Hanna-Reetta

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme 10 euron tarjousburgereilla. Ruby's burger (lammasburgeri) ja Molly's burger (kanaburgeri) olivat sisältä herkulliset. Kanaburgerissa oli mielenkiintoinen makuyhdistelmä (vuohenjuustoa ja melonia). Leipä oli mautonta ja vaikutti alikypsältä. Ranskalaiset olivat vain OK, Mäkkäritasoa. Kokonaisuutena ihan hyvä, muttei mitenkään erityinen.

Tarjoilija oli hymyilevä ja ystävällinen, ruoat tulivat aika nopeasti. Iso Cokis maksoi 3,80, minusta turhan kallista.

Pubi on tilana viihtyisä ja omaleimainen. Seinillä on hauskasti vanhan ajan rekvisiittaa. Valaistus on hämärä, oli vähän vaikea nähdä mitä söi. TV-ruudut ja kaiuttimista soiva poppi eivät oikein sovi muuhun vaikutelmaan.

Tiedoksi varsinkin muille ylipainoisille: vanhanajan malliset tuolit ovat erittäin kapeita ja muutenkin epämukavan mallisia. Kannattaa valita loosi jos haluaa istua mukavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Viikinkiravintola Harald theme restaurant

Kävin ensi kertaa lounaalla Haraldissa. Vaihtoehtoja oli neljä: liha, kala, keitto ja kalliimpi pihvi. Valitsin makkaraa ja ystäväni otti kalaa. Kumpikin annos oli reilun kokoinen ja maukas. Makkara oli lihaisa ja sen kanssa oli vähän erikoisempaa kastiketta ja puolukkahilloa. Ihan a la carte -annosten tasolle ei päästy, mutta ruoka oli vähemmän arkista kuin odotin. Lounaaseen kuului salaattipöytä ja keitto, kahvi/tee ja keksi; yllättävä määrä ruokaa niin pienellä rahalla. Salaattipöytä oli monipuolinen ja keitto herkullista. Keksit vaikuttivat itse leivotuilta. Tarjoilija oli reipas ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan yllättävän tasokas lounas. Ainoana miinuksena musiikki, joka oli yksitoikkoista ja kävi lopulta vähän hermoille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.08.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites