Latest reviews: Lahti

69 reviews

Popot kärsii tällä sivustolla arvosteluiden iästä, ja ravintola onkin ollut yksi niiden joukossa, jotka ovat nostaneet Lahden ravintolatarjontaa hieman korkeammalle askelmalle. Lounasaikaan ravintola on lähes aina täysi, mikä kertoo siitä, että jotain tehdään oikein. Listalta löytyy lounaalla salaattipöytä sekä keitto, tai vaihtoehtoisesti annoksia. Keitto ei ole joka päivä kasviskeitto, eikä annoksissa mielestäni ole juuri koskaan ollut kasvisvaihtoehtoa. Vegen täytyy osata tulla oikeana päivänä saadakseen parhaan mahdollisen ilon irti Popotin lounaasta.

Valitsin keitto- sekä salaattipöydän lounaakseni, ja ensivaikutelman tekevät jo kauniit astiat. Keitto on hyvää ja siihen kuuluu ripotteita, joka on plussaa. Salaatteja on tarjolla useita eri vaihtoehtoja ja niissäkin on käytetty mielikuvitusta sekä mausteita, eli mistään pliisuista jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkkusekoituksista ei ole kyse. Joissain salaateissa näkyy kalaa tai kanaa, mutta yhdessäkään ei ole kerrottu, mitä salaatti sisältää. Tästä iso miinus, sillä arvailu on aina inhottavaa ja muutenkin asiakkaalle on järkevää kertoa, mitä pääraaka-aineita kussakin salaatissa on. Näiden lisäksi tarjolla on leipää, joka alkaa jo olla melko kuivaa tässä vaiheessa serviisiä. Jälkiruoaksi löytyy makeaa piirakkaa.

Ruokien maut ovat kohdallaan ja kaikista jäi sellainen olo, että jotain on uskallettu kokeilla. Tylsiä makuja ei löytynyt ja pidin kovasti kaikkien tasapainoisesta olemuksesta. Palvelu oli oikein hyvää, ja tilakin on oikein viihtyisä, joskin hieman meluisa kiireiseen lounasaikaan. Hinnaltaan lounas on Lahden hintoihin verrattuna kallis (salaattibaari ja keitto 12 €), ja hinta-laatusuhde jää kiikkumaan tuonne kolmeen pisteeseen. Kokonaisuutena ainakin lounas on kokeilemisen arvoinen, ja itsekin menisin mielelläni uudelle visiitille Popotiin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.05.2019
Rating: 0
38 reviews

Jatkuvasti täynnä oleva italialaisomisteinen ravintola tarjoaa hyvää italialaista perusruokaa. Annokset eivät ole keittiötaiteen huippua, vaan konstailematonta italialaista pastaa ja pizzaa maltilliseen hintaan. Myös secondo piattoja on tarjolla, mutta ainakin pastojen annoskoot ovat sen verran isoja, että itse en ole "parempiin annoksiin" asti itse koskaan päässyt. Ravintolan oma jäätelö on valehtelematta Suomen jos ei parasta, niin parhaimpia. Suosittelen pöytävarausta etukäteen. Lapset rakastavat tätä paikkaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.05.2019
Rating: 0
1 review

Hyvää ruoka sopivalla hinnalla. Suositeltava

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.04.2019
Rating: 0
2 reviews

Pippuripihvi todella hyvää ja mehevää. Täällä osataan paistaa pihvit. Ravintolan sali hieman kolkko, mutta hyvä palvelu ja hyvä ruoka kompensoivat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2019
Rating: 0
2 reviews

Pasta jossa oli kanaa ja katkarapuja oli pahaa, sillä melkein jokaisessa kanapalassa oli rustoja. Bruschetta Mamma Maria jossa siis on mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, tomaattiviipaleita ja paahtoleipää oli hyvää. Palvelu oli hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2019
Rating: 0
16 reviews

Kaikin puolin toimiva lounas.
Löytyy yleensä myös tulinen vaihtoehto ja mangolassi on aina mukava piristys.

Kantapaikkoja

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.02.2019
Rating: 0
1 review

15 vuotta Lahdessa lounaalla käyneenä, voin antaa tälle paikalle 10+ Annokset toteutettu kunnianhimoisesti, ripaus fine dining henkeä. Maku, koostumus, ulkonäkö kaikki kohdallaan. Selkeästi terveellisyyttä myös ajateltu. Jännä on nykyään monen "huippuravintolan" tasoinen. Jos tyydyt rasvaiseen eines lounaaseen, ei sinun paikkasi. Nämä uudet yrittäjät ovat osoittaneet millä tasolla 10€ lounas voi parhaimmillaan olla

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.01.2019
Rating: 0
2 reviews

Uuden kokin myötä Lahden Upseerikerhon taso on noussut erittäin laadukkaaksi. Ruoka on ollut erinomaista niin arki lounailla kuin juhlatilaisuuksissa.

Miljöö on nähtävyys. Arvokkaassa upseerikerhon tunnelmassa juhlat tuntuvat oikeasti merkittäviltä.

Vahva suositus niin juhlien järjestämiseen kuin lounas paikaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.01.2019
Rating: 0
1 review

Pomo väitti soittaneensa meille vahvistaakseen tilauksen(? ) joka kuulosti ylipäätään oudolta, sillä tämä ei pizzaonlinen kautta ole ollut ennenkään tapana. Soittoa tai sen enempää tilaustakaan ei oikeasti kuulunut tunteihin, jolloin ravintolaan soittaessamme sanottiin koko tilauksen menneen paikan päällä roskiin ilman, että sitä oltiin otettu edes kuljetukseen. Pizzaonlinelta oli kuitenkin tullut aiemmin viesti, että kuljetus on lähtenyt tulemaan. Tilaus tehtiin soitettuamme kuulemma uudestaan ja kuljetettiin meille, mutta pomon mielestä emme ansainneet kolmen tunnin odotuksesta ja sähläyksestä huolimatta minkäänlaista alennusta, vaan meiltä päin vastoin pyydettiin 12€ per pizza joka oli enemmän kuin kuitissa! Kun lopulta olisimme ostaneet muutaman pizzoista myöhemmin tarjotulla kymmenellä eurolla (alennusta koko tilauksesta 3€), ajoi kuski kaikkien pizzojen kanssa pois.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 09.12.2018
Rating: 0