Opens at 11:00

Kasvisravintola Gopal

vegetarian
Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Reviews (45)

Loistava lounaspaikka. Ihania vegaanisia ruokia. Suosittelen! Hinta määräytyy ruuan painon mukaan. Näiden herkkujen edessä en ole koskaan vielä päässyt alle kymppiin (eikä ole tarviskaan).

     
     
     
Experience: Lunch Added: 29.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tarjoilun maittavuus vaihtelee ainakin Tammelan Gopalissa sattumanvaraisesti. Parhaimmillaan ruoka voi olla herkullista, mutta usein myös vain välttävää. Pahimmillaan epämääräisen makuisia tai mauttomia mössöjä. Joista nousee kysymys: Miksi on tuhlattu laadukkaita raaka-aineita? Ikkunan vieressä on niin vetoisaa että täytyy pitää takki päällä syödessä jollei halua vilustua. Jostain kantautuu mekaaninen hurina joka haittaa ruokarauhaa. Palvelu on ystävällistä ja tee on hyvää. Myös maittavat omatekoiset sämpylät ja levitteet ansaitsevat maininnan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2016
Rating: 1

Ruoka todella hyvää ja monipuolista! Hinta tosin hillitsee käymästä turha usein!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2015
Rating: -1

Tampereelta ei saa parempaa kasvisruokaa joka on laadultaan ja raaka-aineeltaan täydellistä. Painon mukaan mitattava lounas tulee vaan helposti arvokkaaksi lompakolle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.10.2015
Rating: -1

Arvostus on korkealla kun saa laadukkaista ja TUOREISTA raaka-aineista valmistettua ruokaa ja sitähän Gobal tarjoaa. Toinen ääripää einesmössöjä tarjoavista ravintoloista. Kaikki tarjottava on valmistettu pienissä erissä ja huolellisesti. Ruoka on todella maukkaasti maustettua ja terveellistä kasvisruokaa. Yhtään ei jää nälkä ja buffet-pöytä on monipuolinen erilaisine salaattivaihtoehtoineen, kastikkeineen ja lämpimine ruokineen. Päälle vielä iso mukillinen herkullista Rooibos-teetä. Tulen aivan varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.08.2015
Rating: 1

Aivan mielettömän hyvää ja ihanasti maustettua ruokaa! Kävin ensimmäistä kertas vaikka kasvissyöjä olen ollut vuosia. Raaka-aineina oli mm tofua, seitania, ituja, kookosmaitoa, pähkinöitä... tilat ainoastaan saisi olla isommat, hädintuskin pääsi istumaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.07.2015
Rating: 0

Kuitista kävi ilmi, että kaksi lounasta oli laskutettu kahteen kertaan. LIsäksi annettu kuitti oli puutteellinen. Lounaiden hintoja ei ollut eritelty, eikä kuitista käynyt ilmi yrityksen nimeä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.07.2015
Rating: -1

Ei paha ollenkaan, punnituksen jälkeen huomasin ottaneeni vääriä ruokia, mutta seuraavalla kerralla sitten! Avecin mielestä ruoka eriomaista, tunnelma erikoinen, ehkä naapuripöydän keskustelujen vuoksi...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.03.2015
Rating: -1

Aina hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.01.2015
Rating: -1

Mukavaa vaihtelua kasvisruokaan, täällä on usein tarjolla jotain uutta ruokaa tai ainesosaa, mitä ei ole tullut aiemmin syöneeksi missään. Punnitus on kiva, voi syödä niin ison tai pienen lounaan kuin tahtoo.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 02.10.2014
Rating: -1


Location

Ilmarinkatu 16, 33500 Tampere - Route
(03) 253 1002
http://www.gopal.fi

Options