ewerfrost

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pancho Villa

Tilaamani ribsit tulivat pöytään täysin pinnalta karrelle palaneina (ja maku oli sen mukainen). Lisuke -ranskalaiset olivat täysin mauttomia ja koostumukseltaan aivan mössöisiä,huonoimpia ja mauttomimpia ranskalaisia, mitä olen ikinä saanut missään ravintolassa.Paikan "Pancho villan oma remoulade-dippi" maistui yksinkertaisesti kuvottavalta ja extrana ranskalaisten kanssa tilattu "valkosipuli-dippi" oli nestemäistä litkua, mikä maistui vain hyvin etäisesti edes vähän valkosipulilta.Sekin hyvin vetiseltä.Dipit selvästi kaikki huonointa mahdollista valmis-kamaa.Annokseen kuulunut coleslaw myös ilmeisesti kasvin huonoimmista jämä-paloista kyhättyä huonolaatuiseen ja mausteettomaan majoneesiin sekoitettua kokkareista sontaa.Lyhyt yhteenveto:Kaikki p*skinta mahdollista mautonta ja vetistä valmis-tavaraa ja ne elementit, mitä on erikseen yritetty itse kypsentää, täysin karrelle poltettua ja kuivaksi kärryytettyä tavaraa.Huonoin kokemus pitkään pitkään aikaan.Harvoin tulee oikeasti valitettua tarjoilijalle ruoan laadusta, mutta nyt ruoka oli niin huonoa,että siitä tuli syötyä vain 1/4 osa.Kukaan ei tullut kesken ruokailun tarkistamaan, onko ruoka hyvää ja kaikki kunnossa ja saimme palvelua vasta kun useamman yrityksen jälkeen yritimme tilata laskua kiinnittämällä tarjoilijan huomion, joka tuntui tarkoituksella yritttävän jättää meidät huomiotta, vaikka istuimme aivan kassan vieressä.Olimme istuneet pöydässä huonojen annoksien kanssa yli tunnin ja itse nälkäisenä syömättä ruokaa.Loppujen lopuksi saimme vihdoin laskun tilattua ja 6:n euron alennuksen valitettuamme ruoan laadusta ja useampia pahoitteluja siitä että "harmi kun tilanne paljastui vasta tässä vaiheessa".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 08.11.2015
Rating: -1

Restaurant: Tesoman Pizza-Kebab

Todella hyvät kebabit. Pizza suorastaan ala-arvoista:raakaa,käytännössä käytetty uunissa juuri sen verran että kestää kasassa kun nostetaan uunista pois:Ei yhtään väriä,järjetön kasa raakaa juustoa päällä ja huonot täytteet juusto-kerroksen alla korkeintaan höyryttyneet kypsiksi.Siivet maistuu pahalta ja kastike pelkkää lirua,joka maistuu todella "terävältä".Paistakaa pitsat kunnolla kypsiksi asti (Rapea pohja,väriä pinnassa, eikä liikaa juustoa päällä) ja siipiin kunnon kastike.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Stefan's Steakhouse, Tampere steakhouse

Pihvi (suomalainen marmorifilee) ehkä yksi parhaista,jonka olen syönyt. Lisukkeet ja kastike (uuniperuna ja sienikastike) myös erinomaisia.Alkuun otettu rapukakku ehkä hiukan tylsä.Edellisellä kerralla syömäni "prässätty possu" alkuruoka oli paljon kiinnostavampi annos.Jälkiruoka (triple chocolat) aika lailla täydellinen.Suosikki ravintoloiden joukossa jatkossakin...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 61€ Added: 16.09.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Grillsson

Hyvä pihvi ja tuli pöytään oikein paistettuna (medium miinus). Lisukkeissakaan ei valittamista.Alkuun otetut grillatut ravut ihania.Ainut,mikä joka kerralla ärsyttänyt on ne keikkuvat vanhat puulaudat pöydässä,joiden päälle lautanen tuodaan.Pyörii ympäri pöytää kun yrität leikata pihviä....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2015
Rating: -1

Restaurant: Gastropub Soho gastropub

Ruoat (useinmiten burgeri) olleet aina todella hyviä. Siideri-valikoima saisi olla vähän isompi...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 12.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Kustaa Bar & Kitchen

Tilasin perjantaina grillipihvin (200g) ja seuralaiseni tilasi kunkkuburgerin. Tilasin pihvini medium miinuksena,mutta se oli enimmäkseen raaka,mikä teki koostumuksesta ikävän.Annos oli kokonaisuudessaan todella mauton ja olisi kaivannut suolaa.Edes chili-valkosipulivoi ei tuonut makua annokseen,sillä se maistui lähinnä raa-alta valkosipulilta.Pöydässä ei ollut suola-ja pippurisirottimia,joten jouduin syömään annokseni mauttomana.Seuralaiseni hampurilainen oli ilmeisesti ok,lukuunottamatta sitä,että fileepihvin rakenne ei kuulemma oikein hampurilaiseen sopinut.Jälkiruoaksi tilasin suklaisen kerrosherkun,jossa oli brownieta,marenkia ja mascarpone kermaa.Annos oli lähinnä rutikuivaa jauheutunutta valmis-marenkia ja muutama pala myöskin hyvin kuivaa brownieta.Marenkijauhe meni henkeen.Seuralaiseni tilasi uuniomenapaistoksen,joka oli kuulemma hyvää,mutta melko vetistä.Harmi,sillä pidän paikasta muuten kovasti,mutta ruoan laatuun ja etenkin maustamiseen pitäisi vähän kiinnittää huomiota.Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 18.05.2015
Rating: -1

Restaurant: Panimoravintola Plevna brewery restaurant

Alkupalaksi kahdelle otettu Humalatarhurin lankku oli todella kova pettymys. Ei mitään itse tehtyä,kasa raakaa paprikaa,kurkkua ja tomaattia.Kun ruokalistassa luki annoksen sisältävän kylmää savupossua ja härkää,en odottanut saavani muutamaa kappaletta kaupan kylmiä valmis leikkeleitä. Pääruoan (bambergin pihvi) lisuke-perunat olivat selvästi pakasteita :Todella vetisiä ja mauttomia.Pihvin kypsyys oli ihan ok,mutta muuten se oli täysin mauton.Otin kumminkin vielä jäljiruoan,joska oletin ettei kukaan pysty pilaamaan suklaakakkua.Kakku oli kuitenkin todella outo ja raskas koostumukseltaan(kuin jähmettynyttä mämmiä) eikä makukaan ollut kehuttava.Odotin noin suositulta paikalta kyllä todella paljon enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 22.02.2014
Rating: 3


Images


Followers