Keittiö auki

Wanha Tappi

Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (48)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Huono maku jäi, myös kirjaimellisesti.
Palvelu oli hieman töykeää, joka olisi ollut anteeksi annettavaa ruuhka-aikana, mutta paikalla ei ollut kuin yksi seurue lisäksemme, joten kiireen taakse töykeä tarjoilija ei voi piiloutua. Tilasin pekoniburgerin, joka jäi kyllä suureksi pettymykseksi hinnasta huolimatta. Pihvi oli aivan uskomattoman kuiva ja lähes sitkeä, mieleen tuli että oliko se etukäteen paistettu ja tilatessa vain uudelleen lämmitetty. Pekoni oli makuuni hyvin kypsennetty ja sitä oli reilusti, muut täytteet sitten jäivätkin pettymykseksi. Perunat olivat hyviä, mutta niitä oli turhan vähän, joka toki hyväksyttävää halvan hinnan huomioon ottaessa. Sisältä paikka oli ihan viihtyisä ja siisti, vaikka ulkoolta hieman epäilyttikin. Myös seuralaiseni oli hyvin pettynyt annokseensa.

Päälimmäisenä mieleen jäi huono palvelu ja surkea burgeri. Ruoka oli halpaa, mutta se ei riitä syyksi sille että pihvi maistuu viime viikolla tehdyltä. Nekalan asukeille varmaan ihan kelpo mesta oluella käyntiin, mutta ruokailua tuolla en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.12.2016
Arvosana: 0

Melkoinen pettymys kaiken hehkutuksen jälkeen. Poikkesimme viimein Wanhaan Tappiin syömään kuunneltuamme siitä vuosikaudet tuttavapiirin ylistystä ja listan hippipurilainen kuulostikin todella kiinnostavalta.

Ensinnäkin palvelu oli hidasta, saimme jonotella hyvän tovin tiskillä, jotta pääsisimme jättämään tilaukset, vaikkei asiakkaita tänä perjantain alkuiltana juuri ollut. Kun tilaukset oli annettu ilmeettömälle tarjoilijattarelle, siirryimme pöytään odottamaan. Hyvän tovin jälkeen annokset saapuivat ja fiilikset laskivat heti. Annos näytti tylsältä pelkät kuivat ranskalaiset ja hampurilainen lätkäistynä lautaselle. Ensihaukkaisulla kikherne-korianteripihvi oli maukas ja korianteri maistui todella miellyttävän vahvasti. Siihen makuelämys kuitenkin jäi, sillä hampparista tuntui puuttuvan täytteet ja se oli lähinnä kuiva. Välissä ei yhden tomaatinsiivun lisäksi tuntunut olevan mitään tuoretta, kastikkeista puhumattakaan. Tympeää oli myös, ettei annosta saanut kokonaan vegaanisena, koska itse pihvissä on kananmunaa. Tarjoilija tarjoutui tilausta tehdessä jättämään juuston pois hampurilaisesta, mutta onneksi päätin antaa asian olla ja otin annokseni juustolla, koska muuten se olisi ollut entistä tylsempi.

Skarpatkaa! Ruuassa on potentiaalia erinomaiseksi, koska kuten sanoin, pihvi oli lähtökohtaisesti kiinnostavan makuinen. Aika paljon lisää kuitenkin tarvitaan, jotta voisin tätä suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 04.10.2016
Arvosana: 1

Paikka on mukavan pubimainen, mutta ruuassa parantamisen varaa. Pippurileikkeen leike oli hyvää lihaa mutta pinta ei ollut rapeaksi paistettu. "Pippuri"kastikkeessa ei pahemmin ollut pippurin makua. Hampurilaisen pihvi oli kyllä aika ala-arvoinen kuiva pläjäys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.02.2016
Arvosana: 0

Olin äidin kanssa syömmässä. Oli todella hyvää ruokaa.Syötiin juustohampurilaiset, juotiin limua.T:Osku 9v :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.11.2015
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa lähiökuppilassa. Muutaman kerran olen Tapissa syönyt ja ruoka on aina ollut hyvää, selkeästi suurelta osin itse tehtyä. Burgerin jauhelihapihvi on punertanut välillä aika paljon sisältä ja se on harvoja miinuksia ruuan suhteen. Metsien miehen leike on todella mainio metsästäjänleike.

Tunnelma ja palvelu on kuitenkin kuin missä tahansa lähiökuppilassa, niukkaa ja asiallista. Hymyjä tai ylimäräisiä sanoja ei täällä harrasteta. Asiakaskunta jakautuu kahtia. Syömään tulleita seurueita ja pienessä sievässä olevia keppanan juojia. Tunnelma on aavistuksen ristiriitainen kun samassa paikassa on sekä nätit ja maukkaat annokset että kaljakuppilan meininki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Useita kertoja Tapissa syöneenä en kyllä ole kertaakaan pettynyt - maut ja hinta kohdallaan. Annoskoot todellakin riittäviä. Olen syönyt niin lounas- kuin a la carte -listalta, ja tyytyväinen olen ollut aina. Henkilökunta on todella lämminhenkistä ja palvelu hyvää - tässä toki kiire- ja kantiskerroin otettava huomioon :O Sunnuntaisin on usein ylikeittäjän erikoinen tarjolla - upeita annoksia ollut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 28.09.2015
Arvosana: 0

Kovat oli odotukset mutta turpaan tuli. Burgeri oli floppi. Kuiva, ei minkäänlaista mielikuvitusta täytteissä, outo sämpylä ja pihvi liian pieni sämpylän kokoon nähden. Ranskalaiset liian suolaisia, läpikuultavia rasvasta, chilimajoneesia ei pystynyt edes kiukulla syömään. Musiikki on hyvää ja kiva paikka alkuillan aloittelulle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 1

Neljän hengen burgerit pettymys. Toista kertaa Tapissa ja toista kertaa hampurilainen kuiva: pihvi kuiva, liikaa sämpylää suhteessa sisältöön, liian vähän täytettä (erit. majoneesia). Auraburgerissa maistui pelkkä paksu aurapihvi. Haluaisin tykätä ruoasta, koska miljöö ja fiilis Tapissa on todella kiva!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 1

Ehdottomasti Tampereen parhaat hampurilaiset. Hyvä hinta-laatusuhde, annos iso ja ranskalaiset hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: -1

Perjantaina lasten kanssa syömässä noin klo 17. Siisti paikka, miljöö yllätti.

Miinuksena pitkä odotusaika (reilu 30 min), tosin kaksi ruokatilausta tilattiin juuri ennen meitä. Listalle ei lastenruokia.

Hinta-laatu hyvä, tänne joskus toistekin. Tiskilläni tilausta tehdessäni huomioni kiinnittyi viskeihin, viidestä putelista neljä edusti mallasviskiä skotlannista. Hyvä näin! (Viides pullo oli luonnollisesti Jaskaa)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Jokipohjantie 18, 33800 Tampere - Reitti
0503543613
http://www.wanhatappi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita