Avautuu 11:00

Ravintola Katmandu Hämeenkatu

Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Ilmainen wifi

Arvostelut (16)

Yksi kasvissyöjän lempilounaspaikoista. Ravintolalla on useita toimipisteitä, mutta tämä Hämeenkadun on selvästi oma suosikkini. Kasvisruoka osataan maustaa ja se myös täyttää niin, että koko päivän jaksaa paahtaa pelkän lounaan voimalla. Annoskoot ovat vähän isoja omaan makuun, joten toisinaan tulee syötyä liikoja, kun poiskaan ei halua heitettävän.

Kannattaa huomioida, että ravintola on nykyään kiinni tunnin verran lounaan ja ala-carten välissä, eli late lunch ei pakosti onnistu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.11.2018
Arvosana: 0

Omasta mielestäni Tampereen paras nepalilainen. Maittavat lounaat ja kasvisruokaa jota näin sekasyönjänkin tekee joka viikko mieli. Myös A la carte on tullut testattua ja on hinta-laatu -suhteeltaan erinomainen.

Ainoa pieni minus tulee asiakaspalvelusta. Välillä työntekijöitä ei ole tarpeeksi palvelemaan kaikkia nopeasti. Muuten henkilökunta on ollut aina ystävällistä ja toteuttanut myös lista-annoksista poikkeavia toiveita mahdollisuuksien mukaan

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.11.2018
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltua lämmitettyä eilistä ruokaa viikonloppulistalla todella ylihinnoiteltuun hintaan. Asiakaspalvelu olematonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.08.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yksi parhaista! Katmandu se vaan pitää paikkaansa meikäläisten lempiravintolana :)
Kasvisvaihtoehtoja on listalla paljon ja ruoka on poikkeuksetta todella maukasta ja mausteista. Ainoa miinus siitä, että tulisuus tuntuu joskus olevan vähän arpapeliä - kahden chilin annos kun on jokusen kerran ollut miedompi kuin yhden chilin. Palvelu on aina suorastaan sydämellistä ja yleensä nopeaa vaikka harvemmin siis syömme paikanpäällä vaan haemme ruuat mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.11.2016
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2016
Arvosana: -2

Mahtavaa kasviruokaa! Aina niin hyvää! Yksi parhaita ravintoloita missä olen käynyt, ulkomaat mukaanluettuna. Palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Suosittelen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Aina maukasta ja tasalaatuista ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.02.2016
Arvosana: -6

Vihdoin pääsin testaamaan Hämeenkadunkin Katmandun lounaan. Eipä kyllä ruuassa huomaa juuri eroa "alkuperäiseen" Hämeenpuiston paikkaan, mikä tietysti "ketjuravintolalta" oli aika odotettavissakin.

Kolmesta vaihtoehdosta valittu annos tuodaan valmiina pöytään, alkukeiton ja poppadumit, kuten myös jälkiruokakahvin tai teen saa hakea itse. Annos riittävän suuri miehillekin ja maku kohdallaan. Naan-leipä iso, tuore ja maukas. Aivan keskeisellä paikalla sijaitsevaksi ravintolaksi alle yhdeksän euron lounaan hintaa voisi joku jopa kutsua edulliseksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 0

Sisustukseltaan melko ankea ja luotaantyötävä. Saimme odotella ruokaa lounaaksi pitkään. Alkukeitto (kasvis) oli todella hyvä, samoin naan-leipä. Söin lounaasta kanavaihtoehdon, joka oli melkoinen pettymys. Kana oli kuivaa ja kastike maistui aivan kauppojen valmiilta Itämaiselta purkkikastikkeelta. Annos oli kuitenkin suuri ja hinnaltaan edullinen. Toista kertaa tuskin tulee käytyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 21.10.2015
Arvosana: 2

Tosi hyvät pöperöt, hinta laatu suhde kohdallaan. Nepalilainen kahvi oli tosi hyvin tehty

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 16.05.2015
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hämeenkatu 10, 33100 Tampere - Reitti
+358 32255810
http://www.ravintolakatmandu.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita