Lounas käynnissä

La Fiesta

meksikolaista
Arvosana 3.8 / 5

Ma- pe lounas seisovasta pöydästä klo 10.30-14.00. Tilat varattavissa juhliisi jopa ilman tilavuokraa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Alkuun vihreä salaatti, jossa ei mitään ihmeellistä: tomaattia, kurkkua ja vihreää salaattia. Mautonta ja tavallista.

Nyhtöpossuinen tortilla ihmeellinen texmex-annos. Ei vähääkään texmexiä! PItsi papuja oli. Possu oli hyvää mutta kaikki muu niin mautonta, ettei edes kotona voi laittaa niin mautonta tortillaa. En usko palaavani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.08.2016
Arvosana: 0

Ihan ok peruslounas, mutta tex-mexiä ei ole nähnytkään. Ellei yhdessä safkassa olleet pavut olleet sitten se.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Kokeiltu nyt niin lounaalla, illalla kuin brunssillakin. Kuten lähes kaikki Suomen "meksikolaiset" ravintolat, tämäkin tarjoaa tex-mexiä meksikolaisena ruokana. Ja vielä melkoisen miedosti maustettua.

Pahimpana vaivana on kuitenkin epätasaisuus. Rauhassa tehdyt annokset yleensä oikein hyviä. Joskus lounaalla osa ruuista loppuu ja listan mukainen ruoka onkin vaihtunut toiseksi. Uusi ruokaerä on joskus kiireessä tehty ja mauton tai vetiseksi jäänyt. Myös brunssilla ja illalla joku annos saattaa olla selvästi muita huonompi. Kerran sama ruoka olikin toisena iltana aivan eri makuinen. Lounaalla meksikolais-teemaa ei useimpina päivinä näy, mikä on sääli.

Lounaaseen kuuluu yleensä myös jälkiruoka. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja Sammonkadulla on vielä ilmainen parkkeeraus, joten vähän kauempaakin on autolla mukava tulla. Ihan poikkeamisen arvoinen paikka, mutta pientä tsemppiä vielä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 3

Ruoka aika keskinkertaista ja varmastikkin käytetään paljon valmisaineita, ellei peräti eineksiä. Palvelu erinomaista. Yksi ihminen pyöritti kaikkea keittiöstä tarjoiluun taidokkaasti. Pisteet nuorelle neidille siitä. Kun saisi vielä kunnon raaka-aineet, niin olisi loistava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.02.2016
Arvosana: -1

Ystävällinen palvelu, raikas burrito (mausteita hieman kaipasin salsan lisäksi) ja maukkaat ranskalaiset. Pikkukärpäset pörräämässä ruuan ympärillä hieman häiritsivät, mutta muuten oikein kiva kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Arkipäivänä klo 16 aikaan La Fiestassa saimme erinomaista palvelua! Ravintolan pienehkön koon ansiosta jo muutamasta asiakkaasta syntyy mukava tunnelma, jota isommissa paikoissa ei hiljaisina aikoina helposti synny. Aikaisemmin hieman päällekäyvä ruoan käry on saatu poistettua, olisiko keittiön ilmanvaihtoa parannettu.

Etanat salsakuorrutuksella oli miellyttävä, raikkaampi versio tästä alkupalasta.

Ribseissä oli rapeutta ja mehevää sisusta, mutta kastiketta ei sellaisen ystävälle juuri ollut. Lisukkeineen kuitenkin hyvä annos.

Viinit tuntuivat kohtuuhintaisilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: 0

Tai oikeammin brunssi Tampereen LaFiestassa, Sammonkatu 50. Mennessä sisään ystävällinen nuori naistarjoilia kertoi allergia-asiat heti brunssista. Löytyi gluteenitonta yms. Hyvä ruoka, hyvä palvelu, lämminhenkinen tunnelma jäi päällimmäiseksi. Suosittelemme! Huom.Brussi vain la 12-16. Kannattaa rauhassa istahtaa ja relata meksikolaisen ruuan äärellä. Sopii perheille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 24€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Lauantaibrunssi oli ihan kamalaa. Lähinnä vaikutelma oli että brunssilla tarjotaan edellispäivän syömättömiä ruokia ja eineksiä. 24 eurolla syö jo keskivertoravintoloissa kunnolla, mutta La fiestan taso oli huonompaa kuin lähisnägärillä. Jos brunssi olisi maksanut 10 euroa niin taso olisi voinut selittyä krapulapäivän mätöllä mutta 24 euron hinnalle ei löydy kyllä minkäänlaista perustetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 24€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: 0

Yksi huonoimmista ravintolakokemuksista ikinä. Milloin mexicolaiset ovat alkaneet syömään täysin mautonta ruokaa? Ja todellakin, mausteita ei oltu käytetty yhtään, vain ripaus suolaa (pääruokana tortilla revityllä possulla) ja oma alkupala (pienet tortillat) uivat juustossa ja rasvassa. Pääruokana ceasar salaatti joka ui majoneesissa. Jos menen mexicolaiseen ravintolaam oletan saavani mausteista ja tulista ruokaa. Ravintoloitsijan kommentti "..teille nyt vaan sattu sellaset annokset joissa ei ollut mausteita" mitään hyvitystä ei saatu. Lisäksi kokille asiasta huomauttaminen todella epäammattimaista asiakkaan kuullen. Ei enään ikinä tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Olimme Sunnuntaibrunssilla, josta maksoimme 24e/hlö. Ruoan laatu oli surkeaa. Mutakakku oli raakaa, uunissa paistetut croissantit palaneita ja muutenkin hinta-laatu-suhde ei kohdannut vaikka kuinka olisi yrittänyt keksiä positiivisia seikkoja buffetista. Huonoin ja myös yksi hintavimmista brunssikokemuksista ikinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 24€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Sammonkatu 50, 33540 Tampere - Reitti
+358503314201
http://www.lafiesta.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita