Opens at 10:00

Punjab Kebab

kebab
Rating 1.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

9. 12.2015, Nyt on jälleen Punjabin taso repsahtanut, kastikkeet eivät ole entisensä, liha rasvaista, vanhaa, en saanut edes syötyä koko pitakebabbia, eikä syynä ollut kylläisyys!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.12.2015 View previous reviews (2)
Rating: 1

Semi kakkaa. Mikro kävi kuumana. Ei enää ikinä. Olen varma, että tämän jälkeinen ripuli on hieman kerttakäyttölautasella olevaa kebab rankalaisilla annosta kauniimpi tekele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.08.2015
Rating: -5

Kävin ystäväni kanssa kebabilla.
-Joku oli kirjoittanut aikaisemmin "mestari oli tiskin takana" tähän täytyy lisätä muutama fakta tiskin takana olevista mestareista.
1.huomautus/oikaisu: kebab paikan kaupasta ostama valmis SIKANAUTA varras on ties kuinka vanhaa, mikä on pyörinyt vartaassa kauan ja sen pystyy näkemään sekä haistamaan.
2.huomautus/oikaisu: kaupasta ostetut pita leivät eivät todellakaan ole tuoreita ja kaukana itse leivotuista, minkä näkee sekä maistaa.
"Mestarien" K-kaupan hyllyltä ostetut pita leivät kestävät säilöntäaineilla ainakin vuosikymmenten ajan "tuoreina".
Muidenkin asiakkaiden on hyvä huomata: mikrouunin kautta käytettynä Mestarin pita leivät kestävät vuosisadan tuoreina.
Kivikovasta pita leivästä tulee uuni tuore. Mikrouuni saa ihmeitä aikaan tässä kebab "ravintolassa" ja se oli tämän paikan käytetyin kone, minkä näkee ja kuulee.
Kuinka tämä voi olla mahdollista, että Suomessa viranomaiset eivät ole vielä puuttuneet tämän "läävän" terveys riskeihin?!
-Kriitikot

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.12.2014
Rating: -2

En ole koskaan katunut näin paljoa kebabbilassa käyntiä.
Tarkoitus oli ennen Tampereelta kotiinlähtöä käydä syömässä jotain ja törmäsimme tähän paikkaan. Ensiksi huomio kiinnitty naurettavan korkeaan hintaan: 9.5e rullakebabista tuntui kohtuuttomalta, mutta ehkä sillä saisi jonkinlaista laatua. Odotukset latistuivat kuitenkin äkkiä kun paikan kaverit lämmittivät mikrossa rullan ja puolen minuutin kuluttua tilaamisesta se olikin jo muovilautasella kädessä.
Rullakebab itsessään ei maistunut millään tasolla hyvältä, vaikka lihaahan siinä olikin. Täytteinä oli kaalia, kebabia ja kastiketta. Ei mitään hajua esim tomaateista tai kurkuista. Kastike oli pahaa ja makukokemus oli kokonaisuudessaan kauhea. Jäi syömättä loppuun. Lopun porukan kokemus kebab-ranskalaisista oli myös vastaava.
Paikan vessa oli täynnä graffitteja ja muutenkin yksi suuri läävä.
En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.12.2014
Rating: 0

Käväisin pitkästä aikaa. Taso oli välillä laskussa, mutta nyt ainakin vanha kunnon mestari oli taas tiskin takana. Pitakebab hyvä valinta täällä. Kastikkeet mitä parhaimmat. Tällä kertaa myös liha maukasta ja leipä tuoretta. Kelpo esitys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.09.2014
Rating: 0

Sinappinen kastike erottaa punjabin kebabit positiivisesti muista. Toisinaan tätä kastiketta onkin sitten mätetty melko hillittömästi annokseen, lienee kunkin omaan makuun pitää tälläisestä tavasta vai ei. Ravintola itsessään on melkoinen läävä eikä paikan päällä ruokailu juuri houkuttele ja palvelukin toimii liukuhihnameiningillä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2014
Rating: -1

Kerran käyty täällä kesällä 2013. Mestassa juoppoja tai muuten vain puhetta sammaltavia... Kebab oli kertakäyttö muovilautasella tai boksissa ja tuli pöytään osaksi pohjaan kiinni palaneena (mikrotettuna). Muovi oli siis sulanut! Luulis että tohon hintaan sais edes normaalit lautaset ettei tartteis muovihuuruja nautiskella... samalla vähenis tuotetun jätteen määrä. Ei voi todellakaan suositella jos edellä mainittun seikkaan ei ole korjausta tullut. Tämä on sääli sillä muuten kebab oli oikein maukasta ja erilaista mitä olen missään saanut. Kysy normaaleja lautasia jos aiot täällä vierailla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.07.2014
Rating: 0

Tosi pienet kebab ranskalaiset, liha oli mautonta, samoin Pitakebab. Toiste ei mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.06.2014
Rating: 0

Annoksien hinta on jatkuvasti noussut mutta tämä kebabbila pysyy lempparinani vuodesta toiseen. Kastikkeet eroavat massakebabbiloista merkittävästi ja sinappisen pippurinen kastike on aivan mahtava. Liha on myös maukasta, eikä kuivaa kuten monessa muussa paikassa. Tampereen paras. Toiseksi tulee ehkä Koikkari.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.05.2014
Rating: 1

Tilasin kebab ranskalaiset ja täytyy sanoa, että niin mautonta ruokaa en ole koskaan syönyt. Tullessani minulla oli aivan hirvittävä nälkä enkä juuri syönyt annostani. Surkea pitseria

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.05.2014
Rating: -6

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kirkkokatu 10, 33200 Tampere - Route
(03) 222 0091
http://www.punjabkebab.fi/

Options