Closed now

Kasvisravintola Gopal

Note 5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Bewertungen (45)

Loistava lounaspaikka. Ihania vegaanisia ruokia. Suosittelen! Hinta määräytyy ruuan painon mukaan. Näiden herkkujen edessä en ole koskaan vielä päässyt alle kymppiin (eikä ole tarviskaan).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 29.01.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tarjoilun maittavuus vaihtelee ainakin Tammelan Gopalissa sattumanvaraisesti. Parhaimmillaan ruoka voi olla herkullista, mutta usein myös vain välttävää. Pahimmillaan epämääräisen makuisia tai mauttomia mössöjä. Joista nousee kysymys: Miksi on tuhlattu laadukkaita raaka-aineita? Ikkunan vieressä on niin vetoisaa että täytyy pitää takki päällä syödessä jollei halua vilustua. Jostain kantautuu mekaaninen hurina joka haittaa ruokarauhaa. Palvelu on ystävällistä ja tee on hyvää. Myös maittavat omatekoiset sämpylät ja levitteet ansaitsevat maininnan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.01.2016
Note 1

Ruoka todella hyvää ja monipuolista! Hinta tosin hillitsee käymästä turha usein!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.11.2015
Note -1

Tampereelta ei saa parempaa kasvisruokaa joka on laadultaan ja raaka-aineeltaan täydellistä. Painon mukaan mitattava lounas tulee vaan helposti arvokkaaksi lompakolle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.10.2015
Note -1

Arvostus on korkealla kun saa laadukkaista ja TUOREISTA raaka-aineista valmistettua ruokaa ja sitähän Gobal tarjoaa. Toinen ääripää einesmössöjä tarjoavista ravintoloista. Kaikki tarjottava on valmistettu pienissä erissä ja huolellisesti. Ruoka on todella maukkaasti maustettua ja terveellistä kasvisruokaa. Yhtään ei jää nälkä ja buffet-pöytä on monipuolinen erilaisine salaattivaihtoehtoineen, kastikkeineen ja lämpimine ruokineen. Päälle vielä iso mukillinen herkullista Rooibos-teetä. Tulen aivan varmasti uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.08.2015
Note 1

Aivan mielettömän hyvää ja ihanasti maustettua ruokaa! Kävin ensimmäistä kertas vaikka kasvissyöjä olen ollut vuosia. Raaka-aineina oli mm tofua, seitania, ituja, kookosmaitoa, pähkinöitä... tilat ainoastaan saisi olla isommat, hädintuskin pääsi istumaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2015
Note 0

Kuitista kävi ilmi, että kaksi lounasta oli laskutettu kahteen kertaan. LIsäksi annettu kuitti oli puutteellinen. Lounaiden hintoja ei ollut eritelty, eikä kuitista käynyt ilmi yrityksen nimeä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 04.07.2015
Note -1

Ei paha ollenkaan, punnituksen jälkeen huomasin ottaneeni vääriä ruokia, mutta seuraavalla kerralla sitten! Avecin mielestä ruoka eriomaista, tunnelma erikoinen, ehkä naapuripöydän keskustelujen vuoksi...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.03.2015
Note -1

Aina hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2015
Note -1

Mukavaa vaihtelua kasvisruokaan, täällä on usein tarjolla jotain uutta ruokaa tai ainesosaa, mitä ei ole tullut aiemmin syöneeksi missään. Punnitus on kiva, voi syödä niin ison tai pienen lounaan kuin tahtoo.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 02.10.2014
Note -1


Standort

Ilmarinkatu 16, 33500 Tampere - Route
(03) 253 1002
http://www.gopal.fi

Options