Kitchen is open

Ruby and Fellas - Irish Pub & Kitchen

irish pub
Rating 3.1 / 5

Customer experience

Vegetarian
Special diets

Reviews (32)

Kävimme 10 euron tarjousburgereilla. Ruby's burger (lammasburgeri) ja Molly's burger (kanaburgeri) olivat sisältä herkulliset. Kanaburgerissa oli mielenkiintoinen makuyhdistelmä (vuohenjuustoa ja melonia). Leipä oli mautonta ja vaikutti alikypsältä. Ranskalaiset olivat vain OK, Mäkkäritasoa. Kokonaisuutena ihan hyvä, muttei mitenkään erityinen.

Tarjoilija oli hymyilevä ja ystävällinen, ruoat tulivat aika nopeasti. Iso Cokis maksoi 3,80, minusta turhan kallista.

Pubi on tilana viihtyisä ja omaleimainen. Seinillä on hauskasti vanhan ajan rekvisiittaa. Valaistus on hämärä, oli vähän vaikea nähdä mitä söi. TV-ruudut ja kaiuttimista soiva poppi eivät oikein sovi muuhun vaikutelmaan.

Tiedoksi varsinkin muille ylipainoisille: vanhanajan malliset tuolit ovat erittäin kapeita ja muutenkin epämukavan mallisia. Kannattaa valita loosi jos haluaa istua mukavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.04.2018
Rating: 0

Käytiin syömässä 10€ tarjous pitat jotka olivat maittavia. Hyvät raaka-aineet ja osittain sellaiset mitä aikaisemmin emme olleet maistaneet. Bataattiranskalaiset omnom! ☺️

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.10.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka houkuttelevan näköistä, mutta siihen se valitettavasti jäikin. Tilamaani annos oli kauttaaltaan pilattu liialla suolalla, minkä lisäksi tatti-salviarisotto oli rakenteeltaan kiinteää kökköä. Viiniä mausta päätellen laimennettu vedellä. Illallinen oli pettymys, eikä tarjoilijamme edes pahoitellut ruoan kelvotonta laatua palautetta annettuamme. En suosittelisi kaverille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.12.2015
Rating: 0

Tuoreranskikset löysiä lötköjä, hamppari ei vienyt nälkää ja jälkiruuista kakkulajitelma liian pieniä paloja valmiskakuista. Palvelukin hiukan kökköä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 16.12.2015
Rating: -1

Olen käynyt syömässä Ruby and the Fellasissa äitini ja tätini, parin ulkomaalaisen ja kavereideni kanssa. Kaikki ovat pitäneet paikasta. Ruoka oli hyvää myös pitopalvelussa toimivan tätini mielestä (taisi ottaa jonkin salaatin, salaattiannosket ovat melko isoja). Ulkomaalaisten mielestä ravintola on hyvä ruokapaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.03.2015
Rating: -2

Mukava tunnelma ja kesäterassi. Tänne tullaan juoman, korkeintaan pienen purtavan perässä. Ruuat ovat auttamatta pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.11.2014
Rating: 0

Kokeilin paikan Spicy Shoar Pastaa. Jättikatkaravun pyrstöt oli ilmeisesti unohdettu pariloida valkosipuli-chiliöljyssä kuten menu lupasi sillä ne eivät maistuneet miltään. Annokseen oli myös luvattu tom yam-maustettuja kasviksia mutta sen tilalla olikin tuiki tavallista makeaa chilikastiketta ja annos vaikutti muutenkin hätäiseen tehdyltä. Miehen tilaamasta salaattiannoksesta puuttui kokonaan vadelmavinaigrette.
Kokonaisuutena ei vaikuuttanut tai tullut sellaista tunnetta että asiakkaista todella välitetään vaan eteen saa tuoda vähän mitä sattuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Petyin ja sitten yllätyin positiivisesti. Tilasin ensin katkarapusalaatin. Salaatti oli maistuvaa, mutta jätti kiljuvan nälän. Hintaansa nähden surkeaa siis. Muut eivät halunneet lähteä viettämään iltaansa muualle, joten jouduin tilaamaan vielä chiliranskalaiset. Annos olikin aivan valtava kasa lihaisaa kastiketta, juustoa ja ranskalaisia. Piti tulla samalla viikolla vielä uudelleen saman annoksen perässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

En voi antaa kovin hyviä arvosteluja ruoan laadun ja hinnan suhteen vuoksi. En ole joutunut koskaan vielä pettymään näin paljon Tamperelaisessa ravintolassa. Tilasin kanapihvin risottopalloilla ja mieheni juhelihamuhennoksen muusilla. Molemmat annokset vaikuttivat valmisruoilta, jotka oli vain lämmitetty mikrossa. Annokseni porkkanat olivat nuhruisia ja parhaat päivänsä nähneitä. Mieheni annoksessa ei ollut jauhelihaa juuri ollenkaan. Samalla hintaa ja paljon edullisemminkin saa monesta paikkaa laadukasta ruokaa. Paikka pubina on varmasti toimiva ja viihtyisä. Olut oli hyvää. Ruokailemaan kyseiseen paikkaan ei kannata mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 18.04.2014
Rating: 0

Sunny salmon annos oli pettymys. Kokattu aikoja sitten ja pöytään mikron kautta :( Risotto jähmettynyttä ja puuromaista,selvästi ei tuoretta tavaraa.Lisäke porkkanat näytti ja maistui useamman päivän vanhalta,ihan tummuneita ja sitkeitä.Jopa ohuet lohisiivut oli kypsennetty aikaisemmin ja mikrotettu,minkä seurauksena kala oli täysin kuivaa.Bubina mukava paikka,kiva terassi ja hyvä juomavalikoima.Ruoka ei tehnyt vaikutusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.03.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere - Route
010-2715020
http://www.rubyandfellas.fi/

Options