Keittiö auki

ROKA Sushi & Robata

japanese restaurant
Arvosana 4.8 / 5

Urban fine dining sushi and robata in the heart of Tampere. Authentic and unique japanese robatayaki, and the best and fresh sushi you can found in Finland. Is a perfect combination to have a lunch or have a casual dinner with a nice ambiance and listening some of the best chill lounge music. If you are in a rush, just order a take away to enjoy at any place. Welcome! We speak, finnish, english, japanese and spanish.


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruokaa vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Olimme nelihenkisellä seurueella liikenteessä, ja pöytään istahdettuamme tarjoilija toimitti ripeästi ruoka- ja juomalistat. Juomalistan valikoima oli sillä hetkellä rajoittunut, mutta kysyin tarjoilijalta, mikäli heillä sattuisi olemaan yuzushua, ja iloiseksi yllätyksekseni heiltä löytyi yuzushun lisäksi myös umeshua. Hetken ruokalistaa silmäiltyäni päädyin tilaamaan sõsukatsudon donburin, ja jaettavaksi tilasimme lootussipsejä, kana-yakitorin, naudanliha-kushyakin ja sipulia sekä 10 palan omakasen. Ruoan maku vei kielen mennessään. Friteeratut possunpalaset olivat mehukkaita ja laadukkaita ja riisi erinomaisesti valmistettua koshihikari-riisiä.

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ja tarjoilija kävi sopivin väliajoin tiedustelemassa, mikäli ruoka maistui ja tarvitsimmeko jotain lisää.

Kaiken kaikkiaan hyvä ruokailukokemus, joka saa palaamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.04.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksanterinkatu 29 A, 33100 Tampere - Reitti
http://Www.rokasushi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita