

Vuodesta toiseen Tampereen paras intialainen ravintola. Pahimmat puutteet on ollut lähinnä asiakaspalvelussa, mutta nekin taitavat olla jo korjattu. Ruoat ovat järjestäen todella hyviä ja laadukkaita ja hintalaatusuhdekin on kohdallaan. 9,5/10 :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 17.12.2012
Rating: -1

Restaurant: Pancho Villa tex mex

Aito ja alkuperäinen Pancho Villa. Täällä on tullut käytyä kohta jo 10 vuotta tasaisin väliajoin ja ruoka on aina hyvää. Tämä on Pancho Villoista viihtyisin. Burgerit ovat todella hyviä, mutta kannattaa testailla myös muita ruokia kuten Macho Mexicanoa. Palvelu on todella sujuvaa ja ruokaa ei joudu odottamaan ikinä kauaa vaikka ravintola on lähes aina täynnä. Tämä on ns. varma valinta! Ainoa miinus tulee tasaisesti vuosien mittaan nousseista hinnoista. Jos burgereiden takia täällä käy, suosittelen tsekkaamaan Zarillon tarjonnan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalese

Melko hyvää ruokaa, mutta mitään suurempia fiiliksiä ei paikka herättänyt. Paikka on myös melko kolkko verrattuna esim. tunnelmalliseen Nanda Deviin. Soveltunee paremmin lounasruokailuun kuin illanviettoon. Ei huono, mutta ei toisaalta myöskään mikään erikoinen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Zarillo tex mex

Perushyvä burgeripaikka. Sopii erityisen hyvin nimenomaan krapulapäiville sillä ruoka on melko suolaista. Hinnat kohdillaan ja isot annokset - ei sovellu pubiympäristönä hienompaan illanviettoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Jalla Jalla

Tässä ravintolassa kannattaa testata pizzan ja kebabin sijaan juuri etnoruokia. Varsinkin munakoisoruoka on todella hyvä ja 6 euron hintaan saa vielä salaattipöydän ja vaalean leivän joten hinta enemmän kun kohdallaan. Erinomainen lounaspaikkana - ei sovellu niinkään hienompaan illalliseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 17.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Soi Soi

Olen syönyt useampaan kertaan paikassa ja ruoka on aina todella maukasta. Allekirjoitan joidenkin kommentit asiakaspalvelun hienoisesta puutteellisuudesta, mutta kokonaisuutena tämän hetken suosikkiraflani jos etsin maukasta kasvisburgeria. Mielikuvituksellisia raaka-aineita, hyvänkokoiset annokset, mukavat lisukkeet, hyvät juomavalikoimat (porkkana-inkiväärijuoma on huikeata!) yms. Vahva suositus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.12.2012
Rating: 0


Images


Followers