Opens at 15:00

Café Europa

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (21)

Ihana sisustus ja viihtyisä paikka kaiken kaikkiaan. Edulliset hinnat tarjousaikaan.. Ruokapuoli kuitenkin kaipaa kohennusta, salaattia olen muutaman kerran syönyt kun olen ollut istumassa ja aina on jäänyt pettynyt olo. Salaattiannoksissa on vain salaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua ja pääraaka-aine leivän kera. Noilla hinnoilla ja kun salaatit eivät ole isoja kaipaisi vähän mielikuvituksellisempaa otetta annoksiin, ruoissa myös yleensä kestää kovin kauan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.02.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Leipäannokset hyviä, mutta vähän ylihinnoiteltuja. Palvelu on yleensäystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.01.2014
Rating: 0

Herkulliset leivät!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2013
Rating: -1

Maukkaat ja hyvännäköiset salaattiannokset. Paikka mukava ja viihtyisä. Satuimme osumaan synttäriviikolle jolloin salaattiannokset olivat 2 e halvemmat kuin yleensä mutta mielestäni silti salaateiksi hieman hintavat. Palvelu on aina Europassa iloista ja positiivistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.03.2013
Rating: 0

Yksi viihtyisimmistä kahviloista Tampereella. Täysin uniikki. Ainoa miinus on se, että musiikki on useimmiten aivan liian kovalla ja häiritsee normaalia keskustelua. Kahvi on hyvää, ruokakin oli ennen ihan hyvää, nykyään ei ihan yhtä loistavaa. Pelkästään sisutuksen ja kahvin takia kannattaa poiketa käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.10.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

Erittäin herkullinen mozzarella-pesto-lämmin leipä. Nam nam!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.09.2011
Rating: -1

Remontin jälkeinen hintojen nousu ja annosten pienentyminen oli pettymys. Tunnelmaltaan ja sisustukseltaan kuitenkin edelleen yksi Tampereen ihanimmista paikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.08.2011
Rating: -1

Käynyt remontin jälkeen nyt pari kertaa. enää en palaa. Musiikki pauhasi ihan järjettömän lujaa. Myös musiikkityyli oli vaihtunut siitä letkeästä tunnelmasta johonkin "sedulan-baari"-meininkiin. Täytyy etsiä uusi kantapaikka. Kiitos vanha Europa monista hyvistä vuosista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.08.2011
Rating: 1

Remontin jälkeen avattu Europa oli pettymys. Hinnat olivat nousseet selvästi ja musiikki pauhasi iltapäivästä jo liian kovalla. Harmi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2011
Rating: 0

Young hipster/student place. Packed in the evenings. The toasts are big, filling and good. The salads are good too. I recommend getting smoked salmon for either. Sometimes it takes a while to get your food, but that's OK because you're not supposed to go here in a hurry. Sip your drink (they have a nice beer list and some great coffee and tea) kick back on one of the worn out sofas. Café Europa is laid back and inviting. It's no wonder many treat it like a second living room.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - Route
010 423 3216
http://www.ravintola.fi/europa