Köket är öppet

Ravintola Zarillo

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (105)

Kaveriporukalla suhteellisen kovassa kiireessä pistäydyttiin. Palvelu erittäin sujuvaa + asiakaslähtöistä. Huolimatta runsaista toiveista, joita porukkamme esitti ei tarjoilijalla mennyt sormi suuhun, eikä sekaannuksia tilauksissa esiintynyt. Tästä iso plussa.

Tilaamani BBQ-burger lohkoperunoiden kera ei valitettavasti tasoltaan päätä huimannut. Keskinkertainen sämpylä, normitäytteillä. Annoskoko varsin suuri, joten nälkä kuitenkin lähti.

Kavereiden kokemukset samansuuntaisia. Kukaan ei ollut varsinaisestii pettynyt, mutta mitään selkeää syytä vierailla paikassa uudelleen ei ilmaantunut. Ellei sellaiseksi lasketa loistavaa palvelua sekä muutenkin välitöntä ja hyvää tunnelmaa.

Itse en Tampereella kovinkaan usein vieraile, joten en tiedä ravintolan asiakaskunnasta mitään. Hinnoittelun ja palvelunopeuden perusteella veikkaisin kuitenkin paikan orientoituvan opiskelijoiden muonitukseen. Mikäli näin todella on, uskon ravintolan olevan oikealla tiellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 18.02.2017
Betyg: 0

Tuhdit annokset kunnon mättöä. Oma suosikkini burgereissa ja siivissä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.01.2017
Betyg: 0

Creamy pepper burger förevö! Taivaallista.
Vielä puoli vuotta sitten tämä paikka oli melkeinpä paras burgerimesta kaupungissa. Sittemmin kasvispihvi on vaihtunut kamalanmakuiseen, kuivaan "falafelpihviin" joka ei ole falafelia nähnytkään. Ei käydä enää täällä pelkästään sen takia, tyhjän saa pyytämättäkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.12.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ihan kelpo ruoka hintaansa nähden, ravintolassa mukava ja viihtyisä sisustus ja tarjoilijat ystävällisiä. Yksi henkilökunnan jäsen vaikutti suorastaan nyrpeältä, ei tervehtinyt ja tiuski muille työntekijöille. Henkilö oli ilmeisesti paikan omistaja. Ymmärrän, jos työntekijöitä tarvitsee jostain asiasta läksyttää, mutta että asiakkaiden kuullen ja nähden?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 29.01.2016
Betyg: -1

Opiskelijaystävälliset hinnat, jos etsii laatuburgeria halvalla tampereella, hakkaa kaikki muut paikat 100 - 0, erittäin hyvää palvelua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 28.11.2015
Betyg: -1

Tiistain hampurilaisateriat ovat todella edullisia ja parempia kuin monissa muissa saman tason ravintoloissa. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 27.10.2015
Betyg: 0

Ruoka tuli vikkelään ja oli tosi hyvää ja maittavaa. Syödessä hämmennytti kun keittiöstä(?) tuli savun hajua ruokalaan ja sitten tuuletettiin etuoven kautta ja tuli vähän kylmä. Aion todellakin käydä täällä tulevaisuudessakin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 22.10.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hampurilaiset ovat hyvää perustasoa, edullinen hinta nostaa tämän kuitenkin muiden vastaavien paikkojen yläpuolelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.08.2015
Betyg: -1

Possun ulkofilepihvi oli oikein mehevä ja grillatut kasvikset olivat maukkaita. Vapaavalintainen lisuke ja kastike. Salaatti kuului hintaan. Takuuvarma suorittaja1

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 20.08.2015
Betyg: 0

Tiistain 6e burgerit olivat todellakin hintansa arvoisia. Otimme alkuun nachokorin, joka yllätti todella iloisesti. Taisi olla jopa oma juustokastike ja salsa. Siihen vielä edulliset juomat niin ei muuta tarvita! Uudestaan normaali hinnoilakin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 13.08.2015
Betyg: -1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Otavalankatu 9, 33100 Tampere - Route
(03) 212 6621
http://www.zarillo.fi