Closed

Faasai Ravintola

Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (20)

Ruoka hyvää ja maukasta. Palvelu on aina ollut (täyttöasteeseen suhteutettuna) miellyttävän nopeaa. Varsinkin takeawayna hinnat ovat sen verran edulliset että parempaa hinta-/laatusuhdetta saa hakea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 23.09.2017
Rating: 0

Olihan taas hienot maut lounasruuassa. Sääli, että sijainti on itselleni hieman kaukana normilounaaksi ja illallakin joutuu erikseen tuonne lähtemään. A la carte annosten maukkaudessa aika paljon vaihtelua, pari kokeiltua olleet tosi hyviä, osassa olisi selvästi kehittämistä. Ihan aitoon thaimaalaiseen makumaailmaan ei tässäkään ravintolassa päästä, eikä yhtään eksoottisempia raaka-aineita näköjään käytetä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.06.2017
Rating: 0

Vakio take away -ravintola. Ruoka on aina ollut tuoretta ja herkullista. Annoskoot ovat melko reiluja. Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.09.2016
Rating: 0

Pettymys annettuihin arvosanoihin nähden. Vaikka lounasbuffet on aina oma lukunsa, tämä ei innosta tulemaan illalla kokeilemaan alacartea. Kaksi kanaruokaa liudennettu suomalaiseen makuun, eikä tofu maistu yhtään eksoottisemmalta. Naapuripöydän nuoret miehet lippikset päässä nauravat raiskauksille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.08.2016
Rating: 1

Ravintolaan tultaessa missään ei näy henkilökuntaa. Hetken odottelun jälkeen marssimme sitten suoraan pöytään odottamaan. Tarjoilija mukava ja asiallinen. Ruoka taivaallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.03.2016 View previous reviews (2)
Rating: -3

Hyvää ruokaa ja isoja take away annoksia. Tarjoilija Watti on aivan loistava! Aina iloinen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2016
Rating: -1

Pariin kertaan hyväksi havaittu ja hinta-laatusuhteeltaan sopiva thaikku. Erityisesti take away tosi hyvissä hinnoissa (-30%). Henkilökunta pienestä kielimuurista huolimatta ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 25.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Parasta thai-ruokaa, jota olen Suomessa syönyt. Hyvin maustettu, todella hyvän kokoiset annokset. Alkuruokakeitossa oli oikeasti kanaa reilusti, eikä vaan muutamia onnettomia palasia kuten yleensä käy.
Hieman kalliimpi kuin ihan halppispaikat, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen.
Tunnelma kaiken kaikkiaan hyvä, tarjoilija kävi melko harvakseltaan tarkastamassa tilannetta, ymmärrettävää kun olimme ainoat asiakkaat koko käyntimme ajan. Aiemmassa arvostelussa mainittu "suora näkymä vessakäytävään" ei ollut totta, ruokailutilan takaosassa on ovi, josta pääsee vessatiloihin. Ei itseäni häirinnyt, mielummin selkeästi näkyvillä, kuin että pitää lähteä seikkailemaan ja etsimään, jos tarve yllättää. Kuulemma puhtaat tilat siellä, itse en käynyt.
Suosittelen kovasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.09.2015
Rating: 0

Paras thaimaalainen ruoka Tampereella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 08.09.2015 View previous reviews (2)
Rating: -1

Lounas on perusmättöä, mutta suosittelen kokeilemaan á la carte -listaa, etenkin kasvisruokia. Tämän muutoin niin vannoutuneen lihansyöjän suosikkiannos on nuudelia, kasviksia, munaa ja pähkinöitä :).

Palvelu on perusystävällistä, joskus tosin ollut vähän vaikea saada selitettyä asioita suomeksi (riippunee henkilöstä kuinka hyvin onnistuu). Suora näkymä ruokailutilasta vessakäytävään vähän laskee kokonaisvaikutelmaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 01.07.2015
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

koskikatu 7, 33100 Tampere - Route
03-212 1776
http://www.faasairavintola.fi/