UnkleT

8 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Telakka
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 27.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: Taj Indian Restaurant
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: Nanda Devi

Vuodesta toiseen Tampereen paras intialainen ravintola. Pahimmat puutteet on ollut lähinnä asiakaspalvelussa, mutta nekin taitavat olla jo korjattu. Ruoat ovat järjestäen todella hyviä ja laadukkaita ja hintalaatusuhdekin on kohdallaan. 9,5/10 :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.12.2012
Betyg: -1

Restaurant: Pancho Villa

Aito ja alkuperäinen Pancho Villa. Täällä on tullut käytyä kohta jo 10 vuotta tasaisin väliajoin ja ruoka on aina hyvää. Tämä on Pancho Villoista viihtyisin. Burgerit ovat todella hyviä, mutta kannattaa testailla myös muita ruokia kuten Macho Mexicanoa. Palvelu on todella sujuvaa ja ruokaa ei joudu odottamaan ikinä kauaa vaikka ravintola on lähes aina täynnä. Tämä on ns. varma valinta! Ainoa miinus tulee tasaisesti vuosien mittaan nousseista hinnoista. Jos burgereiden takia täällä käy, suosittelen tsekkaamaan Zarillon tarjonnan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.12.2012
Betyg: 0

Melko hyvää ruokaa, mutta mitään suurempia fiiliksiä ei paikka herättänyt. Paikka on myös melko kolkko verrattuna esim. tunnelmalliseen Nanda Deviin. Soveltunee paremmin lounasruokailuun kuin illanviettoon. Ei huono, mutta ei toisaalta myöskään mikään erikoinen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Zarillo

Perushyvä burgeripaikka. Sopii erityisen hyvin nimenomaan krapulapäiville sillä ruoka on melko suolaista. Hinnat kohdillaan ja isot annokset - ei sovellu pubiympäristönä hienompaan illanviettoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 17.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Jalla Jalla

Tässä ravintolassa kannattaa testata pizzan ja kebabin sijaan juuri etnoruokia. Varsinkin munakoisoruoka on todella hyvä ja 6 euron hintaan saa vielä salaattipöydän ja vaalean leivän joten hinta enemmän kun kohdallaan. Erinomainen lounaspaikkana - ei sovellu niinkään hienompaan illalliseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 17.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Soi Soi

Olen syönyt useampaan kertaan paikassa ja ruoka on aina todella maukasta. Allekirjoitan joidenkin kommentit asiakaspalvelun hienoisesta puutteellisuudesta, mutta kokonaisuutena tämän hetken suosikkiraflani jos etsin maukasta kasvisburgeria. Mielikuvituksellisia raaka-aineita, hyvänkokoiset annokset, mukavat lisukkeet, hyvät juomavalikoimat (porkkana-inkiväärijuoma on huikeata!) yms. Vahva suositus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 17.12.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers