mimmim

28 reviews

Badges

Blog link

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2012
Rating: 0

Kaksi lemppariani saman katon alla, vietnamilainen ja intialainen ruoka. Kerran söin paikan päällä, jolloin palvelu oli erityisen ystävällistä. Muilla kerroilla olen ottanut ruokaa mukaan ja toisinaan palvelu on hyvinkin ilmeetöntä. Plussaa kuitenkin maittavasta ruuasta ja nopeasta palvelusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 03.11.2012
Rating: 0

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Torero spanish

Palvelu oli ystävällistä, mutta melko hidasta. Hyvä pihvi, mutta ei mitenkään ikimuistoinen kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 29.07.2010
Rating: 1

Restaurant: Wok Up Iso Omena

Olin kuullut kehuja paikasta, joten päätin kokeilla, enkä kyllä pettynyt. Alkuun hinnat näyttivät melko korkeilta, mutta jälkeenpäin ajatellen hinta/laatu-suhde sekä hinnan suhde ruuan määrään on kyllä kohdallaan. Annos oli valtava, eikä kaikkea meinannut edes jaksaa. Hyvää wokkiruokaa suomalaiseen makuun. Plussaa siitä, että vihannekset sai valita itse ja niitä sai juuri niin paljon kuin itse halusi. Olen käynyt muutamassa wokkipaikassa ja tämä on kyllä ylitse muiden. Raaka-aineet ovat tuoreita ja niitä on riittävästi. Tälläistä kaivattaisiin Tampereellekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.07.2010
Rating: -1

Restaurant: Chen's

Kaikki annokset maistuvat samalta. Ruuat paistetaan samalla wokkipannulla, eikä pannua pestä ruokien välillä (ei siis sovi joillekin kasvissyöjille/pähkinäallergisille). Raaka-aineet lojuvat pöydällä ja ties kuinka kauan ovat siinä olleet... Annokset ovat rasvaisia. Henkilökunta on aika tylyn oloista, eikä ilmapiiri ole muutenkaan kovin viihtyisä. Mielummin olen nälissäni, kun menen Cheniin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2010
Rating: -1

Restaurant: Stefan's Steakhouse, Tampere steakhouse

Stefan'sissa ensimmäisen kerran käytyäni hykersin onnesta, mutta toisen käyntikerran jälkeen tunne ei enää ollut sama. Kummallakin kerralla tilasin australialaista sisäfileetä vaihtelevilla lisukkeilla. Ensimmäisellä kerralla pihvi oli paistettu aivan täydellisesti ja juuri minun makuuni. Ruuan laatu, maku ja koko ravintola jäi mieleen positiivisessa mielessä ja erottui edukseen muiden pihviravintoloiden joukosta. Olin lähes sanaton, sillä ruoka oli todellakin niin loistavaa. Todennäköisesti siitä syystä toisella käyntikerralla odotukseni olivat varmaankin hieman korkeammalla. En sanoisi, että olin kovin pettynyt, mutta kokemus vain ollut yhtä hyvä. Ruoka oli kyllä hyvää (ei tosin niin hyvää kun ensimmäisellä kerralla). Lisäksi palvelu hieman hidasta ja mitäänsanomatonta ja jostain syystä ruokailun jälkeen tuntui siltä kuin jotain olisi jäänyt uupumaan, vaikka maha oli täynnä. Siitä huolimatta Stefan's on Tampereen ravintoloiden parhaimmistoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 16.09.2011
Rating: 3

Restaurant: Jack The Rooster

Kesällä loistava terassi, iso ja aurinkoinen, mutta ei liian kuuma. Maanantaisin reggaeta ja ilmaista makkaraa sekä lauantaisin ja sunnuntaisin foodstock eli buffetpöydästä hampurilaisia ja wingsejä. Ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä, joskin kesäisin joskus vähän hidasta. Muutoin ei juuri moititavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.05.2011
Rating: -1

Restaurant: Tivoli Smörrebröd & Öl danish

Ihania ja isoja tanskalaisia voileipiä! Ehdottomasti yksi lempiravintoloistani Tampereella. Nopea palvelu ja viihtyisä sisustus, vaikka ei olekaan vuosien varrella juuri muuttunut. Omistajat ilmeisesti muuttuivat jokunen vuosi sitten, mutta en ole huomannut ruuan hinnassa tai laadussa mitään eroa aikaisempaan. Suosikkejani on Kalastaja Kolstrup Flemmingin (kylmä) lohileipä ja Kauppias Hensenin (lämmin) currykanaleipä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 29.05.2011
Rating: 1

Restaurant: Rosso Koskipuisto

Ihan ok ravintola, perusruokaa. Remontin jälkeen ravintola on hieman petrannut niin palvelussa kuin ruuan laadussakin. Ei kuitenkaan herättänyt erityisemmin mitään tunteita. Broilerin rintafile pippurikastikkeessa oli ihan hyvä annos ja hinta/laatu suhde aikalailla kohdillaan. Raastesalaattipöytä nyt ei ollut millään lailla kehuttava. Kesällä ihan mukava terassi ottaa vaikka pari lonkeroa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.05.2011
Rating: 0


Followers