Gordon2
31 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (31)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Palvelu oli aika nuivaa, selvästi kiire painoi.
Meidän pöytäämme palvellut nainen oli asiallinen ja piti huolta pöydästämme mutta tiskillä oli eri meininki.
Törkesti ylihinnoiteltu, pienet etanat maksoivat 13,50€ , leipä ei ollut kummoista. Hyvän makuinen annos oli onneksi.
Simpukat 350g / 16,50€ oli todella pettymys, simpukat ylikypsiä, liemi oli kurjaa ja samaa mitään sanomatonta leipää niiden kanssa. Olen antanut monta mahdollisuutta Tuulensuulle ja jokainen kerta on pettymys ruuan suhteen.
Viinillä voin käydä koska juomavalikoima on hyvä ja hämärä huone.
Plevna ratsastaa puitteilla ja olutmaineellaan mutta joka kerta joutuu pettymään ruokaan.
Sanoin itselleni että on virhe mennä mutta seurue halusi.
Hampurilainen oli syömäkelvottoman pahaa, maistavatko kokit koskaan ruokiaan?
Edellisellä kerralla mainitsin että sienikeitto on todella suolaista ja iso poika tokaisi että "Olet ensimmäinen joka valittaa tänään asiasta"
Irish Coffee maksaa 10€, siis 10€??
Tänne ei enää koskaan.
Oikein hyvä palvelu oli, kerrottiin asiantuntevasti kaikista tuotteista! Pizza oli hyvä, mausteita olisi kaivannut ehkä hieman enemmän mutta olin tyytyväinen. Huomasin että oli pizzakirja myynnissä, tiputtakaa hieman hintaa niin voisi ostaakin. 34,90€ on aika suolainen.
Henkilökuntaa selvästi harmitti että saivat meidät vaivakseen vielä tuntia ennen kuin keittiö edes menee kiinni.
Palvelu kömpelöä ja viinitietous hukassa,. Tiesin jo tosin etukäteen että kyseessä Pulterimainen paikka mutta palvelua se ei selitä.
Ainoa aidosti innokas oli harjoittelijatyttö.
Keitto tuli ennen kuin saimme viinit edes tilattua. Selvästi kaksi pöytäseuruetta vanhuksineen menivät edelle, viis meistä köyhistä kolmekymppisistä.
Lammas oli yllättävän hyvää mutta kastiketta oli aivan liikaa ja peitti maut alleen.
Ei mitään uutta ja ihmeellistä. Tämä on tamperelaisten mättöpaikka joka kuuluu kategoriaan Ohranjyvä, Pulteri. Itse pidän pikku "näpertelystä" joten minun paikkani tämä ei ole.
Ok, perushyvä burgeri mutta ranskalaiset olivat jälleen pienen pientä silppua. Pirtelöstä joutui pulittamaan 5€ joka alkaa olemaan jo kipurajoilla. Jos halua taattua laatua ja edullisesti hyvää, menen mäkkäriin. Jos kaipaan astetta parempaa, menen Ohanaan.
Hampurilaiset oletuksena ilman kastiketta, no eihän tätä perustyyppi tajua joten kuivaa.
Ylihinnoiteltua mutta ideana ihan kiva. Valitettavasti Tampereella on parempiakin bursamestoja, tämä paikka ei saa palaamaan uudestaan.
En ymmärrä aiempia kommentteja.
Hampurilainen yksi parhaista Tampereella, palvelu loistavaa, erityismaininta n. 30 vuotiaalle pätevälle ja hauskalle vaalealle miestarjoilijalle.
Puitteet kohdillaan. En voi kuin lämpimästi suositella!
Mene Fazerille jos pidät jonotuksesta.
Leipävalikoima on monipuolinen ja hyvä, perus hotelliaamupala.
Työntekijät voisivat sen verran nähdä vaivaa aamulla että eivät lykkää juustoja suoraan paketista astialle vaan erottelisivat ne, niinkuin hotelleissakin tehdään. Hyvissä. Tämä säästää ihmisten aikaa ja hermoja kun he rimpuilevat haarukan kanssa erottaakseen juuston muista mutta yrittävät olla koskematta niihin.
Inkiväärismoothie oli omituista ja pahaa, maistaako kukaan niitä? Mutta onneks oli kakkuja!
Vaalea tarjoilija iloisen teennäinen mutta parempi niin!
Terassilla ei saa polttaa missään pöydässä, siitä joko plussaa tai miinusta. Kuka mistäkin pitää.
Itse pizza oli ihan hyvä. Pohja oli hyvä, ei veltostunut palaa nostaessa käteen. Omaan makuuni liian tulinen mutta tämä kyllä kuvauksessa mainittiin. Kyllä täällä kerran käy syömässä eikä muistele pahalla.
Mielikuvituksellisia pitsoja, niistä pisteet!
Helsingissä turistina, kamala nälkä ja ensimmäinen ravintola mikä näytti tarjoavan ruokaa vielä, sinne.
Voi mikä virhe. Tilasimme kaksi tortillaa, toisessa eineskebabia ja toisessa todella omituinen tonnikalalohi-mössö josta löytyi kolme katkarapua. Harvoin jää ruokaa lautaselle mutta nyt kävi niin koska ei vaan pystynyt syömään loppuun.
Palvelu muuten ok mutta ruokia joutui odottamaan suht kauan siihen nähden että kokki hinkkasi mikroja ja luultavasti ruokakin tuli chef mikrolta.